Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Paris Saint-Germain FC – Montpellier op tv | Ligue 1

Paris Saint-Germain FC – Montpellier op tv | Ligue 1

  Paris Saint-Germain FC – Montpellier op tv kijken? Op zaterdag 13 augustus 2051 om 21:00 uur spelen Paris Saint-Germain FC en Montpellier tegen elkaar in de Ligue 1. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Paris Saint-Germain FC: Parc des Princes. Wil je de wedstrijd Paris Saint-Germain FC – Montpellier live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Docu. Voor het oog van 47,929 toeschouwers in het Parc des Princes nemen Paris Saint-Germain FC (Parijs) en Montpellier (Montpellier) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1.
  • Wie: Paris Saint-Germain FC – Montpellier op tv.
  • Wanneer: zaterdag 13 augustus 2051.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Parc des Princes, het stadion van Paris Saint-Germain FC.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Docu
  Paris Saint-Germain FC - Montpellier op tv

  Paris Saint-Germain FC – Montpellier op tv

  Wil je Paris Saint-Germain FC – Montpellier op tv kijken? De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain FC uit Parijs en Montpellier uit Montpellier wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:55 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Paris Saint-Germain FC – Montpellier op TV
  • 20:55 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Paris Saint-Germain FC – Montpellier LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Paris Saint-Germain FC-Montpellier op tv

  Alles over de Ligue 1 wedstrijd tussen Paris Saint-Germain FC en Montpellier:
  • Paris Saint-Germain FC staat op dit momenttweede in de Ligue 1.
  • Montpellier staat op dit moment vierde in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Paris Saint-Germain FC: “Parc des Princes” (47,929 toeschouwers).
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  Paris Saint-Germain FC – Montpellier op Ziggo Sport Docu

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Paris Saint-Germain FC en Montpellier is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Ligue 1 wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Docu naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Paris Saint-Germain FC-Montpellier bij Ziggo Sport Docu:
  • 20:55 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Paris Saint-Germain FC -Montpellier LIVE
  • 22:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Docu: Wil je de Franse competitie live op tv volgen? Ziggo Sport heeft de uitzendrechten voor de Franse voetbalcompetitie. Daar zie je verschillende sterren voetballen waaronder natuurlijk Messi en Neymar. Naast de Franse competitie kun je bij Ziggo Sport ook terecht voor de Spaanse en Italiaanse voetbalcompetities.

  Ligue 1 op tv

  De match tussen Paris Saint-Germain FC en Montpellier is een wedstrijd in de Ligue 1 (De voetbalcompetitie in Frankrijk). In de Franse Ligue 1 komen steeds meer bekende spelers te spelen. Naast Messi, Mbappé en Neymar kiezen steeds meer topspelers voor de Franse voetbalcompetitie. Bovendien gaan er ook steeds meer Nederlandse spelers naar de Franse competitie. Genoeg redenen dus om de Franse competitie extra goed in de gaten te houden.

  Paris Saint-Germain FC – Montpellier bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Paris Saint-Germain FC-Montpellier op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Paris Saint-Germain FC – Montpellier kijk je op Ziggo Sport Docu.

  Paris Saint-Germain FC – Montpellier bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Paris Saint-Germain FC en Montpellier uit de Ligue 1 (Frankrijk) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Ligue 1. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Frankrijk op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Paris Saint-Germain FC – Montpellier kijken

  Wil je gratis naar Paris Saint-Germain FC tegen Montpellier kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Paris Saint-Germain FC-Montpellier gratis te bekijken.

  Livestream Paris Saint-Germain FC – Montpellier (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Paris Saint-Germain FC en Montpellier via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Paris Saint-Germain FC – Montpellier kijken

  De samenvatting van Paris Saint-Germain FC – Montpellier kijken? Wil je de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain FC en Montpellier nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Ligue 1 worden uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Paris Saint-Germain FC-Montpellier:
  Wanneer is Paris Saint-Germain FC – Montpellier op tv?

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Paris Saint-Germain FC en Montpellier wordt gespeeld op zaterdag 13 augustus 2051.

  Hoe laat is Paris Saint-Germain FC – Montpellier op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain FC en Montpellier is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Paris Saint-Germain FC – Montpellier live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain FC (Parijs) en Montpellier (Montpellier) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Paris Saint-Germain FC – Montpellier uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain FC en Montpellier wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu.

  Op welke zender kan ik Paris Saint-Germain FC – Montpellier kijken?

  Je kijkt Paris Saint-Germain FC – Montpellier op Ziggo Sport Docu.

  Kan ik gratis naar Paris Saint-Germain FC en Montpellier op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Docu in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Paris Saint-Germain FC – Montpellier kunt kijken.

  Kan ik Paris Saint-Germain FC – Montpellier ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Paris Saint-Germain FC -Montpellier zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *