Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München Livestream | Champions League

Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München Livestream | Champions League

  Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München op tv kijken? Op dinsdag 14 februari 2023 om 21:00 uur spelen Paris Saint-Germain F.C. en Bayern München tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Paris Saint-Germain F.C.: Parc des Princes. Wil je de wedstrijd Paris Saint-Germain F.C. (Frankrijk) – Bayern München (Duitsland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. De wedstrijd wordt gespeeld voor 48,583 toeschouwers. In het Parc des Princes nemen Paris Saint-Germain F.C. (Frankrijk, Parijs) en Bayern München (Duitsland, München) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München via een livestream kijken. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München op tv.
  • Wanneer: dinsdag 14 februari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Parc des Princes, het stadion van Paris Saint-Germain F.C..
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | T-Mobile
  Paris Saint-Germain F.C. - Bayern München op tv

  Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München op tv

  Wil je Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München op tv kijken? De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. uit Frankrijk en Bayern München uit Duitsland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op Ziggo Sport Voetbal een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München
  • 21:00 uur : Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München

  Over Paris Saint-Germain F.C.-Bayern München Livestream

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. en Bayern München:
  • Paris Saint-Germain F.C. staat op dit moment1e in de Ligue 1.
  • Bayern München staat op dit moment 1e in de Bundesliga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Paris Saint-Germain F.C.: “Parc des Princes” (48,583 toeschouwers).
  • De thuisclub is Paris Saint-Germain F.C. uit Frankrijk. Paris Saint-Germain F.C. komt uit Parijs in Frankrijk en speelt zijn competitiewedstrijden in de Ligue 1.
  • De uitclub is Bayern München uit Duitsland. Paris Saint-Germain F.C. komt uit München in Duitsland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Bundesliga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  PSG-Bayern München op tv is één van die wedstrijden waar je als voetballiefhebber natuurlijk op hoopt. Dit had namelijk net zo goed het affiche voor de Champions League finale kunnen zijn. De wedstrijd is dan ook een herhaling van de Champions League finale van 2020. Bayern won toen overigens met 1-0. Dit hoeft natuurlijk niets te zeggen maar Paris Saint-Germain verloor afgelopen weekend nog de topper tegen AS Monaco. Hebben de spelers zich gespaard voor het zware Champions League duel tegen Bayern? Bayern München daarentegen doet het de afgelopen tijd heel goed. De laatste twee wedstrijden werden “gewoon” gewonnen en de club lijkt dus klaar voor de loodzware Champions League wedstrijd. PSG-Bayern op tv is een wedstrijd die je niet mag missen.

  Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München op Ziggo Sport Voetbal

  De Champions League wedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. en Bayern München is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Paris Saint-Germain F.C.-Bayern München bij Ziggo Sport Voetbal:
  • dinsdag 14 februari 2023
  • 21:00 uur, Paris Saint-Germain F.C. -Bayern München (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij Ziggo Sport Voetbal. Na afloop zijn er interviews en analyses op Ziggo Sport Voetbal.
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: De uizendrechten van de Champions League zijn gekocht door Ziggo Sport. Alle wedstrijden in de UEFA Champions League kijk je op Ziggo Sport. Het is dé zender om alle wedstrijden in het “miljoenenbal” te kijken. Ziggo Sport heeft maar liefst zes kanalen waardoor je nooit een CL-wedstrijd hoeft te missen. Natuurlijk besteedt Ziggo Sport ook uitgebreid aandacht aan alles rondom de Champions League wedstrijden. Voor- en nabeschouwingen, interviews, analyses en het laatste Champions League nieuws volg je op één van de kanalen van Ziggo Sport. Je vindt Ziggo Sport op kanalen 233 t/m 238 (KPN), kanaal 401 t/m 405 (Ziggo) en kanaal 160 t/m 165 bij T-Mobile.

  Champions League op tv

  De match tussen Paris Saint-Germain F.C. en Bayern München is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League is het hoogste Europese voetbaltoernooi. De Champions League wordt ook wel het “miljoenenbal” genoemd omdat er zoveel geld in te verdienen valt. De Champions League wordt wereldwijd door honderden miljoenen mensen gevolgd. Dit is natuurlijk niet voor niets. In de Champions League spelen de beste spelers ter wereld. Het toernooi is nu aangekomen bij de achste finale. Dit is, na de poulefase, de eerste knock-out ronde van het toernooi. Nu is het erop of eronder voor de clubs. Iedere club wil de Champions League winnen. De club die het sterkst is over twee wedstrijden gaat door naar de kwartfinales. De club die verliest speelt dit seizoen geen Europees voetbal meer.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. en Bayern München is vanaf 21:00 uur live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Paris Saint-Germain F.C.-Bayern München op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München kijk je op Ziggo Sport Voetbal.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. en Bayern München uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München kijken

  Wil je gratis naar Paris Saint-Germain F.C. tegen Bayern München kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Paris Saint-Germain F.C.-Bayern München gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. en Bayern München in de Champions League is te zien op Ziggo Sport Voetbal.

  Livestream Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. en Bayern München via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München kijken

  De samenvatting van Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München kijken? Wil je de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. en Bayern München nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Paris Saint-Germain F.C. vs Bayern München zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Paris Saint-Germain F.C.-Bayern München:
  Wanneer is de Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München livestream?

  De Champions League wedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. en Bayern München wordt gespeeld op dinsdag 14 februari 2023.

  Hoe laat is Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München op tv?

  De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. en Bayern München begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. uit Parijs, Frankrijk en Bayern München (München), Duitsland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain F.C. en Bayern München wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München kijken?

  Je kijkt Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Paris Saint-Germain F.C. en Bayern München op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München kunt kijken.

  Kan ik Paris Saint-Germain F.C. – Bayern München ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Paris Saint-Germain F.C. -Bayern München zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *