Routebeschrijving

Met de auto
Vanaf de A17: Neem afrit 20, industrieterrein Borchwerf, volg de weg “Stepvelden”, rij deze door tot de T splitsing en ga dan rechtsaf. Rij nu de Borchwerf helemaal uit. Aan de linkerkant ziet u na verloop van tijd vanzelf het Herstacostadion met daarin de Voetbalexperience. Rij de parkeerplaats op. Bij een bezoek aan de Voetbalexperience krijgt u een gratis uitrijkaart voor het parkeerterrein.

Met Openbaar vervoer
Vanaf NS station Roosendaal. U verlaat het station via de Stationsstraat en gaat via de passerelle over het spoor. U komt dan aan de achterkant van het Herstaco Stadion. De looptijd bedraagt ongeveer 5 minuten. Plan uw reis met het openbaar vervoer hier.

Gratis parkeren
Bezoekers van het Nationaal Voetbalmuseum de Voetbalexperience mogen gratis parkeren en wel als volgt: Bij de aankoop van een entreebewijs aan de kassa levert u de inritkaart in en ontvangt u een gratis uitritkaart.

Bussen
Bussen kunnen via de inrit het parkeerterrein op. Bij het verlaten zal de slagboom handmatig geopend worden door via de receptie.  Bussen betalen een dagkaart van € 20,00 welke contant betaald moet worden.

Parkeerverbod
In de omliggende straten is een parkeerverbod ingesteld.  De gemeente handhaaft dit parkeerverbod door verbaliserend op te treden.

NB
Op het parkeerterrein is de wegenverkeerswet 1994 van toepassing. De directie van het Herstaco Stadion is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade aan uw voertuig. Parkeren geschiedt op eigen risico.

IMG_7257