Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » PSG – FC Nantes op tv | Ligue 1

PSG – FC Nantes op tv | Ligue 1

  PSG – FC Nantes op tv kijken? Op zaterdag 4 maart 2023 om 21:00 uur spelen PSG en FC Nantes tegen elkaar in de Ligue 1. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSG: Parc des Princes. Wil je de wedstrijd PSG – FC Nantes live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Racing. Voor het oog van 48,583 toeschouwers in het Parc des Princes nemen PSG (Parijs) en FC Nantes (Nantes) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1.
  • Wie: PSG – FC Nantes op tv.
  • Wanneer: zaterdag 4 maart 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Parc des Princes, het stadion van PSG.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Racing (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  PSG - FC Nantes op tv

  PSG – FC Nantes op tv

  Wil je PSG – FC Nantes op tv kijken? De wedstrijd tussen PSG uit Parijs en FC Nantes uit Nantes wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:43 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:02 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • PSG – FC Nantes op TV
  • 20:43 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : PSG – FC Nantes LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over PSG-FC Nantes op tv

  Alles over de Ligue 1 wedstrijd tussen PSG en FC Nantes:
  • PSG staat op dit moment op plaats 1e in de Ligue 1.
  • FC Nantes staat op dit moment op plaats 13e in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van PSG: “Parc des Princes” (48,583 toeschouwers).
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  PSG neemt het op tegen FC Nantes. Nantes staat op de dertiende plek dus het kan maar zo eens een doelpuntenfestijn worden voor PSG. Paris Saint-Germain heeft namelijk dé droomaanval. Met Messi, Mbappé en Neymar in de voorhoede is iedere wedstrijd leuk om te kijken. PSG staat niet voor niets bovenaan in de Franse competitie.

  PSG – FC Nantes op Ziggo Sport Racing

  De Ligue 1 wedstrijd tussen PSG en FC Nantes is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Racing. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Ligue 1 wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Racing naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma PSG-FC Nantes bij Ziggo Sport Racing:
  • 20:43 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, PSG -FC Nantes LIVE
  • 23:02 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Racing: Ziggo Sport zendt regelmatig wedstrijden van de Ligue 1 uit. Natuurlijk is er extra aandacht voor het sterrenteam van PSG. Wie wil Neymar, Mbappé en Messi nou niet zien spelen? Om de wedstrijden in de Franse competitie op tv te kijken, heb je (vaak) een abonnement nodig op Ziggo Sport Totaal. Dan beschik je over maar liefst zes kanalen waarop verschillende wedstrijden uitgezonden worden. Je kunt een abonnement op Ziggo Sport Totaal afsluiten bij Ziggo, KPN, T-Mobile en alle andere grote tv-providers.

  Ligue 1 op tv

  De match tussen PSG en FC Nantes is een wedstrijd in de Ligue 1 (De voetbalcompetitie in Frankrijk). De Franse voetbalcompetitie is de Ligue 1. Het is het hoogste niveau in Frankrijk. De competitie bestaat uit 20 clubs. Afgelopen seizoen werd PSG maar weer eens kampioen. Van de laatste tien seizoenen werd PSG acht keer kampioen. Ook dit jaar staat PSG weer bovenaan. Toch zullen de achterliggende clubs er alles aan doen om de druk op te voeren. Naast de top van de Ligue 1 is het ook onderin de competitie bloedstollend spannend. De Franse competitie is zeker de moeite waard om op tv te zien.

  PSG – FC Nantes bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je PSG-FC Nantes op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd PSG – FC Nantes kijk je op Ziggo Sport Racing.

  PSG – FC Nantes bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSG en FC Nantes uit de Ligue 1 (Frankrijk) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Ligue 1. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Frankrijk op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS PSG – FC Nantes kijken

  Wil je gratis naar PSG tegen FC Nantes kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om PSG-FC Nantes gratis te bekijken.

  Livestream PSG – FC Nantes (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSG en FC Nantes via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting PSG – FC Nantes kijken

  De samenvatting van PSG – FC Nantes kijken? Wil je de wedstrijd tussen PSG en FC Nantes nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Ligue 1 worden uitgezonden op Ziggo Sport Racing. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PSG-FC Nantes:
  Wanneer is PSG – FC Nantes op tv?

  De Ligue 1 wedstrijd tussen PSG en FC Nantes wordt gespeeld op zaterdag 4 maart 2023.

  Hoe laat is PSG – FC Nantes op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen PSG en FC Nantes is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt PSG – FC Nantes live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen PSG (Parijs) en FC Nantes (Nantes) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt PSG – FC Nantes uitgezonden?

  De wedstrijd tussen PSG en FC Nantes wordt uitgezonden op Ziggo Sport Racing.

  Op welke zender kan ik PSG – FC Nantes kijken?

  Je kijkt PSG – FC Nantes op Ziggo Sport Racing.

  Kan ik gratis naar PSG en FC Nantes op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Racing in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PSG – FC Nantes kunt kijken.

  Kan ik PSG – FC Nantes ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast PSG -FC Nantes zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *