Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen op tv | Eredivisie Vrouwen

PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen op tv | Eredivisie Vrouwen

  PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen op tv kijken? Op zondag 23 april 2023 om 12:15 uur spelen PEC Zwolle Vrouwen en FC Twente Vrouwen tegen elkaar in de Eredivisie Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PEC Zwolle Vrouwen: MAC³PARK. Wil je de wedstrijd PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN. Voor het oog van 13,250 toeschouwers in het MAC³PARK nemen PEC Zwolle Vrouwen (Zwolle) en FC Twente Vrouwen (Enschede) het tegen elkaar op. De aftrap is om 12:15 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie Vrouwen.
  • Wie: PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen op tv.
  • Wanneer: zondag 23 april 2023.
  • Tijd: 12:15 uur.
  • Waar: MAC³PARK, het stadion van PEC Zwolle Vrouwen.
  • Uitgezonden op: ESPN (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  PEC Zwolle Vrouwen - FC Twente Vrouwen op tv

  PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen op tv

  Wil je PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen op tv kijken? De wedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen uit Zwolle en FC Twente Vrouwen uit Enschede wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Om 12:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 14:15 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen op TV
  • 12:00 uur, Voorbeschouwing
  • 12:15 uur : PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over PEC Zwolle Vrouwen-FC Twente Vrouwen op tv

  Alles over de Eredivisie Vrouwen wedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen en FC Twente Vrouwen:
  • PEC Zwolle Vrouwen staat op dit moment op plaats 6e in de Eredivisie Vrouwen.
  • FC Twente Vrouwen staat op dit moment op plaats 1e in de Eredivisie Vrouwen.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van PEC Zwolle Vrouwen: “MAC³PARK” (13,250 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie Vrouwen, Nederland
  • De aftrap is om 12:15 uur.
  De vrouwen van PEC Zwolle en FC Twente nemen het tegen elkaar op in de Azerion Eredivisie voor vrouwen. FC Twente stevent op het kampioenschap af in de Eredivisie voor vrouwen, maar voelt de hete adem van Ajax in haar nek. Het verschil tussen de twee clubs is slechts twee punten en dus telt vanaf nu ieder duel. De vrouwen van FC Twente kregen dit seizoen pas vier doelpunten tegen en PEC Zwolle scoorde pas 24 keer. Dit biedt PEC Zwolle geen goed vooruitzicht. Bovendien verloren de dames van Twente pas één wedstrijd. De rest van de duels werden allemaal gewonnen. PEC – Twente op tv is dus een interessante wedstrijd.

  PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen op ESPN

  De Eredivisie Vrouwen wedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen en FC Twente Vrouwen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN. De aftrap van de wedstrijd is om 12:15 uur. Voor de Eredivisie Vrouwen wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma PEC Zwolle Vrouwen-FC Twente Vrouwen bij ESPN:
  • 12:00 uur, voorbeschouwing.
  • 12:15 uur, PEC Zwolle Vrouwen -FC Twente Vrouwen LIVE
  • 14:15 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN: De Azerion Eredivisie voor vrouwen kijk je live op één van de vier kanalen van ESPN. Bovendien is de zender ESPN 1 gratis bij iedere provider. De wedstrijd van vandaag wordt live uitgezonden op ESPN 1. Dit betekent dat je de vrouwen Eredivisie dus gewoon zonder abonnement op tv kunt kijken. Daarnaast kijk je voor de wedstrijd naar een uitgebreide voorbeschouwing. Na afloop van het duel is er een nabeschouwing met analyses en interviews.

  Eredivisie Vrouwen op tv

  De match tussen PEC Zwolle Vrouwen en FC Twente Vrouwen is een wedstrijd in de Eredivisie Vrouwen (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie voor vrouwen nadert de ontknoping. Met nog maar drie wedstrijden op het programma is het reuze spannend bovenin. De vrouwen van FC Twente staan bovenaan, maar de voorsprong op nummer twee Ajax is slechts twee punten. Ajax en FC Twente gaan dan ook de komende wedstrijden uitmaken wie er kampioen gaat worden. De Eredivisie voor vrouwen belooft een enorm spannende ontknoping te krijgen.

  PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je PEC Zwolle Vrouwen-FC Twente Vrouwen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen kijk je op ESPN.

  PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen en FC Twente Vrouwen uit de Eredivisie Vrouwen (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie Vrouwen. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen kijken

  Wil je gratis naar PEC Zwolle Vrouwen tegen FC Twente Vrouwen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om PEC Zwolle Vrouwen-FC Twente Vrouwen gratis te bekijken.

  Livestream PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen en FC Twente Vrouwen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen kijken

  De samenvatting van PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen kijken? Wil je de wedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen en FC Twente Vrouwen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie Vrouwen worden uitgezonden op ESPN. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PEC Zwolle Vrouwen-FC Twente Vrouwen:
  Wanneer is PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen op tv?

  De Eredivisie Vrouwen wedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen en FC Twente Vrouwen wordt gespeeld op zondag 23 april 2023.

  Hoe laat is PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen en FC Twente Vrouwen is om 12:15 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen (Zwolle) en FC Twente Vrouwen (Enschede) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen en FC Twente Vrouwen wordt uitgezonden op ESPN.

  Op welke zender kan ik PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen kijken?

  Je kijkt PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen op ESPN.

  Kan ik gratis naar PEC Zwolle Vrouwen en FC Twente Vrouwen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen kunt kijken.

  Kan ik PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast PEC Zwolle Vrouwen -FC Twente Vrouwen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *