Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Paris Saint-Germain – Benfica op tv | Champions League

Paris Saint-Germain – Benfica op tv | Champions League

  Paris Saint-Germain – Benfica op tv kijken? Op dinsdag 11 oktober 2022 om 21:00 uur spelen Paris Saint-Germain en Benfica tegen elkaar in de Champions League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Paris Saint-Germain: Parc des Princes. Wil je de wedstrijd Paris Saint-Germain (Frankrijk) – Benfica (Portugal) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op RTL 7. De wedstrijd wordt gespeeld voor 47,929 toeschouwers. In het Parc des Princes nemen Paris Saint-Germain (Frankrijk, Parijs) en Benfica (Portugal, Lissabon) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Champions League.
  • Wie: Paris Saint-Germain – Benfica op tv.
  • Wanneer: dinsdag 11 oktober 2022.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Parc des Princes, het stadion van Paris Saint-Germain.
  • Uitgezonden op: RTL 7.
  Paris Saint-Germain - Benfica op tv

  Paris Saint-Germain – Benfica op tv

  Wil je Paris Saint-Germain – Benfica op tv kijken? De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain uit Frankrijk en Benfica uit Portugal wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op RTL 7 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Paris Saint-Germain – Benfica op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Paris Saint-Germain – Benfica
  • 21:00 uur : Paris Saint-Germain – Benfica LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Paris Saint-Germain – Benfica

  Over Paris Saint-Germain-Benfica op tv

  Alles over de Champions League wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Benfica:
  • Paris Saint-Germain staat op dit momenteerste in de Ligue 1.
  • Benfica staat op dit moment eerste in de Primeira Liga.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Paris Saint-Germain: “Parc des Princes” (47,929 toeschouwers).
  • De thuisclub is Paris Saint-Germain uit Frankrijk. Paris Saint-Germain komt uit Parijs in Frankrijk en speelt zijn competitiewedstrijden in de Ligue 1.
  • De uitclub is Benfica uit Portugal. Paris Saint-Germain komt uit Lissabon in Portugal en speelt zijn competitiewedstrijden in de Primeira Liga.
  • Competitie: Champions League
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  PSG – Benfica is natuurlijk een wedstrijd om naar uit te kijken. PSG heeft zoveel wereldsterren bij elkaar gekocht dat iedere wedstrijd de moeite waard is om naar te kijken. Messi, Mbappé, Neymar en vele anderen zorgen altijd voor een hoop spektakel. Maar ook Benfica moet niet onderschat worden. Ze staan op gelijke hoogte met PSG in de Champions League groep. Bovendien staan ze bovenaan in de Portugese competitie. Het is dus een wedstrijd tussen de koploper van de Franse Ligue 1 tegen de koploper van de Portugese Primeira Liga. Een leuke Champions League wedstrijd!

  Paris Saint-Germain – Benfica op RTL 7

  De Champions League wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Benfica is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op RTL 7. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Champions League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op RTL 7 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Paris Saint-Germain-Benfica bij RTL 7:
  • dinsdag 11 oktober 2022
  • 21:00 uur, Paris Saint-Germain -Benfica (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij RTL 7. Na afloop zijn er interviews en analyses op RTL 7.
  Voetbal bij RTL 7: RTL 7 heeft, samen met Ziggo Sport, de uitzendrechten voor de Champions League. Daardoor mag RTL 7 één Champions League wedstrijd per dag uitzenden. Natuurlijk wordt er dan gekozen voor de Nederlandse club (Ajax). Wanneer er geen Nederlandse club in de Champions League in actie komt, wordt er gekozen voor een topwedstrijd. Op RTL 7 kijk je bovendien naar een uitgebreide voorbeschouwing. Tenslotte is er na de Champions League wedstrijden ruimte voor interviews en een nabeschouwing. Ook kijk je de Champions League samenvattingen bij RTL 7.

  Champions League op tv

  De match tussen Paris Saint-Germain en Benfica is een wedstrijd in de Champions League. De UEFA Champions League wordt ook wel “het miljoenenbal” genoemd. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het is de mooiste en meest spraakmakende voetbalcompetitie ter wereld. Je ziet de beste clubs, grootste talenten en spelers van wereldklasse in actie. Iedere speler en club droomt ervan om de Champions League te winnen. Daarom worden wedstrijden in de Champions League altijd op het scherpst van de snede gespeeld. Het is dan ook niet voor niets dat we massaal aan de buis gekluisterd zijn tijdens Champions League avonden.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Champions League wordt onder andere uitgezonden op RTL 7. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN Veronica
  Europa League ESPN Veronica
  Champions League RTL 7 Ziggo Sport
  De Champions League wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Benfica is vanaf 21:00 uur live te zien op RTL 7.

  Paris Saint-Germain – Benfica bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Paris Saint-Germain-Benfica op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Paris Saint-Germain – Benfica kijk je op RTL 7.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Paris Saint-Germain – Benfica bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Benfica uit de Champions League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Champions League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Paris Saint-Germain – Benfica kijken

  Wil je gratis naar Paris Saint-Germain tegen Benfica kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Paris Saint-Germain-Benfica gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Benfica in de Champions League is te zien op RTL 7.

  Livestream Paris Saint-Germain – Benfica (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Benfica via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Paris Saint-Germain – Benfica kijken

  De samenvatting van Paris Saint-Germain – Benfica kijken? Wil je de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Benfica nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Champions League worden uitgezonden op RTL 7. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Paris Saint-Germain – Benfica op tv?

  Op welke zender kijk je de Champions League wedstrijd tussen Paris Saint-Germain – Benfica? De wedstrijd begint om 21:00 uur en wordt uitgezonden op RTL 7. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Paris Saint-Germain – Benfica op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Paris Saint-Germain vs Benfica zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Paris Saint-Germain-Benfica:
  Wanneer is Paris Saint-Germain – Benfica op tv?

  De Champions League wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Benfica wordt gespeeld op dinsdag 11 oktober 2022.

  Hoe laat is Paris Saint-Germain – Benfica op tv?

  De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Benfica begint om 21:00 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Paris Saint-Germain – Benfica live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain uit Parijs, Frankrijk en Benfica (Lissabon), Portugal wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Paris Saint-Germain – Benfica uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Benfica wordt uitgezonden op RTL 7.

  Op welke zender kan ik Paris Saint-Germain – Benfica kijken?

  Je kijkt Paris Saint-Germain – Benfica op RTL 7.

  Kan ik gratis naar Paris Saint-Germain en Benfica op tv kijken?

  Bij sommige providers zit RTL 7 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Paris Saint-Germain – Benfica kunt kijken.

  Kan ik Paris Saint-Germain – Benfica ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Paris Saint-Germain -Benfica zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *