Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Omonia Nicosia – Manchester United op tv | Europa League

Omonia Nicosia – Manchester United op tv | Europa League

  Omonia Nicosia – Manchester United op tv kijken? Op donderdag 6 oktober 2022 om 18:45 uur spelen Omonia Nicosia en Manchester United tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Omonia Nicosia: GSP-Stadion. Wil je de wedstrijd Omonia Nicosia (Cyprus) – Manchester United (Engeland) live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. De wedstrijd wordt gespeeld voor 22,859 toeschouwers. In het GSP-Stadion nemen Omonia Nicosia (Cyprus, Nicosia) en Manchester United (Engeland, Manchester) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: Omonia Nicosia – Manchester United op tv.
  • Wanneer: donderdag 6 oktober 2022.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: GSP-Stadion, het stadion van Omonia Nicosia.
  • Uitgezonden op: ESPN 3.
  Omonia Nicosia - Manchester United op tv

  Omonia Nicosia – Manchester United op tv

  Wil je Omonia Nicosia – Manchester United op tv kijken? De wedstrijd tussen Omonia Nicosia uit Cyprus en Manchester United uit Engeland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN 3 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Omonia Nicosia – Manchester United op TV
  • Voor de wedstrijd: Voorbeschouwing Omonia Nicosia – Manchester United
  • 18:45 uur : Omonia Nicosia – Manchester United LIVE
  • Na afloop: Nabeschouwing Omonia Nicosia – Manchester United

  Over Omonia Nicosia-Manchester United op tv

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen Omonia Nicosia en Manchester United:
  • Omonia Nicosia staat op dit momentvierde in de A Divizion.
  • Manchester United staat op dit moment zesde in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Omonia Nicosia: “GSP-Stadion” (22,859 toeschouwers).
  • De thuisclub is Omonia Nicosia uit Cyprus. Omonia Nicosia komt uit Nicosia in Cyprus en speelt zijn competitiewedstrijden in de A Divizion.
  • De uitclub is Manchester United uit Engeland. Omonia Nicosia komt uit Manchester in Engeland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Premier League.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  Manchester United heeft na afgelopen weekend iets goed te maken. De ploeg van trainer Erik ten Hag verloor met 6-3 van Manchester City. United wil zich nu in de Europa League revancheren. Laten we hopen op een boeiende wedstrijd met veel goals.

  Omonia Nicosia – Manchester United op ESPN 3

  De Europa League wedstrijd tussen Omonia Nicosia en Manchester United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Omonia Nicosia-Manchester United bij ESPN 3:
  • donderdag 6 oktober 2022
  • 18:45 uur, Omonia Nicosia -Manchester United (LIVE-VERSLAG)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN 3. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN 3.
  Voetbal bij ESPN 3: Veronica heeft in Nederland samen met ESPN de uitzendrechten voor de UEFA Europa League en de UEFA Conference League. Veronica zendt vaak de wedstrijden van de Nederlandse clubs in Europa uit (PSV, Feyenoord en AZ). Bij Veronica wordt rondom de Europese wedstrijden uitgebreid voor- en nabeschouwd. Met vaste en wisselende analisten waaronder Kees Jansma en Wim Kieft worden de wedstrijden uitgebreid besproken. Voor Europees voetbal zit je bij Veronica dus aan juiste adres. Wil je de wedstrijd liever ergens anders kijken? De wedstrijden worden ook uitgezonden op ESPN 2 (betaald).

  Europa League op tv

  De match tussen Omonia Nicosia en Manchester United is een wedstrijd in de Europa League. De UEFA Europa League is de tweede grootste Europese voetbalcompetitie. Na de UEFA Champions League is de Europa League de belangrijkste competitie. Ook in deze competitie kom je grote clubs tegen. Wat dacht je van Arsenal, Manchester United, Lazio Roma, AS Monaco en natuurlijk Feyenoord en PSV. Daardoor zijn de Europa League wedstrijden de moeite waard om op tv te kijken.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op ESPN 3. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  Competitie Zender(s)
  Conference League ESPN RTL
  Europa League ESPN RTL
  Champions League RTL Ziggo
  De Europa League wedstrijd tussen Omonia Nicosia en Manchester United is vanaf 18:45 uur live te zien op ESPN 3.

  Omonia Nicosia – Manchester United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Omonia Nicosia-Manchester United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Omonia Nicosia – Manchester United kijk je op ESPN 3.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Omonia Nicosia – Manchester United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Omonia Nicosia en Manchester United uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Omonia Nicosia – Manchester United kijken

  Wil je gratis naar Omonia Nicosia tegen Manchester United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Omonia Nicosia-Manchester United gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Omonia Nicosia en Manchester United in de Europa League is te zien op ESPN 3.

  Livestream Omonia Nicosia – Manchester United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Omonia Nicosia en Manchester United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Omonia Nicosia – Manchester United kijken

  De samenvatting van Omonia Nicosia – Manchester United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Omonia Nicosia en Manchester United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Omonia Nicosia – Manchester United op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen Omonia Nicosia – Manchester United? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op ESPN 3. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Omonia Nicosia – Manchester United op tv?
  Zender Kanaal Ziggo Kanaal KPN
  NPO 1 1 1
  NPO 2 2 2
  NPO 3 3 3
  RTL 4 4 4
  RTL 5 5 5
  SBS 6 6 6
  RTL 7 7 7
  Veronica 8 9
  FOX 11 16
  RTL Z 12 11
  Ziggo Sport 401 233
  Ziggo Sport Select 401 233
  Ziggo Sport Voetbal 402 234
  Ziggo Sport Golf 403 235
  Ziggo Sport Racing 404 236
  Ziggo Sport Docu 405 237
  Ziggo Sport Tennis 406 238
  Eurosport 20 35
  Eurosport 2 411 36
  ESPN 421 14 en 221
  ESPN 2 422 222
  ESPN 3 423 223
  ESPN 4 424 224
  ESPN UHD 425
  Viaplay 154 225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Naast Omonia Nicosia vs Manchester United zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Omonia Nicosia-Manchester United:
  Wanneer is Omonia Nicosia – Manchester United op tv?

  De Europa League wedstrijd tussen Omonia Nicosia en Manchester United wordt gespeeld op donderdag 6 oktober 2022.

  Hoe laat is Omonia Nicosia – Manchester United op tv?

  De wedstrijd tussen Omonia Nicosia en Manchester United begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Omonia Nicosia – Manchester United live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Omonia Nicosia uit Nicosia, Cyprus en Manchester United (Manchester), Engeland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Omonia Nicosia – Manchester United uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Omonia Nicosia en Manchester United wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik Omonia Nicosia – Manchester United kijken?

  Je kijkt Omonia Nicosia – Manchester United op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar Omonia Nicosia en Manchester United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Omonia Nicosia – Manchester United kunt kijken.

  Kan ik Omonia Nicosia – Manchester United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Omonia Nicosia -Manchester United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *