Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Paris Saint-Germain FC – Lens op TV (zaterdag 23 april 2022)

Paris Saint-Germain FC – Lens op TV (zaterdag 23 april 2022)

  Paris Saint-Germain FC – Lens op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain FC en Lens live op TV kijken? De wedstrijd uit de Ligue 1 wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. De Ligue 1 wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes, het stadion van Paris Saint-Germain FC. De wedstrijd begint om 21:00 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1 (Frankrijk)
  • Wie: Paris Saint-Germain FC – Lens
  • Wanneer: zaterdag 23 april 2022
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Parc des Princes (Stadion van Paris Saint-Germain FC)
  • Op TV: Ziggo Sport Voetbal
  Paris Saint-Germain FC - Lens op TV

  Paris Saint-Germain FC – Lens op TV

  De wedstrijd Paris Saint-Germain FC – Lens in de Ligue 1 wordt gespeeld op zaterdag 23 april 2022. De wedstrijd begint om 21:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Paris Saint-Germain FC – Lens op TV
  • 20:55 uur: Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Paris Saint-Germain FC – Lens LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Paris Saint-Germain FC – Lens

  Alles over Paris Saint-Germain FC – Lens:
  • Paris Saint-Germain FC staat op dit moment eerste in de Ligue 1.
  • Lens staat op dit moment zevende in de Ligue 1.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Paris Saint-Germain FC, Parc des Princes.
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk.

  Paris Saint-Germain FC – Lens bij Ziggo Sport Voetbal

  Paris Saint-Germain FC – Lens kijk je bij Ziggo Sport Voetbal. Je kijkt de wedstrijd hier: De hoogste Franse voetbalcompetitie is de Ligue 1. Frans voetbal kijk je live op Ziggo Sport. Ziggo Sport kun je bij KPN en Ziggo kijken, maar ook bij vele andere providers. Ziggo heeft momenteel de uitzendrechten voor de Franse Ligue 1. En dat is niet voor niets. Steeds meer Nederlanders spelen in Frankrijk en bovendien is er natuurlijk grootmacht PSG die veel supersterren gekocht heeft. De Ligue 1 op Ziggo Sport is dus zeker de moeite waard!

  Ligue 1 op TV

  De Franse competitie, Ligue 1, kijk je natuurlijk voornamelijk vanwege de grote clubs. De grootste en bekendste is natuurlijk PSG. Maar ook clubs als Olympique Lyon en Olympique Marseille zijn bekende teams in de Franse competitie. De grootste sterren ter wereld in actie zien? Je kijkt naar Lionell Messi, Neymar, Mbappé en Sergio Ramos bij PSG.

  Paris Saint-Germain FC – Lens GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Paris Saint-Germain FC – Lens kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Ben je benieuwd naar alle wedstrijden die je vandaag LIVE op tv kunt kijken? Bekijk dan het overzicht van alle voetbalwedstrijden live vandaag. Daar zie je een compleet overzicht van alle wedstrijden die je vandaag live op TV kunt kijken. Zo kijk je bijvoorbeeld naar “Der Klassiker” in Duitsland, maar ook naar Ajax en PSV dit weekend. Bekijk het overzicht van alle wedstrijden vandaag. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *