Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Portugal – Zwitserland op tv | EK 2022 Vrouwen | zaterdag 9 juli 2022

Portugal – Zwitserland op tv | EK 2022 Vrouwen | zaterdag 9 juli 2022

  Portugal – Zwitserland op tv kijken? Wil je de wedstrijd tussen Portugal (v) – Zwitserland (v) live op tv kijken? De wedstrijd op het EK 2022 voor vrouwen wordt live uitgezonden op NPO 1. Op NPO 1 (Nederland 1) kijk je de wedstrijd in de groepsfase van het EK voor vrouwen 2022 (EURO 2021) live. Bovendien is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kun je kijken naar een uitgebreide analyse. De wedstrijd tussen de vrouwen van Portugal en Zwitserland begint om 18:00 uur (Nederlandse tijd). De wedstrijd in de groepsfase van het EK 2022 wordt gespeeld in het Leigh Sports Village in Leigh. De scheidsrechter is Jana Adamkova (Tsjechië).

  • Wat: Poulefase EK 2022 (EURO 2021)
  • Wie: Portugal (v) – Zwitserland (v)
  • Wanneer: zaterdag 9 juli 2022
  • Tijd: 18:00 uur.
  • Waar: Leigh Sports Village in Leigh (12,000 toeschouwers)
  • Uitgezonden op: NPO 1 (Nederland 1)
  Portugal - Zwitserland op TV

  Portugal – Zwitserland op TV

  De wedstrijd Portugal – Zwitserland in de groepsfase van het EK 2022 voor vrouwen wordt gespeeld op zaterdag 9 juli 2022. De wedstrijd begint om 18:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.

  • Poulefase EK 2022 (EURO 2021)
  • Portugal – Zwitserland op TV
  • 17:30 uur: Voorbeschouwing
  • 18:00 uur : Portugal – Zwitserland LIVE
  • 20:00 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over Portugal – Zwitserland

  Alles over Portugal – Zwitserland:

  • Portugal staat op dit moment 30e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • Zwitserland staat op dit moment 20e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het Leigh Sports Village in Leigh. Er kunnen in totaal 12,000 toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het Leigh Sports Village is één van de 9 stadions tijdens dit EK voor vrouwen.
  • De wedstrijd Portugal-Zwitserland kijk je dit EK live op tv.
  • Onze voorspelling van Portugal – Zwitserland: 1-2.

  Portugal tegen Zwitserland is een wedstrijd om naar uit te kijken. Bovendien is het voor de Oranje supporter een goede warming-up in aanloop van het duel van de Oranje Leeuwinnen dat om 21:00 uur (Nederlandse tijd) begint. Ook zijn Portugal en Zwitserland twee landen die het Nederlands Elftal later nog tegenkomt in Poule C. Ook een goed moment om de tegenstanders van de Oranje Leeuwinnen eens goed te observeren dus.

  Poule C EK 2022 | Poulefase EK 2022 (EURO 2021)

  De wedstrijd tussen Portugal en Zwitserland is een EK-wedstrijd in Poule C. In Poule C zitten:

  1. Portugal
  2. Zwitserland
  3. Nederland
  4. Zweden

  In iedere poule zitten vier landen. De nummer één en twee in iedere poule gaan door naar de kwartfinales van het EK 2022. De kwartfinales volgen direct op de groepsfase.

   

  Portugal – Zwitserland bij NPO 1 (Nederland 1)

  Portugal – Zwitserland kijk je bij NPO 1 (Nederland 1). Je kijkt de wedstrijd hier:

  Wil je weten wanneer de Oranje Leeuwinnen in actie komen tijdens dit EK? Bekijk dan het speelschema van de Oranje Leeuwinnen. Ook kun je de poule van de Oranje Leeuwinnen bekijken. Op zoek naar de poule en speelschema van België? Bekijk dan de poule en speelschema van de Red Flames.

  EK vrouwen op TV

  Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK vrouwenvoetbal 2022. Portugal en Zwitserland zitten in Poule C tijdens het EK 2022. De overige twee landen zijn Nederland en Zweden. In iedere poule gaan de nummers één en twee door naar de knock-outfase van het EK. De andere twee teams liggen eruit en keren huiswaarts. Na de poulefase gaat het EK 2022 verder met de kwartfinale. Wil je geen wedstrijd missen dit EK? Bekijk dan onze pagina EK vrouwen 2022 op tv. Daar lees je onder meer hoe je de wedstrijd Portugal vrouwen – Zwitserland vrouwen kunt kijken:

  • Op tv
  • Online
  • Livestream
  • Vanuit het buitenland
  • Op je mobiel of tablet
  • Met een app

  Bovendien vind je allerlei informatie over uitzendingen rondom het EK 2022 voor vrouwen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar NOS Sport Studio Engeland.

  Samenvatting Portugal – Zwitserland | EK 2022 vrouwen in Engeland

  Wil je de wedstrijd tussen Portugal en Zwitserland in Poule C van het EK 2022 in Engeland terugkijken? Bekijk dan snel hoe je elke samenvatting van het EK 2022 in Engeland kunt kijken. Vlak na afloop van de wedstrijd komt de samenvatting van Portugal – Zwitserland online te staan. Dit zal ongeveer rond 20:00 uur zijn op zaterdag 9 juli 2022.

  Portugal-Zwitserland | Poulefase EK 2022 (EURO 2021)

  De wedstrijd tussen Portugal en Zwitserland wordt uitgezonden op NPO 1. Bij de meeste providers vind je die zender gewoon op de zender Nederland 1. Omdat de wedstrijd in de groepsfase van het EK 2022 gewoon op het open net te zien is, kijk je de wedstrijd dus helemaal gratis. Meer over de wedstrijd:

  Over Portugal op het EK 2022:

  Portugal heeft zich geplaatst voor dit EK door de schorsing van Rusland dit EK. De Portugese coach, Francisco Neto, zei hierover dat hij liever een wereld zonder oorlog zou hebben, dan een plek op dit EK. Toch zullen de vrouwen van Portugal natuurlijk hun stinkende best doen tijdens dit EK. Portugal heeft een goede groep speelsters die al een tijdje samen spelen. De Portugezen spelen vaak in een 4-3-3 of een 4-4-2 opstelling (met een ruit op het middenveld).

  Over Zwitserland op het EK 2022:

  De kwalificatie voor het EK 2022 verliep heel moeizaam voor Zwitserland. In de play-offs moest het duel tegen Tsjechië met penalty’s beslist worden. Zwitserland trok uiteindelijk aan het langste eind. Zwitserland heeft de afgelopen jaren veel geinvesteerd in het vrouwenvoetbal. Een goed voorbeeld hiervan is de jeugdopleiding die talenten klaarstoomt voor de top. Dit alles heeft tot een hoger niveau van het Zwitsers elftal voor vrouwen geleid. Bovendien is het vrouwenelftal van Zwitserland nu ook populair geworden onder de Zwitsers zelf. De stadions stromen langzaam vol.

  EK vrouwen op TV kijken

  Wil je weten welke wedstrijden er vandaag gespeeld worden op het EK voor vrouwen? Bekijk dan het volledige speelschema EK vrouwen 2022. Ook kun je onze pagina voetbal vandaag bekijken. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er vandaag op welke zender uitgezonden worden. Daarnaast vertellen we je alles over waar je het EK vrouwenvoetbal op tv kunt kijken.

  EK vrouwenvoetbal in Engeland

  Het EK vrouwenvoetbal van 2022 duurt van 6 juli 2022 t/m 31 juli 2022. Op 31 juli wordt de finale van het EK 2022 gespeeld. Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK 2022. De wedstrijd van tussen Portugal en  Zwitserland is een wedstrijd in Poule C. In totaal zijn er vier poules:

  De meeste tickets voor het EK in Engeland zijn al verkocht, maar er zijn nog wat kaarten beschikbaar. Wil je het EK 2022 in Engeland bezoeken? Bekijk dan alle tickets voor het EK 2022 (EURO 2021).

  Al het voetbal op tv

  Wil je daarnaast weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht:

  Providers

  Voetbal pakketten

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.