Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Paris Saint-Germain – Juventus op tv | Champions League

Paris Saint-Germain – Juventus op tv | Champions League

  Paris Saint-Germain – Juventus op tv kijken? Op dinsdag 6 september 2022 om  uur spelen Paris Saint-Germain en Juventus tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Paris Saint-Germain: Parc des Princes. Wil je de wedstrijd Paris Saint-Germain (Frankrijk) – Juventus (Italië) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL 7. De wedstrijd wordt gespeeld voor 47,929 toeschouwers. In het Parc des Princes nemen Paris Saint-Germain (Frankrijk, Parijs) en Juventus (Italië, Turijn) het tegen elkaar op. De aftrap is om uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Paris Saint-Germain – Juventus op tv.
  • Wanneer: dinsdag 6 september 2022.
  • Tijd: uur.
  • Waar: Parc des Princes, het stadion van Paris Saint-Germain.
  • Uitgezonden op: RTL 7.
  Paris Saint-Germain - Juventus op tv

  Paris Saint-Germain – Juventus op tv

  Wil je Paris Saint-Germain – Juventus op tv kijken? De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain uit Frankrijk en Juventus uit Italië wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL 7 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Paris Saint-Germain – Juventus op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Paris Saint-Germain – Juventus
  • uur : Paris Saint-Germain – Juventus LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Paris Saint-Germain – Juventus

  Over Paris Saint-Germain-Juventus op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Juventus:
  • Paris Saint-Germain staat op dit momenteerste in de Ligue 1.
  • Juventus staat op dit moment zevende in de Serie A.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Paris Saint-Germain: “Parc des Princes” (47,929 toeschouwers).
  • De thuisclub is Paris Saint-Germain uit Frankrijk. Paris Saint-Germain komt uit Parijs in Frankrijk en speelt zijn competitiewedstrijden in de Ligue 1.
  • De uitclub is Juventus uit Italië. Paris Saint-Germain komt uit Turijn in Italië en speelt zijn competitiewedstrijden in de Serie A.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om uur.
  PSG neemt het in het eigen stadion op tegen Juventus. Dit is natuurlijk een echte topwedstrijd in de Champions League. Kan Juventus na het vertrek van Matthijs de Ligt de droomvoorhoede van PSG afstoppen? Messi, Neymar en Mbappé gaan het “de Oude Dame” in ieder geval heel lastig maken. Het belooft in ieder geval een waar voetbalspektakel te worden.

  Paris Saint-Germain – Juventus op RTL 7

  De Champions League wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Juventus is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL 7 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Paris Saint-Germain-Juventus bij RTL 7:
  • dinsdag 6 september 2022
  • uur, Paris Saint-Germain -Juventus (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL 7. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL 7.
  Voetbal bij RTL 7: Op RTL 7 kijk je de UEFA Champions League live. RTL 7 kiest een CL wedstrijd uit die ze die avond uitzenden. Natuurlijk gaan de Nederlandse clubs voor. Als er geen Nederlandse clubs spelen kiest RTL 7 vaak voor de topwedstrijd in de Champions League van die dag. De wedstrijd is ook te zien op Ziggo Sport Golf.

  Champions League op tv

  De match tussen Paris Saint-Germain en Juventus is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is de hoogste en beste voetbalcompetitie ter wereld. Alle Europese topclubs komen daar in actie. Bovendien zie je daar dus de allerbeste spelers in actie. Iedere topclub wil zover mogelijk komen in de UEFA CL. Daardoor worden wedstrijden vaak op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dus zeer de moeite waard om de UEFA Champions League op de voet te volgen.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op RTL 7. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Champions League wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Juventus is vanaf uur live te zien op RTL 7.

  Paris Saint-Germain – Juventus bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Paris Saint-Germain-Juventus op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Paris Saint-Germain – Juventus kijk je op RTL 7.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Paris Saint-Germain – Juventus bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Juventus uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Paris Saint-Germain – Juventus kijken

  Wil je gratis naar Paris Saint-Germain tegen Juventus kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Paris Saint-Germain-Juventus gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Juventus in de Champions League is te zien op RTL 7.

  Livestream Paris Saint-Germain – Juventus (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Juventus via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Paris Saint-Germain – Juventus kijken

  De samenvatting van Paris Saint-Germain – Juventus kijken? Wil je de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Juventus nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op RTL 7. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Paris Saint-Germain – Juventus op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Paris Saint-Germain – Juventus? De wedstrijd begint om uur en wordt uitgezonden op RTL 7. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Paris Saint-Germain – Juventus op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Paris Saint-Germain vs Juventus zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Paris Saint-Germain-Juventus:
  Wanneer is Paris Saint-Germain – Juventus op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Juventus wordt gespeeld op dinsdag 6 september 2022.

  Hoe laat is Paris Saint-Germain – Juventus op tv?

  De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Juventus begint om uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Paris Saint-Germain – Juventus live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain uit Parijs, Frankrijk en Juventus (Turijn), Italië wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Paris Saint-Germain – Juventus uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Juventus wordt uitgezonden op RTL 7.

  Op welke zender kan ik Paris Saint-Germain – Juventus kijken?

  Je kijkt Paris Saint-Germain – Juventus op RTL 7.

  Kan ik gratis naar Paris Saint-Germain en Juventus op tv kijken?

  Bij sommige providers zit RTL 7 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Paris Saint-Germain – Juventus kunt kijken.

  Kan ik Paris Saint-Germain – Juventus ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Paris Saint-Germain -Juventus zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *