Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen op tv | Eredivisie Vrouwen

PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen op tv | Eredivisie Vrouwen

  PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen op tv kijken? Op zondag 7 mei 2023 om 14:30 uur spelen PEC Zwolle Vrouwen en Ajax Vrouwen tegen elkaar in de Eredivisie Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PEC Zwolle Vrouwen: MAC³PARK stadion. Wil je de wedstrijd PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 4. Voor het oog van 13,250 toeschouwers in het MAC³PARK stadion nemen PEC Zwolle Vrouwen (Zwolle) en Ajax Vrouwen (Amsterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 14:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie Vrouwen.
  • Wie: PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen op tv.
  • Wanneer: zondag 7 mei 2023.
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: MAC³PARK stadion, het stadion van PEC Zwolle Vrouwen.
  • Uitgezonden op: ESPN 4 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  PEC Zwolle Vrouwen - Ajax Vrouwen op tv

  PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen op tv

  Wil je PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen op tv kijken? De wedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen uit Zwolle en Ajax Vrouwen uit Amsterdam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 4. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Om 14:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen op TV
  • 14:15 uur, Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over PEC Zwolle Vrouwen-Ajax Vrouwen op tv

  Alles over de Eredivisie Vrouwen wedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen en Ajax Vrouwen:
  • PEC Zwolle Vrouwen staat op dit moment op plaats 6e in de Eredivisie Vrouwen.
  • Ajax Vrouwen staat op dit moment op plaats 1e in de Eredivisie Vrouwen.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van PEC Zwolle Vrouwen: “MAC³PARK stadion” (13,250 toeschouwers).
  • Competitie: Eredivisie Vrouwen, Nederland
  • De aftrap is om 14:30 uur.

  PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen op ESPN 4

  De Eredivisie Vrouwen wedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen en Ajax Vrouwen is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 4. De aftrap van de wedstrijd is om 14:30 uur. Voor de Eredivisie Vrouwen wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 4 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma PEC Zwolle Vrouwen-Ajax Vrouwen bij ESPN 4:
  • 14:15 uur, voorbeschouwing.
  • 14:30 uur, PEC Zwolle Vrouwen -Ajax Vrouwen LIVE
  • 16:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 4: De Eredivisie voor vrouwen wordt live uitgezonden op ESPN. ESPN heeft vier verschillende kanalen, ESPN 1 t/m 4. Bij alle providers zit ESPN 1 tegenwoordig standaard in het basispakket. De wedstrijden op ESPN 1 kun je dus sowieso gratis op tv kijken. Daarnaast kun je een extra abonnement nemen om ook de wedstrijden op ESPN 2, 3 en 4 te kijken. Dat is zeker de moeite waard, want er zijn tal van topwedstrijden dit weekend. Bovendien wil jij als voetbalfan natuurlijk geen match missen in de Eredivisie. Je kunt ESPN voor het voetbal krijgen bij alle grote TV-aanbieders. Soms kun je ook een losse wedstrijd kopen.

  Eredivisie Vrouwen op tv

  De match tussen PEC Zwolle Vrouwen en Ajax Vrouwen is een wedstrijd in de Eredivisie Vrouwen (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie voor vrouwen wordt steeds spannender. Nu de competitie richting het eind gaat, komt de druk erop te staan. Daarnaast is aankomende zomer natuurlijk het WK vrouwenvoetbal. Speelsters willen zich nu dus juist laten zien om zo een kans te maken om geselecteerd te worden voor de Oranje Leeuwinnen.

  PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je PEC Zwolle Vrouwen-Ajax Vrouwen op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen kijk je op ESPN 4.

  PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen en Ajax Vrouwen uit de Eredivisie Vrouwen (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie Vrouwen. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen kijken

  Wil je gratis naar PEC Zwolle Vrouwen tegen Ajax Vrouwen kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om PEC Zwolle Vrouwen-Ajax Vrouwen gratis te bekijken.

  Livestream PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen en Ajax Vrouwen via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen kijken

  De samenvatting van PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen kijken? Wil je de wedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen en Ajax Vrouwen nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie Vrouwen worden uitgezonden op ESPN 4. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PEC Zwolle Vrouwen-Ajax Vrouwen:
  Wanneer is PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen op tv?

  De Eredivisie Vrouwen wedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen en Ajax Vrouwen wordt gespeeld op zondag 7 mei 2023.

  Hoe laat is PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen en Ajax Vrouwen is om 14:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen (Zwolle) en Ajax Vrouwen (Amsterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen uitgezonden?

  De wedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen en Ajax Vrouwen wordt uitgezonden op ESPN 4.

  Op welke zender kan ik PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen kijken?

  Je kijkt PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen op ESPN 4.

  Kan ik gratis naar PEC Zwolle Vrouwen en Ajax Vrouwen op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 4 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen kunt kijken.

  Kan ik PEC Zwolle Vrouwen – Ajax Vrouwen ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast PEC Zwolle Vrouwen -Ajax Vrouwen zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *