Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Preston North End FC – Tottenham Hotspur

Preston North End FC – Tottenham Hotspur

  Preston North End FC – Tottenham Hotspur op tv kijken? Op zaterdag 28 januari 2023 om 19:00 uur spelen Preston North End FC en Tottenham Hotspur tegen elkaar in de FA Cup. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Preston North End FC: Deepdale. Wil je de wedstrijd Preston North End FC – Tottenham Hotspur live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 23,408 toeschouwers in het Deepdale nemen Preston North End FC (Preston) en Tottenham Hotspur (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 19:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de FA Cup.
  • Wie: Preston North End FC – Tottenham Hotspur op tv.
  • Wanneer: zaterdag 28 januari 2023.
  • Tijd: 19:00 uur.
  • Waar: Deepdale, het stadion van Preston North End FC.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Preston North End FC - Tottenham Hotspur op tv

  Preston North End FC – Tottenham Hotspur op tv

  Wil je Preston North End FC – Tottenham Hotspur op tv kijken? De wedstrijd tussen Preston North End FC uit Preston en Tottenham Hotspur uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 19:00 uur. Om 18:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 21:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Preston North End FC – Tottenham Hotspur op TV
  • 18:45 uur, Voorbeschouwing
  • 19:00 uur : Preston North End FC – Tottenham Hotspur LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Preston North End FC-Tottenham Hotspur op tv

  Alles over de FA Cup wedstrijd tussen Preston North End FC en Tottenham Hotspur:

  • Preston North End FC staat op dit moment op plaats 11e in de Championship.
  • Tottenham Hotspur staat op dit moment op plaats 5e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Preston North End FC: “Deepdale” (23,408 toeschouwers).
  • Competitie: FA Cup, Engeland
  • De aftrap is om 19:00 uur.

  Tottenham Hotspur mag in de vierde ronde van de FA Cup op bezoek bij Preston North End FC. Preston staat in de middenmoot van de tweede Engelse divisie: het Championship. Dit zou voor de Spurs dus een eenvoudige wedstrijd moeten worden. Toch heeft Preston het thuisvoordeel en bovendien weten dat soort ploegen nog wel eens te stunten in de FA Cup. Ze zijn natuurlijk ook extra gemotiveerd in dat soort wedstrijden. Kan de steun van het eigen publiek voor een stunt zorgen?

  Preston North End FC – Tottenham Hotspur op Ziggo Sport Voetbal

  De FA Cup wedstrijd tussen Preston North End FC en Tottenham Hotspur is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 19:00 uur. Voor de FA Cup wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Preston North End FC-Tottenham Hotspur bij Ziggo Sport Voetbal:

  • 18:45 uur, voorbeschouwing.
  • 19:00 uur, Preston North End FC -Tottenham Hotspur LIVE
  • 21:00 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal:

  Ziggo Sport heeft de tv rechten op de FA Cup. Je kijkt dus alle wedstrijden uit de FA Cup live op tv bij Ziggo Sport. De FA Cup is het bekertoernooi in Engeland. Het oudste bekertoernooi ter wereld wordt uitgebreid uitgezonden op Ziggo Sport. Met een uitgebreide voor- en nabeschouwing wordt je helemaal meegesleept in het Engelse bekertoernooi. Bovendien zit er een team van analisten voor je klaar om de wedstrijd tot in de puntjes te analyseren. Zo ben je altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen in de Engelse FA Cup bij Ziggo Sport.

  FA Cup op tv

  De match tussen Preston North End FC en Tottenham Hotspur is een wedstrijd in de FA Cup (De voetbalcompetitie in Engeland). De FA Cup is hét bekertoernooi van Engeland. Het is het oudste voetbaltoernooi ter wereld. Daarom wordt het ook wel gezien als één van de meest prestigieuze bekertoernooien ter wereld. De naam FA cup komt voort uit de Football Association (FA). Dit is de nationale voetbalbond van Engeland net zoals de KNVB dat in Nederland is. De eerste FA cup werd al in 1871 gehouden. De finale wordt gespeeld in het Wembley Stadium in Londen. Eerdere winnaars van de FA cup zijn onder andere Liverpool, Arsenal, Manchester United, Manchester City, Chelsea en Leicester City. De recordkampioen is Arsenal terwijl Liverpool de regerend kampioen is. De winnaar van de FA cup plaatst zich automatisch voor UEFA Europa League.

  Preston North End FC – Tottenham Hotspur bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Preston North End FC-Tottenham Hotspur op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Preston North End FC – Tottenham Hotspur kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Preston North End FC – Tottenham Hotspur bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Preston North End FC en Tottenham Hotspur uit de FA Cup (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de FA Cup. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Preston North End FC – Tottenham Hotspur kijken

  Wil je gratis naar Preston North End FC tegen Tottenham Hotspur kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Preston North End FC-Tottenham Hotspur gratis te bekijken.

  Livestream Preston North End FC – Tottenham Hotspur (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Preston North End FC en Tottenham Hotspur via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Preston North End FC – Tottenham Hotspur kijken

  De samenvatting van Preston North End FC – Tottenham Hotspur kijken? Wil je de wedstrijd tussen Preston North End FC en Tottenham Hotspur nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de FA Cup worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Preston North End FC-Tottenham Hotspur:

  Wanneer is Preston North End FC – Tottenham Hotspur op tv?

  De FA Cup wedstrijd tussen Preston North End FC en Tottenham Hotspur wordt gespeeld op zaterdag 28 januari 2023.

  Hoe laat is Preston North End FC – Tottenham Hotspur op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Preston North End FC en Tottenham Hotspur is om 19:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Preston North End FC – Tottenham Hotspur live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Preston North End FC (Preston) en Tottenham Hotspur (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Preston North End FC – Tottenham Hotspur uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Preston North End FC en Tottenham Hotspur wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Preston North End FC – Tottenham Hotspur kijken?

  Je kijkt Preston North End FC – Tottenham Hotspur op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Preston North End FC en Tottenham Hotspur op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Preston North End FC – Tottenham Hotspur kunt kijken.

  Kan ik Preston North End FC – Tottenham Hotspur ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Preston North End FC -Tottenham Hotspur zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *