Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » PEC Zwolle – NAC op tv | Keuken Kampioen Divisie

PEC Zwolle – NAC op tv | Keuken Kampioen Divisie

  PEC Zwolle – NAC op tv kijken? Op vrijdag 17 maart 2023 om 20:00 uur spelen PEC Zwolle en NAC tegen elkaar in de Keuken Kampioen Divisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PEC Zwolle: MAC³PARK stadion. Wil je de wedstrijd PEC Zwolle – NAC live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 13,250 toeschouwers in het MAC³PARK stadion nemen PEC Zwolle (Zwolle) en NAC (Breda) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie.
  • Wie: PEC Zwolle – NAC op tv.
  • Wanneer: vrijdag 17 maart 2023.
  • Tijd: 20:00 uur.
  • Waar: MAC³PARK stadion, het stadion van PEC Zwolle.
  • Uitgezonden op: ESPN 3 (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  PEC Zwolle - NAC op tv

  PEC Zwolle – NAC op tv

  Wil je PEC Zwolle – NAC op tv kijken? De wedstrijd tussen PEC Zwolle uit Zwolle en NAC uit Breda wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Om 19:42 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:02 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • PEC Zwolle – NAC op TV
  • 19:42 uur, Voorbeschouwing
  • 20:00 uur : PEC Zwolle – NAC LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over PEC Zwolle-NAC op tv

  Alles over de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen PEC Zwolle en NAC:
  • PEC Zwolle staat op dit moment op plaats 1e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • NAC staat op dit moment op plaats 7e in de Keuken Kampioen Divisie.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van PEC Zwolle: “MAC³PARK stadion” (13,250 toeschouwers).
  • Competitie: Keuken Kampioen Divisie, Nederland
  • De aftrap is om 20:00 uur.
  PEC-NAC op tv is een wedstrijd tussen twee clubs die eigenlijk ook wel in de Eredivisie thuishoren. Beide clubs spelen in een groot stadion en hebben bovendien veel fans. Toch wordt PEC-NAC in de KKD gespeeld. Voor PEC Zwolle wijst alles erop dat ze volgend jaar weer in de Eredivisie spelen. De club staat namelijk bovenaan in de KKD. De club won bovendien zijn laatste drie wedstrijden. NAC Breda daarentegen verloor vorige week na een uitstekende reeks van drie overwinningen. PEC Zwolle – NAC Breda op tv belooft een beladen wedstrijd te worden.

  PEC Zwolle – NAC op ESPN 3

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen PEC Zwolle en NAC is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. Voor de Keuken Kampioen Divisie wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma PEC Zwolle-NAC bij ESPN 3:
  • 19:42 uur, voorbeschouwing.
  • 20:00 uur, PEC Zwolle -NAC LIVE
  • 22:02 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij ESPN 3: ESPN zendt al jaren de Nederlandse Eredivisie op tv uit. Eerder deden ze dit onder de naam FOX Sport, maar tegenwoordig heet het ESPN. ESPN bestaat uit vier verschillende kanalen. Van ESPN 1 t/m ESPN 4. Voor de kanalen ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4 heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. ESPN 1 is daarentegen voor iedereen gratis te bekijken. Dit betekent dus dat je al veel wedstrijden gratis op tv kunt kijken. Wil je niets missen van de Nederlandse Eredivisie? Dan kun je een abonnement nemen op alle ESPN zenders. Dan kun je dit weekend bijvoorbeeld ook de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord op tv kijken.

  Keuken Kampioen Divisie op tv

  De match tussen PEC Zwolle en NAC is een wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie (De voetbalcompetitie in Nederland). In de Keuken Kampioen Divisie is het tijd voor speelronde 29 van de 38. Op dit moment staat PEC Zwolle bovenaan, Heracles Almelo staat tweede. Het verschil tussen beide clubs is zes punten, maar Heracles heeft nog een wedstrijd tegoed. Het kan dus wel eens heel spannend worden in de Keuken Kampioen Divisie. Bovendien komen beide clubs al op vrijdagavond in actie. De twee wedstrijden worden tegelijkertijd gespeeld en worden beiden op tv uitgezonden. Het belooft een spannende vrijdagavond in de KKD te worden.

  PEC Zwolle – NAC bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je PEC Zwolle-NAC op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd PEC Zwolle – NAC kijk je op ESPN 3.

  PEC Zwolle – NAC bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PEC Zwolle en NAC uit de Keuken Kampioen Divisie (Nederland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Keuken Kampioen Divisie. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Nederland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS PEC Zwolle – NAC kijken

  Wil je gratis naar PEC Zwolle tegen NAC kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om PEC Zwolle-NAC gratis te bekijken.

  Livestream PEC Zwolle – NAC (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen PEC Zwolle en NAC via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting PEC Zwolle – NAC kijken

  De samenvatting van PEC Zwolle – NAC kijken? Wil je de wedstrijd tussen PEC Zwolle en NAC nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd PEC Zwolle-NAC:
  Wanneer is PEC Zwolle – NAC op tv?

  De Keuken Kampioen Divisie wedstrijd tussen PEC Zwolle en NAC wordt gespeeld op vrijdag 17 maart 2023.

  Hoe laat is PEC Zwolle – NAC op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen PEC Zwolle en NAC is om 20:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt PEC Zwolle – NAC live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen PEC Zwolle (Zwolle) en NAC (Breda) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt PEC Zwolle – NAC uitgezonden?

  De wedstrijd tussen PEC Zwolle en NAC wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik PEC Zwolle – NAC kijken?

  Je kijkt PEC Zwolle – NAC op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar PEC Zwolle en NAC op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar PEC Zwolle – NAC kunt kijken.

  Kan ik PEC Zwolle – NAC ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast PEC Zwolle -NAC zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *