Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » PEC Zwolle – PSV Eindhoven op TV (zondag 15 mei 2022)

PEC Zwolle – PSV Eindhoven op TV (zondag 15 mei 2022)

  PEC Zwolle – PSV Eindhoven op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen PEC Zwolle en PSV Eindhoven live op TV kijken? De wedstrijd uit de Eredivisie wordt live uitgezonden op ESPN 3. De Eredivisie wedstrijd wordt gespeeld in MAC³PARK stadion, het stadion van PEC Zwolle. De wedstrijd begint om 14:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Eredivisie (Nederland)
  • Wie: PEC Zwolle – PSV Eindhoven
  • Wanneer: zondag 15 mei 2022
  • Tijd: 14:30 uur.
  • Waar: MAC³PARK stadion (Stadion van PEC Zwolle)
  • Op TV: ESPN 3
  PEC Zwolle - PSV Eindhoven op TV

  PEC Zwolle – PSV Eindhoven op TV

  De wedstrijd PEC Zwolle – PSV Eindhoven in de Eredivisie wordt gespeeld op zondag 15 mei 2022. De wedstrijd begint om 14:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • PEC Zwolle – PSV Eindhoven op TV
  • 14:20: Voorbeschouwing
  • 14:30 uur : PEC Zwolle – PSV Eindhoven LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over PEC Zwolle – PSV Eindhoven

  Alles over PEC Zwolle – PSV Eindhoven:
  • PEC Zwolle staat op dit moment achtiende in de Eredivisie.
  • PSV Eindhoven staat op dit moment tweede in de Eredivisie.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PEC Zwolle, MAC³PARK stadion.
  • Competitie: Eredivisie, Nederland.
  PEC tegen PSV is een wedstrijd om eens rustig in het zonnetje te gaan kijken. PEC Zwolle weet namelijk al dat ze volgend jaar in de Keuken Kampioen Divisie gaan spelen. PSV aan de andere kant weet al zeker dat ze op de tweede plek gaan eindigen. Daarmee heeft PSV de voorronde van de UEFA Champions League bereikt. Een goede prestatie. De wedstrijd PEC Zwolle – PSV Eindhoven is er dus puur één voor de statistieken.

  PEC Zwolle – PSV Eindhoven bij ESPN 3

  PEC Zwolle – PSV Eindhoven kijk je bij ESPN 3. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Eredivisie op TV

  Op de laatste speeldag in de Nederlandse Eredivisie wordt beslist welke teams Europees voetbal gaan spelen en welke niet. Bovendien wordt uitgemaakt welke clubs volgend jaar in de tweede divisie (de KKD) moeten beginnen. De strijd om degradatie en de play-offs voor Europees voetbal is nog in volle gang. Een goede reden dus om naar de Nederlandse Eredivisie op TV te kijken. De laatste speelronde van de Eredivisie belooft in ieder geval een reuze spannende te worden.

  PEC Zwolle – PSV Eindhoven GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar PEC Zwolle – PSV Eindhoven kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting PEC Zwolle – PSV Eindhoven

  Samenvatting PEC Zwolle-PSV Eindhoven kijken? Wil je de wedstrijd PEC Zwolle – PSV Eindhoven van zondag 15 mei 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Eredivisie zijn te zien bij ESPN 3. In de samenvatting van PEC Zwolle tegen PSV Eindhoven zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  We hebben vandaag weer een boordevol voetbalprogramma voor je in de aanbieding. Allereerst is het natuurlijk de laatste speeldag van de Eredivisie. Je wilt de ontknoping van de belangrijkste Nederlandse voetbalcompetitie natuurlijk niet missen. Bovendien kunnen er in het buitenland een aantal clubs kampioen worden. In Italië en Engeland kan het kampioenschap beslist worden. Als kers op de taart wordt ook nog de FA-cup finale voor vrouwen gespeeld. Een mooie dag voor de voetballiefhebber dus. Bekijk het volledige programma voetbalwedstrijden vandaag. Overzicht voetbal vandaag op tv:

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *