Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » PEC Zwolle – Go Ahead Eagles op tv

PEC Zwolle – Go Ahead Eagles op tv

PEC Zwolle – Go Ahead Eagles op tv kijken? Op zondag 17 september 2023 om 12:15 uur spelen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles tegen elkaar in speelronde 5 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PEC Zwolle: het MAC³PARK stadion. Wil je de wedstrijd PEC Zwolle – Go Ahead Eagles live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 14,000 toeschouwers in het MAC³PARK stadion nemen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles het tegen elkaar op. PEC Zwolle-Go Ahead Eagles is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 12:15 uur. Om 11:50 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
PEC Zwolle - Go Ahead Eagles op tv

PEC Zwolle – Go Ahead Eagles op tv

  • Wat: PEC Zwolle-Go Ahead Eagles op tv
  • Datum: zondag 17 september 2023
  • Tijd: 12:15 uur
  • Waar:het MAC³PARK stadion, Zwolle
  • Zender: ESPN 2
De Eredivisie wedstrijd tussen PEC Zwolle uit Zwolle en Go Ahead Eagles uit Deventer wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt PEC Zwolle – Go Ahead Eagles op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

Programma PEC Zwolle – Go Ahead Eagles op tv

  • Wedstrijd op tv: PEC Zwolle-Go Ahead Eagles LIVE.
  • Speelronde: 5 van de 34.
  • Datum: zondag 17 september 2023.
  • Voorbeschouwing: 11:50 uur.
  • Aftrap: 12:15 uur.
  • Nabeschouwing: 14:20 uur.
Na afloop van de PEC Zwolle-Go Ahead Eagles live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van PEC Zwolle – Go Ahead Eagles, analyses en interviews

PEC Zwolle – Go Ahead Eagles kijken

De wedstrijd tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles op zondag 17 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
PEC Zwolle - Go Ahead Eagles bij Canal Digitaal
PEC Zwolle - Go Ahead Eagles Online.nl
PEC Zwolle - Go Ahead Eagles Ziggo
PEC Zwolle - Go Ahead Eagles KPN
PEC Zwolle - Go Ahead Eagles Youfone
PEC Zwolle - Go Ahead Eagles T-Mobile

Over PEC Zwolle – Go Ahead Eagles

 • Uitslag laatste wedstrijd PEC Zwolle-Go Ahead Eagles: 0-1 (3 april 2022) .
De wedstrijd tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 5 van de 34 in de Eredivisie. PEC Zwolle neemt het deze week op tegen Go Ahead Eagles. Het is één van de mooiste voetbalderby’s van Nederland. Het duel wordt ook wel de IJsselderby genoemd en is onder de fans van beide clubs de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. De IJsselderby is in totaal al 105 keer gespeeld. Daarvan won PEC Zwolle het vaakst. PEC won de wedstrijd tussen Zwolle en de Eagles 47 keer. De laatste keer dat de wedstrijd gespeeld werd was in het seizoen 2021/2022. Go Ahead Eagles won toen zowel uit als thuis met 1-0. De fans van PEC smachten dus naar een overwinning op de aartsrivaal. PEC – Eagles op tv is één van die wedstrijden die je echt live op tv wilt zien. Onze voorspelling van PEC Zwolle – Go Ahead Eagles: 2-2.

Speelronde 5

Speelronde 5 van de 34 is een hele interessante. Na een korte pauze in verband met interlands wordt de Eredivisie weer hervat. Veel spelers komen terug van interlandverplichtingen en kunnen hierdoor natuurlijk enigszins vermoeid zijn. Bovendien staan er meteen een aantal prachtige wedstrijden op het programma. Zo krijgt FC Twente dit weekend Ajax op bezoek. Feyenoord speelt daarentegen voor het eigen Legioen tegen sc Heerenveen. Als klap op de vuurpijl staat dit weekend de IJsselderby tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles op het programma. Het belooft dus een prachtige speelronde te worden in de Eredivisie.

Over PEC Zwolle

  • PEC Zwolle
  • Bijnaam: “de Blauwvingers”
  • Plaats: Zwolle
  • Clubkleuren: Blauw en wit
  • Stand op de ranglijst: 10e
  • Trainer : Johnny Jansen
  • Topscorer: Ferdy Druijf (2 doelpunt(en)).
PEC Zwolle is na een jaar afwezigheid weer terug in de Eredivisie. In het seizoen 23/24 draait alles om lijfsbehoud bij PEC. De club uit Zwolle wil koste wat kost niet degraderen naar de Keuken Kampioen Divisie. PEC zal het zonder spits Anouar El Azzouzi moeten doen. Hij liep afgelopen wedstrijd tegen Almere City tegen een onhandige rode kaart aan in de 98e minuut. In de vorige wedstrijd was er een knotsgekke slotfase bij PEC. Kan PEC Zwolle nu weer voor spektakel zorgen?

Over Go Ahead Eagles

  • Go Ahead Eagles
  • Bijnaam: “Eagles”
  • Plaats: Deventer
  • Clubkleuren: Rood en geel
  • Stand op de ranglijst: 6e
  • Trainer: René Hake
  • Topscorer Philippe Rommens( 3 doelpunt(en)).
Go Ahead Eagles won de laatste wedstrijd knap van Heerenveen. Nu staat het uitduel in Zwolle op het programma. De IJsselderby is één van de wedstrijden waarnaar de fans van Go Ahead Eagles enorm uitkijken. In aanloop naar het duel zijn er vaak ludieke (en minder ludieke) acties. De eagles staan op een knappe zesde plek in de Eredivisie. Bovendien hebben ze pas drie duels gespeeld. Daarvan wonnen de Eagles er twee. Nu staat de mooie wedstrijd tegen PEC Zwolle op het programma. Kunnen de Eagles ook uit bij Zwolle presteren?

PEC Zwolle – Go Ahead Eagles bij ESPN 2

PEC Zwolle-Go Ahead Eagles is live op tv te zien op ESPN 2. ESPN 2 is het tweede kanaal van ESPN. Deze zender is helaas niet gratis te ontvangen. Om ESPN 2 te kunnen kijken heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Je krijgt dan naast het gratis ESPN 1 ook ESPN 2 t/m 4. Met een abonnement op ESPN compleet hoef je nooit meer een Eredivisiewedstrijd te missen. Je kijkt PEC Zwolle-Go Ahead Eagles op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN222>>>
Ziggo422>>>
Odido (T-Mobile)151>>>
Canal Digitaal402>>>
Online.nl402>>>
Youfone410>>>

Livestream PEC Zwolle – Go Ahead Eagles (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van PEC Zwolle – Go Ahead Eagles op zondag 17 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting PEC Zwolle – Go Ahead Eagles

De wedstrijd tussen PEC Zwolle – Go Ahead Eagles op tv wordt gespeeld op zondag 17 september 2023. De aftrap is om 12:15 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het MAC³PARK stadion. Er is plek voor 14,000 toeschouwers. Om 11:50 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 14:20 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. PEC Zwolle – Go Ahead Eagles is de een wedstrijd in speelronde 5 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt PEC Zwolle – Go Ahead Eagles uitgezonden?

Je kijkt PEC Zwolle – Go Ahead Eagles op ESPN 2.

Wanneer is PEC Zwolle – Go Ahead Eagles?

PEC Zwolle – Go Ahead Eagles wordt gespeeld op zondag 17 september 2023.

Hoe laat begint PEC Zwolle – Go Ahead Eagles?

PEC Zwolle – Go Ahead Eagles begint om 12:15 uur. Om 11:50 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je PEC Zwolle – Go Ahead Eagles live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen PEC Zwolle – Go Ahead Eagles wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je PEC Zwolle – Go Ahead Eagles online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van PEC Zwolle – Go Ahead Eagles beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *