Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » PEC Zwolle – Feyenoord op tv

PEC Zwolle – Feyenoord op tv

PEC Zwolle – Feyenoord op tv kijken? Op zondag 8 oktober 2023 om 12:15 uur spelen PEC Zwolle en Feyenoord tegen elkaar in speelronde 8 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PEC Zwolle: het MAC³PARK stadion. Wil je de wedstrijd PEC Zwolle – Feyenoord live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 2. Voor het oog van 14,000 toeschouwers in het MAC³PARK stadion nemen PEC Zwolle en Feyenoord het tegen elkaar op. PEC Zwolle-Feyenoord is live op tv te zien op ESPN 2. De aftrap is om 12:15 uur. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
PEC Zwolle - Feyenoord op tv

PEC Zwolle – Feyenoord op tv

  • Wat: PEC Zwolle-Feyenoord op tv
  • Datum: zondag 8 oktober 2023
  • Tijd: 12:15 uur
  • Waar: het MAC³PARK stadion, Zwolle
  • Zender: ESPN 2
De Eredivisie wedstrijd tussen PEC Zwolle uit Zwolle en Feyenoord uit Rotterdam wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt PEC Zwolle – Feyenoord op het kanaal: ESPN 2. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 2.

Programma PEC Zwolle – Feyenoord op tv

  • Wedstrijd op tv: PEC Zwolle-Feyenoord LIVE.
  • Speelronde: 8 van de 34.
  • Datum: zondag 8 oktober 2023.
  • Voorbeschouwing: 11:45 uur.
  • Aftrap: 12:15 uur.
  • Nabeschouwing: 14:15 uur.
Na afloop van de PEC Zwolle-Feyenoord live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van PEC Zwolle – Feyenoord, analyses en interviews

PEC Zwolle – Feyenoord kijken

De wedstrijd tussen PEC Zwolle en Feyenoord op zondag 8 oktober 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
PEC Zwolle - Feyenoord bij Canal Digitaal
PEC Zwolle - Feyenoord Online.nl
PEC Zwolle - Feyenoord Ziggo
PEC Zwolle - Feyenoord KPN
PEC Zwolle - Feyenoord Youfone
PEC Zwolle - Feyenoord T-Mobile

Over PEC Zwolle – Feyenoord

 • Uitslag laatste wedstrijd PEC Zwolle-Feyenoord: 1-2 (13 maart 2022) .
De wedstrijd tussen Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle en Feyenoord Rotterdam is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 8 van de 34 in de Eredivisie. PEC Zwolle – Feyenoord is een interessante wedstrijd. Hoewel PEC Zwolle de laatste weken geen goede resultaten haalt, kunnen ze nu wellicht tegen Feyenoord stunten. Feyenoord heeft namelijk een midweekse wedstrijd in de benen en daar wil PEC Zwolle gebruik van maken. Toch ziet het er niet goed uit voor PEC tegen Feyenoord. In totaal speelden PEC en Feyenoord namelijk al 23 competitiewedstrijden tegen elkaar. 16 keer was Feyenoord daarvan de winnaar. PEC wist pas vijf keer van Feyenoord te winnen. Bovendien speelt dit Feyenoord wel heel erg goed. Wij denken dan ook dat Feyenoord een maatje te groot is voor PEC Zwolle. Onze voorspelling van PEC Zwolle – Feyenoord Rotterdam: 1-3.

Speelronde 8

Het is alweer de achtste speelronde in de Eredivisie. Dit betekent dat de stand op de ranglijst nu steeds meer vorm begint te krijgen. We zijn namelijk bijna op een kwart van de Eredivisie. Ook deze speelronde staan er weer een hoop mooie wedstrijden op de speelkalender van Eredivisie. Zo hebben we de degradatiekraker tussen FC Volendam en FC Utrecht. Feyenoord gaat dit weekend op bezoek in Zwolle. PSV reist af naar Rotterdam om het tegen het goed presterende Sparta op te nemen. Als klap op de vuurpijl wordt deze speelronde Ajax – AZ gespeeld. Dat is natuurlijk wel dé topwedstrijd van speelronde 8. Er zijn dus meerdere wedstrijden deze speelronde die je zeker live op tv wilt zien.

Over PEC Zwolle

  • Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle
  • Bijnaam: “De Blauwvingers”
  • Plaats: Zwolle
  • Clubkleuren: Blauw en wit
  • Stand op de ranglijst: 11e
  • Trainer : Johnny Jansen
  • Topscorer: Ferdy Druijf (2 doelpunt(en)).
PEC Zwolle staat in de middenmoot van de Eredivisie. De club haalt wisselende resultaten en dat is ook terug te zien in de stand. Van de zeven wedstrijden werden er 2 gewonnen, 4 verloren en 1 keer werd er gelijkgespeeld. Toch verloor PEC zijn laatste twee wedstrijden. De eerste was tegen AZ, dat kan gebeuren. Vorige week verloor PEC echter in de laatste minuten op bezoek bij Heracles. Een onnodige verliespartij. Kan PEC Zwolle in eigen huis nu tegenstand bieden tegen het goed draaiende Feyenoord?

Over Feyenoord

  • Feyenoord Rotterdam
  • Bijnaam: “De Club van het Volk”
  • Plaats: Rotterdam
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand op de ranglijst: 4e
  • Trainer: Arne Slot
  • Topscorer Santiago Giménez( 10 doelpunt(en)).
Feyenoord speelde afgelopen week nog in de UEFA Champions League. De Rotterdammers moesten naar Madrid reizen om het op te nemen tegen Atlético Madrid. Die wedstrijd ging helaas met 3-2 verloren. Toch was er ook goed nieuws. Feyenoord speelde namelijk zelfs zonder topscorer Santiago Giménez een hele goede wedstrijd. Toch hakt zo’n Champions League wedstrijd er altijd wel in en kan er wat vermoeidheid heersen onder sommige spelers. Feyenoord is dit seizoen nog ongeslagen in de Eredivisie en wil dit natuurlijk volhouden. Is de ploeg fit genoeg om PEC Zwolle te verslaan? Wij gaan in ieder geval kijken naar Feyenoord op tv.

PEC Zwolle – Feyenoord bij ESPN 2

PEC Zwolle-Feyenoord is live op tv te zien op ESPN 2. ESPN 2 is de tweede zender van ESPN. In totaal zijn er vier ESPN zenders; 1 t/m 4. Hoewel ESPN 1 gratis is, heb je voor ESPN 2 een abonnement nodig. Met een abonnement op ESPN Compleet krijg je naast ESPN 1 ook toegang tot ESPN 2, 3 en 4. Op ESPN 2 worden ook regelmatig live Eredivisiewedstrijden uitgezonden. Zo worden deze speelronde de wedstrijden Volendam-Utrecht, Heerenveen-NEC, Almere City-RKC, Vitesse-Excelsior, PEC-Feyenoord én Sparta-PSV op ESPN 2 uitgezonden. In totaal zijn er dit weekend dus maar liefst zes wedstrijden op ESPN 2. Een goede reden om ESPN Compleet af te sluiten. Je kijkt Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle-Feyenoord Rotterdam op de ESPN 2. Je vindt ESPN 2 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN222>>>
Ziggo422>>>
Odido (T-Mobile)151>>>
Canal Digitaal402>>>
Online.nl402>>>
Youfone410>>>

Livestream PEC Zwolle – Feyenoord (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen PEC Zwolle en Feyenoord via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen PEC Zwolle en Feyenoord kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van PEC Zwolle – Feyenoord op zondag 8 oktober 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links: In de Eredivisie is het altijd spannend. Het niveau van de Eredivisie is de laatste jaren flink gestegen. Dat is ook terug te zien in de prestaties van de Nederlandse clubs in de Europese toernooien. Mede daardoor is het aanzien van de Eredivisie behoorlijk gestegen. Steeds meer mensen kijken live naar de Eredivisie op tv. Dat is natuurlijk niet voor niets. De talenten van de toekomst spelen in de Eredivisie. Er zijn al veel spelers doorgebroken in de Eredivisie in het verleden, en dat zal in de toekomst natuurlijk niet anders zijn. Redenen genoeg dus om naar de Eredivisie op tv te kijken.

Samenvatting PEC Zwolle – Feyenoord

De wedstrijd tussen PEC Zwolle – Feyenoord op tv wordt gespeeld op zondag 8 oktober 2023. De aftrap is om 12:15 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het MAC³PARK stadion. Er is plek voor 14,000 toeschouwers. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 14:15 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. PEC Zwolle – Feyenoord is de een wedstrijd in speelronde 8 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt PEC Zwolle – Feyenoord uitgezonden?

Je kijkt PEC Zwolle – Feyenoord op ESPN 2.

Wanneer is PEC Zwolle – Feyenoord?

PEC Zwolle – Feyenoord wordt gespeeld op zondag 8 oktober 2023.

Hoe laat begint PEC Zwolle – Feyenoord?

PEC Zwolle – Feyenoord begint om 12:15 uur. Om 11:45 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je PEC Zwolle – Feyenoord live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen PEC Zwolle – Feyenoord wordt live uitgezonden op ESPN 2.

Kun je PEC Zwolle – Feyenoord online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van PEC Zwolle – Feyenoord beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *