Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » PEC Zwolle – FC Utrecht op tv

PEC Zwolle – FC Utrecht op tv

PEC Zwolle – FC Utrecht op tv kijken? Op zondag 27 augustus 2023 om 12:15 uur spelen PEC Zwolle en FC Utrecht tegen elkaar in speelronde 3 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PEC Zwolle: het MAC³PARK stadion. Wil je de wedstrijd PEC Zwolle – FC Utrecht live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 1. Voor het oog van 14,000 toeschouwers in het MAC³PARK stadion nemen PEC Zwolle en FC Utrecht het tegen elkaar op. PEC Zwolle-FC Utrecht is live op tv te zien op ESPN 1. De aftrap is om 12:15 uur. Om 11:55 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
PEC Zwolle - FC Utrecht op tv

PEC Zwolle – FC Utrecht op tv

  • Wat: PEC Zwolle-FC Utrecht op tv
  • Datum: zondag 27 augustus 2023
  • Tijd: 12:15 uur
  • Waar:het MAC³PARK stadion, Zwolle
  • Zender: ESPN 1
De Eredivisie wedstrijd tussen PEC Zwolle uit Zwolle en FC Utrecht uit Utrecht wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt PEC Zwolle – FC Utrecht op het kanaal: ESPN 1. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 1.

Programma PEC Zwolle – FC Utrecht op tv

  • Wedstrijd op tv: PEC Zwolle-FC Utrecht LIVE.
  • Speelronde: 3 van de 34.
  • Datum: zondag 27 augustus 2023.
  • Voorbeschouwing: 11:55 uur.
  • Aftrap: 12:15 uur.
  • Nabeschouwing: 14:18 uur.
Na afloop van de PEC Zwolle-FC Utrecht live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van PEC Zwolle – FC Utrecht, analyses en interviews

PEC Zwolle – FC Utrecht kijken

De wedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Utrecht op zondag 27 augustus 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
PEC Zwolle - FC Utrecht bij Canal Digitaal
PEC Zwolle - FC Utrecht Online.nl
PEC Zwolle - FC Utrecht Ziggo
PEC Zwolle - FC Utrecht KPN
PEC Zwolle - FC Utrecht Youfone
PEC Zwolle - FC Utrecht T-Mobile

Over PEC Zwolle – FC Utrecht

 • Uitslag laatste wedstrijd PEC Zwolle-FC Utrecht: 1-1 (7 mei 2022) .
De wedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Utrecht is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 3 van de 34 in de Eredivisie. PEC – Utrecht op tv is een duel tussen twee clubs die het seizoen niet goed gestart zijn. Beide clubs hebben in 2023/2024 nog geen duel gewonnen. PEC-FC Utrecht is dan ook een wedstrijd in de onderste regionen van de Eredivisie. Het is voor beide clubs dus van belang om punten te gaan pakken. Het belooft een loodzware wedstrijd met veel strijd te worden. Onze voorspelling van PEC – Utrecht: 2-3.

Speelronde 3

De derde speelronde in de Eredivisie is meteen een gebroken speelronde. Door Europese wedstrijden van Ajax, FC Twente, PSV en AZ komen die clubs deze speelronde niet in actie. De wedstrijden uit speelronde van Ajax, AZ, FC Twente en PSV worden gespeeld op 27 en 28 september 2023. Er zijn daarentegen wel genoeg mooie wedstrijden om te kijken in speelronde drie van de Eredivisie. Het belooft wederom een prachtige speelronde te worden in de Nederlandse Eredivisie.

Over PEC Zwolle

  • PEC Zwolle
  • Bijnaam: “Blauwvingers”
  • Plaats: Zwolle
  • Clubkleuren: Blauw en wit
  • Stand op de ranglijst: 14e
  • Trainer : Johnny Jansen
  • Topscorer: Ferdy Druijff en Lennart Thy (1 doelpunt(en)).
PEC Zwolle krijgt dit weekend FC Utrecht op bezoek. Nadat PEC afgelopen seizoen promoveerde uit de Keuken Kampioen Divisie wil de club zich nu minstens handhaven in de Eredivisie. Toch heeft PEC het lastig. De eerste twee duels werden allebei verloren. PEC wil nu dus in de derde wedstrijd van het seizoen in eigen huis eindelijk een overwinning boeken.

Over FC Utrecht

  • FC Utrecht
  • Bijnaam: “Utreg”
  • Plaats: Utrecht
  • Clubkleuren: Rood en wit
  • Stand op de ranglijst: 18e
  • Trainer: Michael Silberbauer
  • Topscorer Geen( 0 doelpunt(en)).
FC Utrecht haalde afgelopen seizoen nog de play-offs voor Europees voetbal. Dit seizoen lijkt alles echter anders. De club uit Utrecht staat laatste in de Eredivisie. De eerste twee wedstrijden werden allebei verloren en bovendien wist FC Utrecht nog geen één goal te scoren dit seizoen. Daar moet in de uitwedstrijd tegen PEC verandering in komen. De Domstedelingen willen de drie punten dolgraag mee naar Utrecht nemen.

PEC Zwolle – FC Utrecht bij ESPN 1

PEC Zwolle-FC Utrecht is live op tv te zien op ESPN 1. Op ESPN 1 kun je gratis kijken naar de Eredivisiewedstrijden. ESPN 1 is tegenwoordig gratis te zien voor iedereen. Bij alle providers kun je dus gratis kijken naar de Eredivisie wedstrijden die op ESPN 1 uitgezonden worden. Bovendien zijn er veel programma’s rondom voetbal. Denk daarbij aan voetbalpraatprogramma’s, documentaires en het laatste nieuws rondom de Eredivisie. Bovendien zie je op de wedstrijddagen natuurlijk het live-verslag van de wedstrijden. Ook kijk je naar de samenvattingen van de Eredivisie, analyses en een voor- en nabeschouwing van de wedstrijden. Je kijkt PEC Zwolle-FC Utrecht op de ESPN 1. Je vindt ESPN 1 op de volgende kanalen bij alle providers:
ProviderZenderLive kijken
KPN14 en 221>>>
Ziggo18 en 421>>>
Odido (T-Mobile)150>>>
Canal Digitaal401>>>
Online.nl21>>>
Youfone401>>>

Livestream PEC Zwolle – FC Utrecht (Online kijken)

Wil je de wedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Utrecht via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Utrecht kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van PEC Zwolle – FC Utrecht op zondag 27 augustus 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

Samenvatting PEC Zwolle – FC Utrecht

De wedstrijd tussen PEC Zwolle – FC Utrecht op tv wordt gespeeld op zondag 27 augustus 2023. De aftrap is om 12:15 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het MAC³PARK stadion. Er is plek voor 14,000 toeschouwers. Om 11:55 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 14:18 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. PEC Zwolle – FC Utrecht is de een wedstrijd in speelronde 3 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Meest gestelde vragen

Op welke zender wordt PEC Zwolle – FC Utrecht uitgezonden?

Je kijkt PEC Zwolle – FC Utrecht op ESPN 1.

Wanneer is PEC Zwolle – FC Utrecht?

PEC Zwolle – FC Utrecht wordt gespeeld op zondag 27 augustus 2023.

Hoe laat begint PEC Zwolle – FC Utrecht?

PEC Zwolle – FC Utrecht begint om 12:15 uur. Om 11:55 uur begint de voorbeschouwing.

Kun je PEC Zwolle – FC Utrecht live op tv kijken?

Ja, de wedstrijd tussen PEC Zwolle – FC Utrecht wordt live uitgezonden op ESPN 1.

Kun je PEC Zwolle – FC Utrecht online kijken?

Ja, er zijn verschillende livestreams van PEC Zwolle – FC Utrecht beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *