Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » PEC Zwolle – Sparta op tv | Eredivisie

PEC Zwolle – Sparta op tv | Eredivisie

PEC Zwolle – Sparta op tv kijken? Op zaterdag 12 augustus 2023 om 21:00 uur spelen PEC Zwolle en Sparta tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PEC Zwolle: MAC³PARK stadion. Wil je de wedstrijd PEC Zwolle – Sparta live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 14,000 toeschouwers in het MAC³PARK stadion nemen PEC Zwolle (Zwolle) en Sparta (Rotterdam) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
 • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie.
 • Wie: PEC Zwolle – Sparta op tv.
 • Wanneer: zaterdag 12 augustus 2023.
 • Tijd: 21:00 uur.
 • Waar: MAC³PARK stadion, het stadion van PEC Zwolle.
 • Uitgezonden op: ESPN 2 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
PEC Zwolle - Sparta op tv

PEC Zwolle – Sparta op tv

Wil je PEC Zwolle – Sparta op tv kijken? De wedstrijd tussen PEC Zwolle uit Zwolle en Sparta uit Rotterdam wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:40 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:05 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
 • PEC Zwolle – Sparta op TV
 • 20:40 uur, Voorbeschouwing
 • 21:00 uur : PEC Zwolle – Sparta LIVE
 • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

Over PEC Zwolle-Sparta op tv

Alles over de Eredivisie wedstrijd tussen PEC Zwolle en Sparta:
 • PEC Zwolle staat op dit moment op plaats 12e in de Eredivisie.
 • Sparta staat op dit moment op plaats 15e in de Eredivisie.
 • De match wordt gespeeld in het stadion van PEC Zwolle: “MAC³PARK stadion” (14,000 toeschouwers).
 • Competitie: Eredivisie, Nederland
 • De aftrap is om 21:00 uur.

PEC Zwolle – Sparta op ESPN 2

De Eredivisie wedstrijd tussen PEC Zwolle en Sparta is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 2. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Eredivisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 2 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma PEC Zwolle-Sparta bij ESPN 2:
 • 20:40 uur, voorbeschouwing.
 • 21:00 uur, PEC Zwolle -Sparta LIVE
 • 23:05 uur, nabeschouwing
Voetbal bij ESPN 2: ESPN heeft de tv-rechten op de Nederlands Eredivisie. Dit betekent dus dat je alle wedstrijden uit de Nederlandse competitie live op ESPN kunt kijken. ESPN heeft vier verschillende zenders. ESPN 1 t/m ESPN 4 zijn beschikbaar bij alle grote providers. Bovendien is ESPN 1 gratis te zien bij alle providers. Voor ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4 heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Dit is eenvoudig af te sluiten bij iedere tv-aanbieder. Naast de Eredivisie kun je dan ook kijken naar de Major Soccer League, de Eredivisie voor vrouwen, de Conference League en de Europa League. Ten slotte kun je ook het KNVB-bekertoernooi live op ESPN kijken. Redenen genoeg dus om een abonnement op ESPN Compleet te nemen en zo de Eredivisie te kijken.

Eredivisie op tv

De match tussen PEC Zwolle en Sparta is een wedstrijd in de Eredivisie (De voetbalcompetitie in Nederland). De Eredivisie gaat weer van start! Speelronde 1 is aangebroken en dat betekent dat het Eredivisie-seizoen weer gaat beginnen. Feyenoord is natuurlijk de regerend kampioen. Daarnaast zijn PEC Zwolle, Heracles Almelo én Almere City gepromoveerd van de Keuken Kampioen Divisie naar de Eredivisie. Het wordt dus voor het eerst dit seizoen dat we die clubs weer op het hoogste Nederlandse niveau in actie zien komen. Ook zijn we natuurlijk benieuwd naar de klassieke top drie: Ajax, PSV en Feyenoord. Het belooft weer een prachtig Eredivisie seizoen te worden.

PEC Zwolle – Sparta bij KPN

Heb je een abonnement bij KPN en wil je PEC Zwolle-Sparta op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd PEC Zwolle – Sparta kijk je op ESPN 2.
 • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

PEC Zwolle – Sparta bij Ziggo

Wil je de voetbalwedstrijd tussen PEC Zwolle en Sparta uit de Eredivisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Eredivisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
 • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
 • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
 • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

GRATIS PEC Zwolle – Sparta kijken

Wil je gratis naar PEC Zwolle tegen Sparta kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om PEC Zwolle-Sparta gratis te bekijken.

Livestream PEC Zwolle – Sparta (Online kijken)

Wil je de voetbalwedstrijd tussen PEC Zwolle en Sparta via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

Samenvatting PEC Zwolle – Sparta kijken

De samenvatting van PEC Zwolle – Sparta kijken? Wil je de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Sparta nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Eredivisie worden uitgezonden op ESPN 2. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

Alle voetbalcompetities kijken?

Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

Meest gestelde vragen

Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PEC Zwolle-Sparta:
Wanneer is PEC Zwolle – Sparta op tv?

De Eredivisie wedstrijd tussen PEC Zwolle en Sparta wordt gespeeld op zaterdag 12 augustus 2023.

Hoe laat is PEC Zwolle – Sparta op tv?

De aftrap van de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Sparta is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

Wordt PEC Zwolle – Sparta live op tv uitgezonden?

Ja de wedstrijd tussen PEC Zwolle (Zwolle) en Sparta (Rotterdam) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

Waar wordt PEC Zwolle – Sparta uitgezonden?

De wedstrijd tussen PEC Zwolle en Sparta wordt uitgezonden op ESPN 2.

Op welke zender kan ik PEC Zwolle – Sparta kijken?

Je kijkt PEC Zwolle – Sparta op ESPN 2.

Kan ik gratis naar PEC Zwolle en Sparta op tv kijken?

Bij sommige providers zit ESPN 2 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PEC Zwolle – Sparta kunt kijken.

Kan ik PEC Zwolle – Sparta ook online kijken?

Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

Naast PEC Zwolle -Sparta zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *