Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Oranje Leeuwinnen – België op tv

Oranje Leeuwinnen – België op tv

Oranje Leeuwinnen België live op tv kijken? Vanavond spelen de Oranje Leeuwinnen tegen België in de UEFA Nations League. Het is de laatste wedstrijd in de poule van de UEFA Nations League. Het Nederlands dameselftal staat op dit moment eerste en kunnen dus winnaar van de groep worden. Een overwinning tegen de “Red Flames” is voor Nederland dan ook heel belangrijk. De Oranje Leeuwinnen – België wordt live op tv uitgezonden en er zijn ook livestreams van Nederland – België zodat je de wedstrijd online kunt kijken.

  • Wat: Oranje Leeuwinnen – België op tv
  • Toernooi: UEFA Nations League (vrouwen)
  • Wanneer: dinsdag 5 december 2023.
  • Waar: Koning Willem II Stadion (Tilburg)
  • Op tv in Nederland: NPO 3 (Nederland)
  • Op tv in België: Play5 (België).
Oranje Leeuwinnen - België op tv

Oranje Leeuwinnen – België op tv (UEFA Nations League)

De Oranje Leeuwinnen nemen het in het Koning Willem II Stadion op tegen de Belgische Red Flames. Het is de zesde en laatste poulewedstrijd in de UEFA Nations League voor vrouwen. De Oranje Leeuwinnen kunnen poulewinnaar worden en daardoor doorgaan naar de finaleronde van de Nations League. Ook België kan nog poulewinnaar worden, maar is dan wel afhankelijk van het resultaat van de andere wedstrijd in de poule tussen Engeland en Schotland. Bovendien moeten de Red Flames dan eerst zelf van Nederland winnen. De wedstrijd tussen de Oranje Leeuwinnen en België wordt live uitgezonden op NPO 3 (Nederland) en Play5 in België.

Nederland - België UEFA Nations League vrouwen

Programma Nederland – België (vrouwen) op tv

Het volledige programma van de uitzending van de Oranje Leeuwinnen in de UEFA Nations League (v) op tv:

TijdWatZender
20:21 uurVoorbeschouwing Oranje Leeuwinnen – BelgiëNPO 3
20:41 uurEerste helftNPO 3
21:36 uurAnalyses in de rustNPO 3
21:44 uurTweede helftNPO 3
22:42 uurNabeschouwing, analyses en interviewsNPO 3
Programma Nederland – België op tv (UEFA Nations League vrouwen)

Oranje Leeuwinnen – België op NPO 3

In Nederland kijk je de UEFA Nations League voor vrouwen wedstrijd op NPO 3 (Nederland 3). De uitzending begint om 20:21 uur met de voorbeschouwing. Vanaf 20:41 uur wordt er live geschakeld naar het Koning Willem II Stadion in Tilburg voor het liveverslag van de belangrijke Nations League wedstrijd.

Nederland – Red Flames op Play5

Wil je de UEFA Nations League wedstrijd tussen Nederland en België in België kijken? Het duel van de Oranje Leeuwinnen tegen de Red Flames wordt in België uitgezonden op Play5. Het duel is dus niet op Canvas of VRT te zien. Op Play5 begint de uitzending “WK Kwalificatie Belgian Red Flames: Nederland vs België” om 20:35 uur.

Waar gaat Nederland – België vrouwen om?

De wedstrijd tussen de Oranje Leeuwinnen en België is er één in de UEFA Nations League voor vrouwen. De inzet is een plek in de finaleronde van de Nations League. In de finaleronde zijn twee tickets voor de Olympische Spelen van 2024 in Parijs te winnen. De belangen zijn dus groot. De Oranje Leeuwinnen willen koste wat kost de finaleronde van de Nations League bereiken.

Belangrijke wedstrijd Oranje Leeuwinnen

De wedstrijd tegen België is een hele belangrijke voor de Oranje Leeuwinnen. Nederland kan namelijk poulewinnaar worden en daarmee de finaleronde van de Nations League bereiken. In de finaleronde zijn twee tickets voor de Olympische Spelen 2024 te verdienen. De Leeuwinnen willen natuurlijk niets anders dan zich plaatsen voor de Olympische Spelen in Parijs aankomende zomer.

Stand Oranje Leeuwinnen Nations League

De Oranje Leeuwinnen staan eerste in groep 1 van League A van de UEFA Nations League. Dit betekent dat de Leeuwinnen de poule kunnen winnen. Dit hebben de Leeuwinnen helemaal in eigen hand.

#LandGVGWDSP
1Nederland530249
2Engeland530219
3België522118
4Schotland5023-62
Stand Nations League Oranje Leeuwinnen Red Flames

Nederland – België (vrouwen) livestream

Ook zijn er verschillende livestreams beschikbaar voor de wedstrijd tussen de Oranje Leeuwinnen en België. Wil je de Nations League wedstrijd tussen Nederland en België (vrouwen) online kijken? Omdat de wedstrijd op de publieke zender uitgezonden wordt kun je gewoon via de livestream van jouw provider kijken:

Daarnaast is de wedstrijd ook te streamen via NPO Start.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *