Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Portugal – Turkije vanavond op TV (24 maart 2022)

Portugal – Turkije vanavond op TV (24 maart 2022)

  Portugal – Turkije vanavond live op TV kijken? Vanavond is de WK kwalificatiewedstrijd tussen Portugal en Turkije. De wedstrijd wordt live uitgezonden op TV. De wedstrijd is in z’n geheel te zien op Ziggo Sport Docu. De aftrap is om 20:45 uur (Nederlandse tijd. Portugal – Turkije wordt gespeeld in Portugal in het Do Dragāo Stadion in Porto. Voor Portugal is het dus een thuiswedstrijd.

  Portugal – Turkije vanavond op TV

  Portugal – Turkije vanavond live op TV

  De WK-Kwalificatiewedstrijd tussen Portugal en Turkije wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Portugal eindigde als nummer twee in poule A van de WK-Kwalificatie. Turkije eindigde als tweede in poule G van de WK Kwalificatie (achter Nederland). De twee landen moeten nu dus playoff-wedstrijden tegen elkaar spelen om te bepalen wie er na het WK 2022 in Qatar mag.

  Programma Portugal – Turkije

  Het volledige programma van de WK Kwalificatiewedstrijd tussen Portugal en Turkije:

  • 20:35 uur – Voorbeschouwing Portugal – Turkije
  • 20:45 uur – Portugal – Turkije LIVE
  • Er is geen nabeschouwing van Portugal – Turkije.

  Portugal – Turkije gratis kijken

  Wil je de wedstrijd Portugal – Turkije gratis kijken? Als je bij Vodafone een abonnement afsluit en al een abonnement hebt bij Ziggo kun je een gratis zenderpakket kiezen. Je kunt dan kiezen voor het Ziggo Sport Totaal pakket. Zo kun je dus gratis naar Portugal – Turkije kijken.

  Portugal – Turkije bij KPN of Ziggo

  Dan moet je in het bezit zijn van een abonnement op Ziggo Sport Totaal. Je kunt Ziggo Sport Totaal afsluiten bij KPN of Ziggo via onderstaande links:

  Daarnaast kun je ook een losse wedstrijd kopen. Zo kun je de wedstrijd Portugal – Turkije dus kopen. Kijk direct naar Portugal – Turkije.

  WK Kwalificatie

  De winnaar van Portugal – Turkije is nog niet direct geplaatst voor het WK 2022 in Qatar. De winnaar moet nóg een play-off wedstrijd spelen om zich te verzekeren van een ticket voor het WK 2022. Na Portugal – Turkije speelt tegen de winnaar van Italië – Noord-Macedonië.

  Schotland – Oekraïne afgelast

  Er zou vanavond nog een WK kwalificatiewedstrijd te zien zijn. De wedstrijd tussen Schotland en Oekraïne. Deze wedstrijd is door de oorlog in Oekraïne afgelast.

  WK Kwalificatie vandaag

  Wil je geen wedstrijd missen van de WK kwalificatiereeks in de aanloop naar het WK 2022 in Qatar? Op onze voetbal vandaag pagina houden we precies bij welke WK Kwalificatiewedstrijden er vandaag op TV te zien zijn.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *