Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims

Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims

  Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims op tv kijken? Op zondag 29 januari 2023 om 20:45 uur spelen Paris Saint-Germain F.C. en Stade de Reims tegen elkaar in de Ligue 1. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Paris Saint-Germain F.C.: Parc des Princes. Wil je de wedstrijd Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 47,929 toeschouwers in het Parc des Princes nemen Paris Saint-Germain F.C. (Parijs) en Stade de Reims (Reims) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1.
  • Wie: Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims op tv.
  • Wanneer: zondag 29 januari 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Parc des Princes, het stadion van Paris Saint-Germain F.C..
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Paris Saint-Germain F.C. - Stade de Reims op tv

  Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims op tv

  Wil je Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims op tv kijken? De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. uit Parijs en Stade de Reims uit Reims wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims op TV
  • 20:30 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Paris Saint-Germain F.C.-Stade de Reims op tv

  Alles over de Ligue 1 wedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. en Stade de Reims:
  • Paris Saint-Germain F.C. staat op dit moment op plaats 1e in de Ligue 1.
  • Stade de Reims staat op dit moment op plaats 11e in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Paris Saint-Germain F.C.: “Parc des Princes” (47,929 toeschouwers).
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk
  • De aftrap is om 20:45 uur.
  Het “dreamteam” van PSG neemt het deze week op tegen Stade de Reims. PSG – Reims is op papier een eenvoudige wedstrijd voor de ploeg van Messi, Mbappé en Neymar. Toch werd er in de laatste vijf wedstrijd in de Franse competitie maar drie keer gewonnen. Van Lens en Rennes werd verloren. Kan PSG weer een keer sinds lange tijd een grote uitslag neerzetten in de Franse competitie? We gaan in ieder geval zitten om het sterrenteam van Paris Saint-Germain in actie te zien.

  Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims op Ziggo Sport Voetbal

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. en Stade de Reims is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Ligue 1 wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Paris Saint-Germain F.C.-Stade de Reims bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 20:30 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, Paris Saint-Germain F.C. -Stade de Reims LIVE
  • 22:45 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Met een abonnement op Ziggo Sport kun je alle wedstrijden van de hoogste Franse voetbalcompetitie live op tv kijken. Je kijkt live naar veel van de wedstrijden uit de Franse Ligue 1. Natuurlijk is er ook veel aandacht voor het “dreamteam” van Paris Saint-Germain. Dan zie je op Ziggo Sport onder andere Lionel Messi, Neymar en Mbappé in actie komen. Een goede reden dus om de Franse voetbalcompetitie op Ziggo Sport te kijken.

  Ligue 1 op tv

  De match tussen Paris Saint-Germain F.C. en Stade de Reims is een wedstrijd in de Ligue 1 (De voetbalcompetitie in Frankrijk). De Franse Ligue 1 is een interessante competitie. Natuurlijk heb je het grote PSG, met absolute wereldsterren. Toch zijn er nog veel meer clubs in de Franse competitie die interessant zijn om live op tv te volgen. Olympique Lyon, Marseille en Monaco zijn clubs die ook regelmatig in de grote Europese competities te zien zijn. Ook kun je Lionel Messi natuurlijk nog in actie zien in de Franse competitie. Dat alleen al is een goede reden om het Franse voetbal live op tv te kijken.

  Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Paris Saint-Germain F.C.-Stade de Reims op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. en Stade de Reims uit de Ligue 1 (Frankrijk) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Ligue 1. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Frankrijk op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims kijken

  Wil je gratis naar Paris Saint-Germain F.C. tegen Stade de Reims kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Paris Saint-Germain F.C.-Stade de Reims gratis te bekijken.

  Livestream Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. en Stade de Reims via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims kijken

  De samenvatting van Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims kijken? Wil je de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. en Stade de Reims nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Ligue 1 worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Paris Saint-Germain F.C.-Stade de Reims:
  Wanneer is Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims op tv?

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. en Stade de Reims wordt gespeeld op zondag 29 januari 2023.

  Hoe laat is Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. en Stade de Reims is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. (Parijs) en Stade de Reims (Reims) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. en Stade de Reims wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims kijken?

  Je kijkt Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Paris Saint-Germain F.C. en Stade de Reims op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims kunt kijken.

  Kan ik Paris Saint-Germain F.C. – Stade de Reims ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Paris Saint-Germain F.C. -Stade de Reims zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *