Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Oranje Leeuwinnen – Portugal op tv | WK 2023

Oranje Leeuwinnen – Portugal op tv | WK 2023

Oranje Leeuwinnen – Portugal op tv kijken? Op zondag 23 juli 2023 om 09:30 uur (Nederlandse tijd) spelen Oranje Leeuwinnen  en Portugal tegen elkaar op het WK 2023. De wedstrijd is live op tv te zien. Ook kun je de wedstrijd live op de radio volgen. Daarnaast zijn er verschillende livestreams van de Oranje Leeuwinnen tegen Portugal te vinden.

Wil je de Oranje Leeuwinnen – Portugal kijken? Om 08:50 uur begint de voorbeschouwing van het duel. De aftrap van de wedstrijd is om 09:30 uur. De wedstrijd is live te zien op NPO 1.

Oranje Leeuwinnen - Portugal op tv

Oranje Leeuwinnen – Portugal op tv

  • Wat: Oranje Leeuwinnen – Portugal op tv
  • Datum: zondag 23 juli 2023
  • Tijd: 09:30 uur
  • Plaats: Dunedin, Otago (Nieuw-Zeeland)
  • Waar: Dunedin Stadium (24.243 toeschouwers).
  • Zender: NPO 1
  • Livestream: NPO Start & NOS.nl


 

Programma Oranje Leeuwinnen – Portugal op tv

Wil je de Oranje Leeuwinnen – Portugal kijken? Dit is het programma rond de WK-wedstrijd Oranje Leeuwinnen – Portugal:

  • Zappsport rondom de Oranje Leeuwinnen: 08:03 uur (NPO 1).

  • Voorbeschouwing: 08:50 uur.

  • Eerste helft: 09:20 uur.

  • Analyses in de rust: 10:18 uur.

  • Tweede helft: 10:26 uur.

  • Nabeschouwing: 11:21 uur.

De wedstrijd zal in de studio geanalyseerd worden door vaste NOS analist Leonne Stentler. Daarnaast zal bij de wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen ook ex-international Mandy van den Berg aanschuiven.

Oranje Leeuwinnen – Portugal op de radio

Natuurlijk kun je de wedstrijd tussen Oranje Leeuwinnen en Portugal op het WK 2023 ook live op de radio luisteren. Op NPO radio 1 luister je naar het live-verslag van de Oranje Leeuwinnen-Portugal. Je vindt NPO Radio 1 op de volgende frequenties:

Regio Frequentie
Friesland 91.8 MHz en 95.0 MHz
Groningen 91.8 MHz
Drenthe 91.8 MHz
Overijssel 98.4 MHz
Gelderland 98.4 MHz, 98.6 MHz en 98.9 MHz
Flevoland 98.9 MHz
Utrecht 98.9 MHz
Noord-Holland 95.0 MHz en 98.9 MHz
Zuid-Holland 98.9 MHz
Zeeland 104.4 MHz
Noord-Brabant 98.9 MHz
Limburg 104.8 MHz en 105.3 MHz
Nederland-Portugal op de radio | WK 2023

Over de Oranje Leeuwinnen – Portugal

De wedstrijd tussen de Oranje Leeuwinnen en Portugal is een wedstrijd in Poule E op het WK 2023. Groep E bestaat uit Nederland, Verenigde Staten, Portugal en Vietnam.. De wedstrijd is het eerste duel tussen beide landen. Het is de eerste van drie speeldagen in de groepsfase van het WK 2023. De eerste wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen op het WK 2023 is tegen Portugal. Het duel is meteen een belangrijke voor de Leeuwinnen. Hoewel Portugal een debutant is op het wereldkampioenschap, moeten ze natuurlijk niet onderschat worden. Bovendien is het voor de Leeuwinnen belangrijk dat ze meteen goed aan het WK beginnen.

Over het Nederlands Elftal (vrouwen)

Bijnaam: De Oranje Leeuwinnen.
FIFA Ranking: 9e. 

De Oranje Leeuwinnen willen ook op dit WK weer laten zien dat ze tot de wereldtop behoren. Nadat ze op het WK 2019 de finale haalden, willen ze ook op dit WK weer goed presteren. Hoewel er een aantal vedettes niet bij zijn, moet een goed resultaat toch mogelijk zijn. Andries Jonker is de bondscoach van de Leeuwinnen. Hij wil de ploeg naar een goed resultaat op het WK leiden. De laatste wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen was de uitzwaaiwedstrijd tegen België. Toen won Nederland met maar liefst 5-0. Dat zal de Leeuwinnen zelfvertrouwen geven voor het eerste WK duel tegen Portugal.

Over Portugal (vrouwen)

Bijnaam: A Selecção das Quinas.
FIFA Ranking: 21e. 

De Portugese voetbalvrouwen doen voor het eerst mee aan een wereldkampioenschap. Hoewel Portugal dus toernooi-ervaring mist, kunnen ze toch gezien worden als één van de gevaarlijke outsiders. Aan de hand van de ervaren speelster Jessica Silva kan Portugal wellicht zich sterk maken tegen Nederland. Meer weten over de wedstrijd tussen de De Portugese voetbalvrouwen doen voor het eerst mee aan een wereldkampioenschap. Hoewel Portugal dus toernooi-ervaring mist, kunnen ze toch gezien worden als één van de gevaarlijke outsiders. Aan de hand van de ervaren speelster Jessica Silva kan Portugal wellicht zich sterk maken tegen Nederland. en Portugal? Lees dan alles over Oranje Leeuwinnen – Portugal. Daar vind je onder meer de opstellingen, selecties, voorspelling en meer.

Oranje Leeuwinnen – Portugal bij NOS, NPO 1

 

 

Op NPO 1 kijk je live naar alle WK wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen. Bovendien besteedt de NPO uitgebreid aandacht aan al het nieuws rondom de Oranje Leeuwinnen in Nieuw-Zeeland. Tijdens het toernooi worden alle ontwikkelingen van de Leeuwinnen op de voet gevolgd. Ook krijg je iedere dag updates over het WK 2023 en zie je samenvattingen van de wedstrijden. Elke dag is er één WK-wedstrijd live te zien.

Kijk de Oranje Leeuwinnen tegen Portugal live bij de volgende providers:

Voetbal bij KPN

Voetbal bij Youfone

Voetbal bij T-Mobile

 

Samenvatting Oranje Leeuwinnen – Portugal WK 2023

De poulewedstrijd tussen de Oranje Leeuwinnen en Portugal wordt gespeeld op zondag 23 juli 2023 om 09:30 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in het Dunedin Stadium. Er kunnen ongeveer 24.243 bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het stadion ligt in de speelstad Dunedin, Otago (Nieuw-Zeeland). Voor de wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van het duel is er een uitgebreide nabeschouwing met daarin analyses, samenvattingen en hoogtepunten te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *