Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » PSG – Lens op tv | Ligue 1

PSG – Lens op tv | Ligue 1

  PSG – Lens op tv kijken? Op zaterdag 15 april 2023 om 21:00 uur spelen PSG en Lens tegen elkaar in de Ligue 1. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSG: Parc des Princes. Wil je de wedstrijd PSG – Lens live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 48,583 toeschouwers in het Parc des Princes nemen PSG (Parijs) en Lens (Lens) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1.
  • Wie: PSG – Lens op tv.
  • Wanneer: zaterdag 15 april 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Parc des Princes, het stadion van PSG.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  PSG - Lens op tv

  PSG – Lens op tv

  Wil je PSG – Lens op tv kijken? De wedstrijd tussen PSG uit Parijs en Lens uit Lens wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:01 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • PSG – Lens op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : PSG – Lens LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over PSG-Lens op tv

  Alles over de Ligue 1 wedstrijd tussen PSG en Lens:
  • PSG staat op dit moment op plaats 1e in de Ligue 1.
  • Lens staat op dit moment op plaats 2e in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van PSG: “Parc des Princes” (48,583 toeschouwers).
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  PSG – Lens is dé topwedstrijd van dit weekend. De nummers één en twee uit de Franse Ligue 1 nemen het tegen elkaar op. Bovendien is het verschil tussen beide clubs maar zes punten. Als Lens de lastige uitwedstrijd in Parijs weet te winnen wordt het gat verkleind naar drie punten. Bij winst van PSG zet Paris Saint-Germain een grote stap richting het zoveelste kampioenschap. Paris Saint-Germain – Lens op tv belooft een leuke wedstrijd te worden met grote belangen.

  PSG – Lens op Ziggo Sport Voetbal

  De Ligue 1 wedstrijd tussen PSG en Lens is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Ligue 1 wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma PSG-Lens bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, PSG -Lens LIVE
  • 23:01 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Ziggo Sport heeft de tv-rechten van de Franse voetbalcompetitie. Niet alle wedstrijden uit de Ligue 1 zijn live op tv te zien. Uiteraard is wel veel aandacht voor de topwedstrijden en de topclubs. Ook de derby’s en andere belangrijke wedstrijden uit de Franse competitie worden live uitgezonden. Natuurlijk is er bij iedere wedstrijd ook een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien van de duels. Op één van de maar liefst zes kanalen van Ziggo Sport kijk je dus regelmatig een wedstrijd uit de Franse voetbalcompetitie live op tv.

  Ligue 1 op tv

  De match tussen PSG en Lens is een wedstrijd in de Ligue 1 (De voetbalcompetitie in Frankrijk). De Franse voetbalcompetitie heet de Ligue 1. In de Ligue 1 spelen veel grote clubs. PSG, oftewel Paris Saint-Germain, is natuurlijk de bekendste. Toch zijn er nog veel meer mooie clubs in de Franse voetbalcompetitie. Wat dacht je bijvoorbeeld van Olympique Lyon, Marseille of Monaco. De Ligue 1 is dus echt het aanraden waard om live op tv te kijken. Naast de grote voetbalsterren van PSG (Messi, Mbappé, Neymar, etc.) spelen er ook veel Nederlanders in Frankrijk.

  PSG – Lens bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je PSG-Lens op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd PSG – Lens kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  PSG – Lens bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSG en Lens uit de Ligue 1 (Frankrijk) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Ligue 1. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Frankrijk op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS PSG – Lens kijken

  Wil je gratis naar PSG tegen Lens kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om PSG-Lens gratis te bekijken.

  Livestream PSG – Lens (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSG en Lens via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting PSG – Lens kijken

  De samenvatting van PSG – Lens kijken? Wil je de wedstrijd tussen PSG en Lens nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Ligue 1 worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PSG-Lens:
  Wanneer is PSG – Lens op tv?

  De Ligue 1 wedstrijd tussen PSG en Lens wordt gespeeld op zaterdag 15 april 2023.

  Hoe laat is PSG – Lens op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen PSG en Lens is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt PSG – Lens live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen PSG (Parijs) en Lens (Lens) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt PSG – Lens uitgezonden?

  De wedstrijd tussen PSG en Lens wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik PSG – Lens kijken?

  Je kijkt PSG – Lens op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar PSG en Lens op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PSG – Lens kunt kijken.

  Kan ik PSG – Lens ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast PSG -Lens zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *