Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » PSG – Borussia Dortmund op tv | Champions League

PSG – Borussia Dortmund op tv | Champions League

PSG – Borussia Dortmund op tv kijken? Op dinsdag 19 september 2023 om 21:00 uur spelen PSG en Borussia Dortmund tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PSG: Parc des Princes. Wil je de wedstrijd PSG (Frankrijk) – Borussia Dortmund (Duitsland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Golf. De wedstrijd wordt gespeeld voor 48,583 toeschouwers. In het Parc des Princes nemen PSG (Frankrijk, Parijs) en Borussia Dortmund (Duitsland, Dortmund) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook PSG – Borussia Dortmund via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
 • Wie: PSG – Borussia Dortmund op tv.
 • Wanneer: dinsdag 19 september 2023.
 • Tijd: 21:00 uur.
 • Waar: Parc des Princes, het stadion van PSG.
 • Uitgezonden op: Ziggo Sport Golf.
 • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
PSG - Borussia Dortmund op tv

PSG – Borussia Dortmund op tv

Wil je PSG – Borussia Dortmund op tv kijken? De wedstrijd tussen PSG uit Frankrijk en Borussia Dortmund uit Duitsland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Golf. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Golf een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
 • PSG – Borussia Dortmund op TV
 • 20:35 uur: Voorbeschouwing PSG – Borussia Dortmund
 • 21:00 uur : PSG – Borussia Dortmund LIVE
 • 23:05 uur: Nabeschouwing PSG – Borussia Dortmund

Over PSG-Borussia Dortmund Livestream

Alles over de Champions League wedstrijd tussen PSG en Borussia Dortmund:
 • PSG staat op dit moment5e in de Ligue 1.
 • Borussia Dortmund staat op dit moment 7e in de Bundesliga.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van PSG: “Parc des Princes” (48,583 toeschouwers).
 • De thuisclub is PSG uit Frankrijk. PSG komt uit Parijs in Frankrijk en speelt zijn competitiewedstrijden in de Ligue 1.
 • De uitclub is Borussia Dortmund uit Duitsland. PSG komt uit Dortmund in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
 • Competitie: Champions League
 • De aftrap is om 21:00 uur.
PSG – Dortmund is een wedstrijd tussen twee clubs die dit seizoen nog niet in topvorm verkeren. Bij PSG zijn natuurlijk veel topspelers weggegaan. Neymar, Verratti, Icardi, Draxler, Wijnaldum en natuurlijk Lionel Messi zijn allemaal vertrokken bij PSG. Bij Dortmund loopt het ook nog niet op rolletjes. Van de vier wedstrijden in de competitie werden er twee gewonnen en twee gelijkgespeeld. Het kan wel eens een spannende wedstrijd worden. Onze voorspelling van PSG – Dortmund: 3-1.

PSG – Borussia Dortmund op Ziggo Sport Golf

De Champions League wedstrijd tussen PSG en Borussia Dortmund is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Golf. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Golf naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma PSG-Borussia Dortmund bij Ziggo Sport Golf:
 • dinsdag 19 september 2023
 • 21:00 uur, PSG -Borussia Dortmund (LIVE)
 • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Golf. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Golf.
Voetbal bij Ziggo Sport Golf: Op Ziggo Sport kijk je alle wedstrijden uit de UEFA Champions League live op tv. Ook de wedstrijd tussen het Franse Paris Saint-Germain FC en Borussia Dortmund is live te zien op Ziggo Sport. Op de zender Ziggo Sport Golf wordt PSG-Dortmund live uitgezonden. Bovendien kijk je naar een voor- en nabeschouwing. Ook is er een samenvatting te zien.

Champions League op tv

De match tussen PSG en Borussia Dortmund is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is de mooiste Europese voetbalcompetitie. De grootste clubs spelen in de Champions League. Bovendien droomt iedere trainer, speler en club ervan om de Champions League te winnen. Het toernooi wordt ook wel het miljoenenbal genoemd, omdat er zoveel geld te verdienen is.

Europees voetbal op tv

Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
Competitie Zender(s)
Conference League ESPN Veronica
Europa League ESPN Veronica
Champions League RTL 7 Ziggo Sport
De Champions League wedstrijd tussen PSG en Borussia Dortmund is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Golf.

PSG – Borussia Dortmund bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je PSG-Borussia Dortmund op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd PSG – Borussia Dortmund kijk je op Ziggo Sport Golf.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
 • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

PSG – Borussia Dortmund bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSG en Borussia Dortmund uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
 • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

GRATIS PSG – Borussia Dortmund kijken

Wil je gratis naar PSG tegen Borussia Dortmund kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om PSG-Borussia Dortmund gratis te bekijken. De wedstrijd tussen PSG en Borussia Dortmund in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Golf.

Livestream PSG – Borussia Dortmund (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen PSG en Borussia Dortmund via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting PSG – Borussia Dortmund kijken

De samenvatting van PSG – Borussia Dortmund kijken? Wil je de wedstrijd tussen PSG en Borussia Dortmund nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Op welke zender is PSG – Borussia Dortmund op tv?

Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen PSG – Borussia Dortmund? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Golf. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is PSG – Borussia Dortmund op tv?
Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
NPO 1 1 1
NPO 2 2 2
NPO 3 3 3
RTL 4 4 4
RTL 5 5 5
SBS 6 6 6
RTL 7 7 7
Veronica 8 9
FOX 11 16
RTL Z 12 11
Ziggo Sport 401 233
Ziggo Sport Select 401 233
Ziggo Sport Voetbal 402 234
Ziggo Sport Golf 403 235
Ziggo Sport Racing 404 236
Ziggo Sport Docu 405 237
Ziggo Sport Tennis 406 238
Eurosport 20 35
Eurosport 2 411 36
ESPN 421 14 en 221
ESPN 2 422 222
ESPN 3 423 223
ESPN 4 424 224
ESPN UHD 425
Viaplay 154 225

Alle voetbalcompetities op tv kijken?

Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

Voetbal Livestreams vandaag

Naast PSG vs Borussia Dortmund zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PSG-Borussia Dortmund:
Wanneer is de PSG – Borussia Dortmund livestream?

De Champions League wedstrijd tussen PSG en Borussia Dortmund wordt gespeeld op dinsdag 19 september 2023.

Hoe laat is PSG – Borussia Dortmund op tv?

De wedstrijd tussen PSG en Borussia Dortmund begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt PSG – Borussia Dortmund live op tv uitgezonden?

Ja, de wedstrijd tussen PSG uit Parijs, Frankrijk en Borussia Dortmund (Dortmund), Duitsland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt PSG – Borussia Dortmund via livestream uitgezonden?

De wedstrijd tussen PSG en Borussia Dortmund wordt uitgezonden op Ziggo Sport Golf.

Op welke zender kan ik PSG – Borussia Dortmund kijken?

Je kijkt PSG – Borussia Dortmund op Ziggo Sport Golf.

Kan ik gratis naar PSG en Borussia Dortmund op tv kijken?

Bij sommige providers zit Ziggo Sport Golf in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PSG – Borussia Dortmund kunt kijken.

Kan ik PSG – Borussia Dortmund ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast PSG -Borussia Dortmund zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *