Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » PEC Zwolle – Fortuna Sittard op tv | Livestream en online kijken

PEC Zwolle – Fortuna Sittard op tv | Livestream en online kijken

  Thuis – Uit op tv kijken? Op zondag 5 november 2023 wordt de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Fortuna Sittard in de Eredivisie gespeeld. PEC Zwolle – Fortuna Sittard is live op tv te zien. PEC Zwolle–Fortuna Sittard begint om 14:30 uur. Het duel wordt uitgezonden op ESPN 3. Het belooft een mooie wedstrijd te worden tussen De Blauwvingers en De Fortunezen. De wedstrijd wordt gespeeld in het MAC³PARK stadion, het stadion van PEC Zwolle.
  PEC Zwolle - Fortuna Sittard op tv

  Thuis – Uit op tv

   • Wedstrijd op tv: PEC Zwolle-Fortuna Sittard LIVE.
   • Locatie: het MAC³PARK stadion (14,000 toeschouwers).
   • Speelronde: 11 van de 34.
   • Datum: zondag 5 november 2023.
   • Aftrap: 14:30 uur.
   • Uitslag laatste ontmoeting: 0-1 (11 december 2021).
  PEC – Fortuna op tv wordt een wedstrijd tussen twee clubs die aan elkaar gewaagd zijn. PEC is misschien iets beter in vorm én heeft bovendien het thuisvoordeel. Daarom zullen de blauwvingers licht favoriet zijn. Ook de stand op de ranglijst laat zien dat beide clubs aan elkaar gewaagd zijn. Het is een duel tussen de nummer 9 (PEC) en 11 (Fortuna). PEC Zwolle heeft zich na een mindere fase weer enigszins weten te herpakken. In de laatste twee wedstrijden werd er niet verloren. Dat was een welkome reeks na drie verloren duels op rij. Nu moet PEC het in eigen huis opnemen tegen Fortuna Sittard. Ook in dat duel gaat PEC weer voor de drie punten. Fortuna Sittard staat op de elfde plek, maar echt goed gaat het de laatste weken niet. Vorig weekend werd er door Fortuna weliswaar gelijkgespeeld, maar daarvoor werd er vier keer op rij verloren. Bovendien won Fortuna afgelopen week in het KNVB Bekertoernooi maar nipt van de amateurs van Sparta Nijkerk. Nu moet Fortuna op bezoek in Zwolle.

  Hoe laat is PEC Zwolle – Fortuna Sittard op tv?

  Hoe laat is de wedstrijd PEC Zwolle – Fortuna Sittard vandaag op tv? Het Eredivisie duel tussen PEC Zwolle en Fortuna Sittard begint vandaag om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing. Tijdens de voorbeschouwing wordt de wedstrijd uitgebreid besproken. Je hoort onder andere verschillende (ex) voetballers en analisten aan het woord over PEC Zwolle – Fortuna Sittard. Ook voorspellen zij het verloop van de wedstrijd. Tenslotte is om 16:30 uur de nabeschouwing van PEC Zwolle – Fortuna Sittard. Daarin zie je de hoogtepunten, een analyse van de wedstrijd en interviews met spelers. Ook is er een samenvatting van PEC Zwolle – Fortuna Sittard te zien.

  Waar wordt PEC Zwolle – Fortuna Sittard uitgezonden?

  De wedstrijd PEC Zwolle – Fortuna Sittard wordt live uitgezonden op ESPN 3. ESPN 3 is het derde kanaal van sportzender ESPN. In totaal heeft ESPN vier zenders: ESPN 1 t/m ESPN 4. Op alle kanalen worden voetbalwedstrijden uitgezonden. ESPN heeft in Nederland de uitzendrechten op de Eredivisie. Daardoor kijk je de Eredivisiewedstrijden live op ESPN. ESPN 1 is gratis te zien, voor 2 t/m 3 heb je een abonnement nodig. Het abonnement dat je nodig hebt is ESPN Compleet. Dit kun je eenvoudig afsluiten bij alle providers. Je krijgt dan direct toegang tot ESPN 1, 2, 3 en 4. Dit weekend zijn op ESPN 3 de volgende wedstrijden live te zien: Excelior – AZ en PEC Zwolle – Fortuna Sittard.

  TV-gids: programma PEC Zwolle – Fortuna Sittard

  De TV-gids voor PEC Zwolle – Fortuna Sittard op zondag 5 november 2023 ziet er als volgt uit: Het liveverslag van PEC Zwolle – Fortuna Sittard op tv begint om 14:30 uur. Maar er is nog meer op tv te zien rondom de wedstrijd. Hieronder zie je het volledige programma van PEC Zwolle – Fortuna Sittard op tv:
  TijdWatZender
  14:00 uurVoorbeschouwingESPN 3
  14:30 uurPEC Zwolle – Fortuna Sittard LIVEESPN 3
  16:30uurNabeschouwingESPN 3
  Op zaterdag: rond 23:00 uur Op zondag: rond 19:00 uurSamenvatting PEC Zwolle – Fortuna Sittard en andere EredivisiewedstrijdenNPO 1
  Programma PEC Zwolle – Fortuna Sittard op tv

  Op welke zender is PEC Zwolle – Fortuna Sittard?

  De wedstrijd tussen PEC Zwolle en Fortuna Sittard is te zien op ESPN 3. De voorbeschouwing op ESPN 3 begint om 14:00 uur. Vervolgens is om 14:30 uur de wedstrijd PEC Zwolle – Fortuna Sittard LIVE te zien op ESPN 3. Vanuit het MAC³PARK stadion wordt verslag gedaan van de wedstrijd. De nabeschouwing is ook live te zien op ESPN 3.

  Op welk kanaal is THUIS – UIT live te zien?

  Hieronder zie je per provider op welk kanaal PEC Zwolle – Fortuna Sittard uitgezonden wordt:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN223>>>
  Ziggo423>>>
  Odido (T-Mobile)152>>>
  Canal Digitaal403>>>
  Online.nl403>>>
  Youfone411>>>

  PEC Zwolle -Fortuna Sittard online kijken (Livestream)

  Wil je de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Fortuna Sittard via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie-wedstrijd tussen PEC Zwolle en Fortuna Sittard kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de livestreams  van PEC Zwolle – Fortuna Sittard op zondag 5 november 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  PEC Zwolle VS Fortuna Sittard

  De wedstrijd tussen PEC Zwolle en Fortuna Sittard is een duel in speelronde Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle van de Eredivisie. PEC Zwolle staat op dit moment 9e in de Eredivisie. Fortuna Sittard staat op de 11e plek in de competitie. De clubtopscorers van PEC Zwolle en Fortuna Sittard zijn Lennart Thy met 3 goals (PEC Zwolle) en Deroy Duarte met 1 goals (Fortuna Sittard). Een aantal statistieken, feiten en weetjes over PEC Zwolle en Fortuna Sittard:

  Over PEC Zwolle

   • PEC Zwolle | Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle
   • Bijnaam: “De Blauwvingers”
   • Plaats: Zwolle
   • Clubkleuren: Blauw en wit
   • Stand in de Eredivisie: 9e
   • Trainer: Johnny Jansen
   • Topscorer: Lennart Thy met 3 doelpunt(en)).

  Over Fortuna Sittard

   • Fortuna Sittard | Fortuna Sittard
   • Bijnaam: “De Fortunezen”
   • Plaats: Sittard
   • Clubkleuren: Geel en groen
   • Stand in de Eredivisie: 11e
   • Trainer: Danny Buijs
   • Topscorer: Deroy Duarte met 1 doelpunt(en)).

  FAQ | Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt PEC Zwolle – Fortuna Sittard uitgezonden?

  Je kijkt PEC Zwolle – Fortuna Sittard op ESPN 3.

  Wanneer is PEC Zwolle – Fortuna Sittard?

  PEC Zwolle – Fortuna Sittard wordt gespeeld op zondag 5 november 2023.

  Hoe laat begint PEC Zwolle – Fortuna Sittard?

  PEC Zwolle – Fortuna Sittard begint om 14:30 uur. Om 14:00 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je PEC Zwolle – Fortuna Sittard live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Fortuna Sittard wordt live uitgezonden op ESPN 3.

  Kun je PEC Zwolle – Fortuna Sittard online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van PEC Zwolle – Fortuna Sittard beschikbaar.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *