Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Polen – Saudi-Arabië op TV

Polen – Saudi-Arabië op TV

Polen – Saudi-Arabië WK 2022 op tv kijken? Op zaterdag 26 november 2022 om 14:00 uur spelen Polen en Saudi-Arabië tegen elkaar in poule C van het WK 2022. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion: Education City in Qatar. Education City ligt in Al Rayyan, 13 km ten Noordwesten van Doha. Wil je de wedstrijd Polen – Saudi-Arabië live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op NPO 1 (Nederland 1). Het Education City heeft een capaciteit van 40000 en hier nemen Polen en Saudi-Arabië het tegen elkaar op. De aftrap van deze WK Poule wedstrijd is om 14:00 uur.

 • Wat: Wedstrijd in poule C van het WK 2022.
 • Wie: Polen – Saudi-Arabië op tv.
 • Wanneer: zaterdag 26 november 2022.
 • Tijd: 14:00 uur.
 • Waar: Education City, Al Rayyan, 13 km ten Noordwesten van Doha.
 • Aantal Toeschouwers: 40000
 • Uitgezonden op: NPO (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
Polen - Saudi-Arabië op tv

Polen – Saudi-Arabië op tv

Wil je Polen – Saudi-Arabië op tv kijken? De WK wedstrijd tussen Polen uit en Saudi-Arabië uit wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op de NPO en ook via livestreams. De aftrap van de wedstrijd is om 14:00 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd is er een voorbeschouwing waarbij vanuit het stadion Education City vooruitgeblikt wordt naar de wedstrijd. Direct na afloop van de wedstrijd is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews met o.a. de bondscoaches Czesław Michniewicz (POL) en Hervé Renard (KSA).

 • Polen – Saudi-Arabië op TV
 • Half uur voor de wedstrijd start de voorbeschouwing POL-KSA
 • 14:00 uur : Polen – Saudi-Arabië LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over Polen-Saudi-Arabië op tv

Alles over de poule C wedstrijd op het WK 2022 tussen Polen en Saudi-Arabië:

 • Poule C van het WK Qatar bestaat uit Polen, Mexico, Saudi-Arabië en Argentinië.
 • De match wordt gespeeld in het stadion Education City met 40000 toeschouwers).
 • Competitie: WK 2022, poulefase, poule C
 • De aftrap is om 14:00 uur.

Over het Elftal van Polen

Wat meer informatie over de WK selectie van Polen. Polen ligt in het werelddeel Europa. De taal die men spreekt is Pools en het tijdsverschil met Qatar is 1 uur (later). Polen staat op plaats 26e van de FIFA wereld ranglijst. Ze gaan tijdens deze wedstrijd proberen om van Saudi-Arabië te winnen. De binnenlandse competitie heet Ekstraklasa en de topclub is Lechia Gdánsk. De historische prestaties van Polen op een WK zijn: 8 WK deelnames, 0 WK’s gewonnen en 0 WK finales gespeeld. Het beste resultaat van Polen ooit op een WK is Derde plaats. Het elftal van Polen heeft als bijnaam Biało-czerwoni. De alltime topscorer van POL is Robert Lewandowski (76). Robert Lewandowski (134) is de record international met de meest gespeelde wedstrijden voor Polen. De bondscoach van Polen is Czesław Michniewicz en samen met zijn sterspeler Robert Lewandowski wil hij de verwachtingen van de 37,95 miljoen fans uit Polen overtreffen. Wij verwachten dat Polen tijdens het WK 2022 zal stranden in de Groepsfase.

Over het Elftal van Saudi-Arabië

De tegenstander van vandaag is het team van Saudi-Arabië. Saudi-Arabië ligt in het continent Azië. In Saudi-Arabië spreekt men Arabisch en het tijdsverschil met Qatar is 1 uur (later). Saudi-Arabië staat momenteel op positie 53e van de FIFA wereld ranglijst. De belangrijkste voetbalcompetitie in Saudi-Arabië is Saudi Professional League en de grootste club van Saudi-Arabië is Al Shabab. Saudi-Arabië heeft 5 keer meegedaan aan het WK. 5 heeft 0 WK’s gewonnen en 0 WK finales gespeeld. Het beste resultaat van Saudi-Arabië op een WK voetbal is Groepsfase. Saudi-Arabië heeft als geuzennaam Zonen van de woestijn / De groene valken en ze zijn erop gebrand om Polen te verslaan. De international met de meeste goals voor KSA is Majed Abdullah (72). De speler Mohammed Al-Deayea (178) heeft de meeste internationale wedstrijden gespeeld voor Saudi-Arabië. De bondscoach van Saudi-Arabië is Hervé Renard en een van de bekendste spelers uit het elftal is Salman Al-Faraj. In Saudi-Arabië zijn er 34,81 miljoen supporters die Saudi-Arabië naar de overwinning op Polen gaan schreeuwen. De verwachtingen zijn hoog en wij denken dat Saudi-Arabië tijdens het WK in Qatar de Groepsfase zal bereiken.

Polen – Saudi-Arabië op de NPO

De Poule C wedstrijd tussen Polen en Saudi-Arabië is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op NPO 1. De aftrap van de wedstrijd is om 14:00 uur. Voor deze WK poule wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je bij de NPO naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. In deze poule nemen Polen, Mexico, Saudi-Arabië en Argentinië het tegen elkaar op. Polen - Saudi-Arabië poule C

Stadion Polen – Saudi-Arabië: Education City


Polen – Saudi-Arabië wordt gespeeld in het stadion Education City. Education City heeft een capaciteit van 40000 toeschouwers. Het Education City is gelegen in Al Rayyan, 13 km ten Noordwesten van Doha.. De bouwkosten van dit stadion zijn 700 miljoen. Ook dit stadion is al eerder in beeld geweest binnen de voetballerij. In 2021 speelde Bayern München tegen Tigres de wereldbeker voor clubs (1-0). Education City Stadium is een bijzondere locatie. Het werpt een schitterend licht op de positie van Qatar als een dynamisch leercentrum voor studenten en academici in de Arabische wereld en daarbuiten. De gelijknamige locatie, Education City, is een levendig centrum van leren en kennis. Hierom heeft het stadion als bijnaam ‘de diamant van de woestijn’.

Polen – Saudi-Arabië Livestream

Ben jij op zoek naar een livestream tussen Polen en Saudi-Arabië? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube. Deze wedstrijd uit poule C van het WK 2022 wordt via een livestream uitgezonden. Hierdoor kan je de wedstrijd altijd onderweg of op je werk kijken.  Er zijn een aantal methodes om de livestream van POL – KSA te kijken. Bekijk hieronder een overzicht van de streams:

 • Livestream Polen – Saudi-Arabië via de NOS website
 • Livestream Polen – Saudi-Arabië via de KPN App
 • Livestream Polen – Saudi-Arabië via de Ziggo App

Polen – Saudi-Arabië bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je Polen-Saudi-Arabië op tv kijken? Dat kan! Bij de NPO heb je toegang tot alle wedstrijden van het WK in Qatar. Je hebt voor NPO 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis als je klant bent bij KPN. Je vindt de gratis WK uitzending van de NPO bij KPN op kanaal 1 of 3. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wellicht een abonnement nodig.

De wedstrijd Polen – Saudi-Arabië kijk je op NPO 1.

 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Polen – Saudi-Arabië bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen Polen en Saudi-Arabië tijdens het WK 2022 in Qatar bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je alle wedstrijden van het WK 2022 kijken. Dit gaat gemakkelijk via de NPO zenders die in alle TV pakketten van Ziggo zitten. Daardoor kijk je dus alle wedstrijden uit poule C op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere Sportzenders zoals Ziggo Sport.

 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS Polen – Saudi-Arabië kijken

Wil je gratis naar Polen tegen Saudi-Arabië kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast zijn de meeste wedstrijden van het WK 2022 via de website van de NOS te volgen. Op de NOS website staan de gratis livestreams klaar van de voetbalwedstrijden in Qatar.  Vrijwel elke  wedstrijd van het WK 2022 is te zien op het open net. Keuze zat dus om Polen-Saudi-Arabië gratis te bekijken.

Polen – Saudi-Arabië op de radio luisterenWil jij Polen – Saudi-Arabië via de radio volgen? Dat kan! Luister live naar het wedstrijdverslag van Polen – Saudi-Arabië op de radio. Van de Nederlandse WK wedstrijden wordt live verslag gedaan via Radio 1. Voor de overige wedstrijden uit poule C krijg je regelmatig updates via de radio. Je kan deze radiozender vinden via de FM frequentie, DAB+ en online via de webplayer. Lees hier alles over het volgen van het WK op de radio. Het radioverslag van de Nederlands elftal wedstrijden wordt gedaan door Jan Vincent van Zuiden. De analisten op NPO radio 1 zijn Hedwiges Maduro, Andries Jonker, Sjors Ultee en Leonne Stentler. De FM frequentie waarop Polen – Saudi-Arabië te volgen is verschilt. Zie hieronder het overzicht:

Polen – Saudi-Arabië luisteren in: Radio Frequentie Polen – Saudi-Arabië
Friesland 91.8 MHz en 95.0 MHz
Groningen 91.8 MHz
Drenthe 91.8 MHz
Overijssel 98.4 MHz
Gelderland 98.4 MHz, 98.6 MHz en 98.9 MHz
Flevoland 98.9 MHz
Utrecht 98.9 MHz
Noord-Holland 95.0 MHz en 98.9 MHz
Zuid-Holland 98.9 MHz
Zeeland 104.4 MHz
Noord-Brabant 98.9 MHz
Limburg 104.8 MHz en 105.3 MHz


Samenvatting Polen – Saudi-Arabië kijken

De samenvatting van Polen – Saudi-Arabië kijken? Wil je de wedstrijd tussen Polen en Saudi-Arabië nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden op het WK 2022 in Qatar worden uitgezonden op de NPO. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

NOS Studio Sport: Eredivisie en WK Qatar
ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

Providers:

Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Zeker tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Polen-Saudi-Arabië:

Hoe laat is Polen – Saudi-Arabië op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen Polen en Saudi-Arabië is om 14:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt Polen – Saudi-Arabië live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen Polen () en Saudi-Arabië () wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Op welke zender kan ik Polen – Saudi-Arabië kijken?

Je kijkt Polen – Saudi-Arabië op NPO.

Kan ik Polen – Saudi-Arabië ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast Polen -Saudi-Arabië zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Wanneer is Polen – Saudi-Arabië op tv?

De WK 2022 wedstrijd tussen Polen en Saudi-Arabië wordt gespeeld op zaterdag 26 november 2022.

Waar wordt Polen – Saudi-Arabië uitgezonden?

Je kijkt Polen – Saudi-Arabië op NPO.

Kan ik gratis naar Polen en Saudi-Arabië op tv kijken?

Bij vrijwel alle TV providers zit de NPO in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Polen – Saudi-Arabië kunt kijken. Daarnaast worden veel wedstrijden tijdens het WK in Qatar aangeboden via de website van de NOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *