Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Portugal – Ghana op TV

Portugal – Ghana op TV

  Portugal – Ghana WK 2022 op tv kijken? Op donderdag 24 november 2022 om 17:00 uur spelen Portugal en Ghana tegen elkaar in poule H van het WK 2022. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion: Stadium 974 in Qatar. Stadium 974 ligt in Ras Abu Aboud, 10 km ten Oosten van Doha. Wil je de wedstrijd Portugal – Ghana live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op NPO 1 (Nederland 1). Het Stadium 974 heeft een capaciteit van 40000 en hier nemen Portugal en Ghana het tegen elkaar op. De aftrap van deze WK Poule wedstrijd is om 17:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in poule H van het WK 2022.
  • Wie: Portugal – Ghana op tv.
  • Wanneer: donderdag 24 november 2022.
  • Tijd: 17:00 uur.
  • Waar: Stadium 974, Ras Abu Aboud, 10 km ten Oosten van Doha.
  • Aantal Toeschouwers: 40000
  • Uitgezonden op: NPO (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Portugal - Ghana op tv

  Portugal – Ghana op tv

  Wil je Portugal – Ghana op tv kijken? De WK wedstrijd tussen Portugal uit en Ghana uit wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op de NPO en ook via livestreams. De aftrap van de wedstrijd is om 17:00 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd is er een voorbeschouwing waarbij vanuit het stadion Stadium 974 vooruitgeblikt wordt naar de wedstrijd. Direct na afloop van de wedstrijd is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews met o.a. de bondscoaches Fernando Santos (POR) en Otto Addo (GHA).

  • Portugal – Ghana op TV
  • Half uur voor de wedstrijd start de voorbeschouwing POR-GHA
  • 17:00 uur : Portugal – Ghana LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Portugal-Ghana op tv

  Alles over de poule H wedstrijd op het WK 2022 tussen Portugal en Ghana:

  • Poule H van het WK Qatar bestaat uit Portugal, Ghana, Uruguay en Zuid-Korea.
  • De match wordt gespeeld in het stadion Stadium 974 met 40000 toeschouwers).
  • Competitie: WK 2022, poulefase, poule H
  • De aftrap is om 17:00 uur.

  Over het Elftal van Portugal

  Wat meer informatie over de WK selectie van Portugal. Portugal ligt in het werelddeel Europa. De taal die men spreekt is Portugees en het tijdsverschil met Qatar is 1 uur (later). Portugal staat op plaats 9e van de FIFA wereld ranglijst. Ze gaan tijdens deze wedstrijd proberen om van Ghana te winnen. De binnenlandse competitie heet Liga Portugal Bwin en de topclub is Benfica. De historische prestaties van Portugal op een WK zijn: 7 WK deelnames, 0 WK’s gewonnen en 0 WK finales gespeeld. Het beste resultaat van Portugal ooit op een WK is Derde plaats. Het elftal van Portugal heeft als bijnaam A Seleção. De alltime topscorer van POR is Cristiano Ronaldo (117). Cristiano Ronaldo (191) is de record international met de meest gespeelde wedstrijden voor Portugal. De bondscoach van Portugal is Fernando Santos en samen met zijn sterspeler Cristiano Ronaldo wil hij de verwachtingen van de 10,31 miljoen fans uit Portugal overtreffen. Wij verwachten dat Portugal tijdens het WK 2022 zal stranden in de Kwartfinale.

  Over het Elftal van Ghana

  De tegenstander van vandaag is het team van Ghana. Ghana ligt in het continent Afrika. In Ghana spreekt men Engels en het tijdsverschil met Qatar is 3 uur (later). Ghana staat momenteel op positie 60e van de FIFA wereld ranglijst. De belangrijkste voetbalcompetitie in Ghana is Premier League (Ghana) en de grootste club van Ghana is Black Stars. Ghana heeft 3 keer meegedaan aan het WK. 3 heeft 0 WK’s gewonnen en 0 WK finales gespeeld. Het beste resultaat van Ghana op een WK voetbal is Achtste finales. Ghana heeft als geuzennaam Black Stars en ze zijn erop gebrand om Portugal te verslaan. De international met de meeste goals voor GHA is Asamoah Gyan (51). De speler Asamoah Gyan (109) heeft de meeste internationale wedstrijden gespeeld voor Ghana. De bondscoach van Ghana is Otto Addo en een van de bekendste spelers uit het elftal is Mohammed Kudus. In Ghana zijn er 31,07 miljoen supporters die Ghana naar de overwinning op Portugal gaan schreeuwen. De verwachtingen zijn hoog en wij denken dat Ghana tijdens het WK in Qatar de Groepsfase zal bereiken.

  Portugal – Ghana op de NPO

  De Poule H wedstrijd tussen Portugal en Ghana is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op NPO 1. De aftrap van de wedstrijd is om 17:00 uur. Voor deze WK poule wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je bij de NPO naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. In deze poule nemen Portugal, Ghana, Uruguay en Zuid-Korea het tegen elkaar op. Portugal - Ghana poule H

  Stadion Portugal – Ghana: Stadium 974


  Portugal – Ghana wordt gespeeld in het stadion Stadium 974. Stadium 974 heeft een capaciteit van 40000 toeschouwers. Het Stadium 974 is gelegen in Ras Abu Aboud, 10 km ten Oosten van Doha.. De bouwkosten van dit stadion zijn 177 miljoen. Stadium 974 dankt zijn naam aan het aantal zeecontainers dat is gebruikt voor de bouw van het stadion. Daarnaast is 974 de internationale toegangscode voor Qatar. Het stadion heeft al veel teweeggebracht nog voordat de eerste wedstrijd er gespeeld werd. Er is met het ontwerp rekening gehouden met de duurzaamheid en kosten efficiëntie.
  Na het toernooi worden de containers en bovenbouw hergebruikt. Een ontwikkeling aan het water met fantastische faciliteiten voor de lokale gemeenschap zal tot leven komen, evenals een dynamisch knooppunt voor bedrijven.

  Portugal – Ghana Livestream

  Ben jij op zoek naar een livestream tussen Portugal en Ghana? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube. Deze wedstrijd uit poule H van het WK 2022 wordt via een livestream uitgezonden. Hierdoor kan je de wedstrijd altijd onderweg of op je werk kijken.  Er zijn een aantal methodes om de livestream van POR – GHA te kijken. Bekijk hieronder een overzicht van de streams:

  • Livestream Portugal – Ghana via de NOS website
  • Livestream Portugal – Ghana via de KPN App
  • Livestream Portugal – Ghana via de Ziggo App

  Portugal – Ghana bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Portugal-Ghana op tv kijken? Dat kan! Bij de NPO heb je toegang tot alle wedstrijden van het WK in Qatar. Je hebt voor NPO 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis als je klant bent bij KPN. Je vindt de gratis WK uitzending van de NPO bij KPN op kanaal 1 of 3. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wellicht een abonnement nodig.

  De wedstrijd Portugal – Ghana kijk je op NPO 1.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Portugal – Ghana bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Portugal en Ghana tijdens het WK 2022 in Qatar bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je alle wedstrijden van het WK 2022 kijken. Dit gaat gemakkelijk via de NPO zenders die in alle TV pakketten van Ziggo zitten. Daardoor kijk je dus alle wedstrijden uit poule H op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere Sportzenders zoals Ziggo Sport.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Portugal – Ghana kijken

  Wil je gratis naar Portugal tegen Ghana kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast zijn de meeste wedstrijden van het WK 2022 via de website van de NOS te volgen. Op de NOS website staan de gratis livestreams klaar van de voetbalwedstrijden in Qatar.  Vrijwel elke  wedstrijd van het WK 2022 is te zien op het open net. Keuze zat dus om Portugal-Ghana gratis te bekijken.

  Portugal – Ghana op de radio luisteren  Wil jij Portugal – Ghana via de radio volgen? Dat kan! Luister live naar het wedstrijdverslag van Portugal – Ghana op de radio. Van de Nederlandse WK wedstrijden wordt live verslag gedaan via Radio 1. Voor de overige wedstrijden uit poule H krijg je regelmatig updates via de radio. Je kan deze radiozender vinden via de FM frequentie, DAB+ en online via de webplayer. Lees hier alles over het volgen van het WK op de radio. Het radioverslag van de Nederlands elftal wedstrijden wordt gedaan door Jan Vincent van Zuiden. De analisten op NPO radio 1 zijn Hedwiges Maduro, Andries Jonker, Sjors Ultee en Leonne Stentler. De FM frequentie waarop Portugal – Ghana te volgen is verschilt. Zie hieronder het overzicht:

  Portugal – Ghana luisteren in: Radio Frequentie Portugal – Ghana
  Friesland 91.8 MHz en 95.0 MHz
  Groningen 91.8 MHz
  Drenthe 91.8 MHz
  Overijssel 98.4 MHz
  Gelderland 98.4 MHz, 98.6 MHz en 98.9 MHz
  Flevoland 98.9 MHz
  Utrecht 98.9 MHz
  Noord-Holland 95.0 MHz en 98.9 MHz
  Zuid-Holland 98.9 MHz
  Zeeland 104.4 MHz
  Noord-Brabant 98.9 MHz
  Limburg 104.8 MHz en 105.3 MHz


  Samenvatting Portugal – Ghana kijken

  De samenvatting van Portugal – Ghana kijken? Wil je de wedstrijd tussen Portugal en Ghana nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden op het WK 2022 in Qatar worden uitgezonden op de NPO. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie en WK Qatar
  ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Zeker tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Portugal-Ghana:

  Hoe laat is Portugal – Ghana op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Portugal en Ghana is om 17:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Portugal – Ghana live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Portugal () en Ghana () wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Op welke zender kan ik Portugal – Ghana kijken?

  Je kijkt Portugal – Ghana op NPO.

  Kan ik Portugal – Ghana ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Portugal -Ghana zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Wanneer is Portugal – Ghana op tv?

  De WK 2022 wedstrijd tussen Portugal en Ghana wordt gespeeld op donderdag 24 november 2022.

  Waar wordt Portugal – Ghana uitgezonden?

  Je kijkt Portugal – Ghana op NPO.

  Kan ik gratis naar Portugal en Ghana op tv kijken?

  Bij vrijwel alle TV providers zit de NPO in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Portugal – Ghana kunt kijken. Daarnaast worden veel wedstrijden tijdens het WK in Qatar aangeboden via de website van de NOS.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *