Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » PEC Zwolle – AZ op tv

PEC Zwolle – AZ op tv

  PEC Zwolle – AZ op tv kijken? Op zondag 24 september 2023 om 16:45 uur spelen PEC Zwolle en AZ tegen elkaar in speelronde 6 van de Eredivisie. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van PEC Zwolle: het MAC³PARK stadion. Wil je de wedstrijd PEC Zwolle – AZ live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. Voor het oog van 14,000 toeschouwers in het MAC³PARK stadion nemen PEC Zwolle en AZ het tegen elkaar op. PEC Zwolle-AZ is live op tv te zien op ESPN 3. De aftrap is om 16:45 uur. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd.
  PEC Zwolle - AZ op tv

  PEC Zwolle – AZ op tv

   • Wat: PEC Zwolle-AZ op tv
   • Datum: zondag 24 september 2023
   • Tijd: 16:45 uur
   • Waar: het MAC³PARK stadion, Zwolle
   • Zender: ESPN 3
  De Eredivisie wedstrijd tussen PEC Zwolle uit Zwolle en AZ uit Alkmaar wordt in zijn geheel live uitgezonden op tv. Je kijkt PEC Zwolle – AZ op het kanaal: ESPN 3. Voorafgaand aan het duel is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop volgt er een samenvatting, de nabeschouwing en een analyse op ESPN 3.

  Programma PEC Zwolle – AZ op tv

   • Wedstrijd op tv: PEC Zwolle-AZ LIVE.
   • Speelronde: 6 van de 34.
   • Datum: zondag 24 september 2023.
   • Voorbeschouwing: 16:15 uur.
   • Aftrap: 16:45 uur.
   • Nabeschouwing: 18:45 uur.
  Na afloop van de PEC Zwolle-AZ live is er een uitgebreide nabeschouwing van het duel te zien. Daarin zie je onder andere de hoogtepunten, de samenvatting van PEC Zwolle – AZ, analyses en interviews

  PEC Zwolle – AZ kijken

  De wedstrijd tussen PEC Zwolle en AZ op zondag 24 september 2023 is live op tv te zien. Je kijkt de Eredivisie-wedstrijd LIVE bij:
  PEC Zwolle - AZ bij Canal Digitaal
  PEC Zwolle - AZ Online.nl
  PEC Zwolle - AZ Ziggo
  PEC Zwolle - AZ KPN
  PEC Zwolle - AZ Youfone
  PEC Zwolle - AZ T-Mobile

  Over PEC Zwolle – AZ

  • Uitslag laatste wedstrijd PEC Zwolle-AZ: 2-1 (10 april 2022) .
  De wedstrijd tussen Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle en Alkmaar Zaanstreek (AZ Alkmaar) is een Eredivisie-wedstrijd in speelronde 6 van de 34 in de Eredivisie. PEC – AZ op tv belooft een interessante wedstrijd te worden. Hoewel AZ natuurlijk de grote favoriet is tegen promovendus PEC Zwolle, zijn er voor PEC zeker wel kansen. Allereerst speelt PEC natuurlijk thuis. Dit kan al een groot voordeel zijn. Bovendien weet PEC dat er bij AZ vermoeidheid heerst door de Europese verplichtingen. Ook daarvan kan PEC gebruik maken. AZ heeft daarentegen gewoon een goed, gebalanceerd elftal. De club uit Alkmaar zal de wedstrijd normaal ook gewoon winnen, als ze hun normale niveau halen. Onze voorspelling van PEC – AZ: 1-3.

  Speelronde 6

  We zijn alweer aangekomen bij de zesde speelronde in de Eredivisie. De Eredivisiewedstrijden worden deze speelronde gespeeld op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september 2023. Er staan een aantal hele mooie wedstrijden op het programma deze speelronde. We beginnen op vrijdag met het duel tussen Go Ahead en Fortuna. Vervolgens zijn er op zaterdag vier wedstrijden. Op zondag zijn er ook vier duels in de Eredivisie. Bovendien staat zondag de enige echte Klassieker op het programma. Het wordt dus weer een prachtig voetbalweekend.

  Over PEC Zwolle

   • Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle
   • Bijnaam: “De Blauwvingers”
   • Plaats: Zwolle
   • Clubkleuren: Blauw en wit
   • Stand op de ranglijst: 8e
   • Trainer : Johnny Jansen
   • Topscorer: Ferdy Druijf (2 doelpunt(en)).
  PEC Zwolle krijgt dit weekend AZ op bezoek. Daar heeft PEC goede herinneringen aan. De laatste keer PEC-AZ wonnen de Zwollenaren namelijk met 2-1 in eigen huis. Bovendien weet PEC dat AZ een Conference League wedstrijd in de benen heeft. Afgelopen week wist PEC Zwolle net niet te winnen van grote rivaal Go Ahead. Daarom is PEC erop gebrand om nu tegen AZ wel de drie punten te pakken. Toch zal dat een lastige klus worden tegen het goed draaiende AZ.

  Over AZ

   • Alkmaar Zaanstreek (AZ Alkmaar)
   • Bijnaam: “De Kaasboeren”
   • Plaats: Alkmaar
   • Clubkleuren: Rood en wit
   • Stand op de ranglijst: 2e
   • Trainer: Pascal Jansen
   • Topscorer Vangelis Pavlidis( 6 doelpunt(en)).
  AZ doet het dit seizoen uitstekend in de Eredivisie. Alle vier de wedstrijden die tot nu toe gespeeld werden zijn gewonnen. Ook afgelopen week, in de lastige wedstrijd tegen Sparta, werd er “gewoon” gewonnen. Toch heeft AZ er al een lastige midweekse wedstrijd opzitten die veel energie gekost heeft. Het elftal moet dus oppassen voor vermoeidheid. Houdt trainer Pascal Jansen vast aan de vaste elf namen of gaat hij toch wat omgooien tegen PEC?

  PEC Zwolle – AZ bij ESPN 3

  PEC Zwolle-AZ is live op tv te zien op ESPN 3. ESPN 3 is de derde zender van ESPN. De zender zit niet in het basispakket, zoals ESPN 1. Je hebt dus een abonnement nodig om ESPN 3 te kijken. Om ESPN 3 te kunnen ontvangen heb je een abonnement nodig op ESPN Compleet. Je krijgt dan naast ESPN 1 (basispakket) ook ESPN 2, 3 en 4 in je pakket. Met ESPN Compleet hoef je geen wedstrijd in de Eredivisie meer te missen. Je kunt dan altijd jouw favoriete wedstrijd op tv zien. De wedstrijden dit weekend op ESPN 3 zijn: NEC-FC Utrecht en PEC Zwolle – AZ. Je kijkt Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle-Alkmaar Zaanstreek (AZ Alkmaar) op de ESPN 3. Je vindt ESPN 3 op de volgende kanalen bij alle providers:
  ProviderZenderLive kijken
  KPN223>>>
  Ziggo423>>>
  Odido (T-Mobile)152>>>
  Canal Digitaal403>>>
  Online.nl403>>>
  Youfone411>>>

  Livestream PEC Zwolle – AZ (Online kijken)

  Wil je de wedstrijd tussen PEC Zwolle en AZ via een livestream kijken? Ook online kun je natuurlijk naar de Eredivisie wedstrijd tussen PEC Zwolle en AZ kijken. Wij hebben een overzicht opgesteld van de online streams van PEC Zwolle – AZ op zondag 24 september 2023. Je kijkt de wedstrijd online via een livestream via onderstaande links:

  Samenvatting PEC Zwolle – AZ

  De wedstrijd tussen PEC Zwolle – AZ op tv wordt gespeeld op zondag 24 september 2023. De aftrap is om 16:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion: het MAC³PARK stadion. Er is plek voor 14,000 toeschouwers. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing van de wedstrijd. Rond 18:45 uur is er een nabeschouwing van de wedstrijd te zien met daarin onder andere de samenvatting. PEC Zwolle – AZ is de een wedstrijd in speelronde 6 van de Nederlandse Eredivisie. Het duel wordt live uitgezonden op ESPN 3.

  Meest gestelde vragen

  Op welke zender wordt PEC Zwolle – AZ uitgezonden?

  Je kijkt PEC Zwolle – AZ op ESPN 3.

  Wanneer is PEC Zwolle – AZ?

  PEC Zwolle – AZ wordt gespeeld op zondag 24 september 2023.

  Hoe laat begint PEC Zwolle – AZ?

  PEC Zwolle – AZ begint om 16:45 uur. Om 16:15 uur begint de voorbeschouwing.

  Kun je PEC Zwolle – AZ live op tv kijken?

  Ja, de wedstrijd tussen PEC Zwolle – AZ wordt live uitgezonden op ESPN 3.

  Kun je PEC Zwolle – AZ online kijken?

  Ja, er zijn verschillende livestreams van PEC Zwolle – AZ beschikbaar. Bekijk hier de volledige lijst.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *