Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille op tv | Ligue 1

Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille op tv | Ligue 1

  Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille op tv kijken? Op zondag 23 april 2023 om 20:45 uur spelen Olympique Lyonnais en Olympique de Marseille tegen elkaar in de Ligue 1. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Olympique Lyonnais: Parc Olympique Lyonnais. Wil je de wedstrijd Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 59,186 toeschouwers in het Parc Olympique Lyonnais nemen Olympique Lyonnais (Lyon) en Olympique de Marseille (Marseille) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1.
  • Wie: Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille op tv.
  • Wanneer: zondag 23 april 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Parc Olympique Lyonnais, het stadion van Olympique Lyonnais.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Olympique Lyonnais - Olympique de Marseille op tv

  Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille op tv

  Wil je Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille op tv kijken? De wedstrijd tussen Olympique Lyonnais uit Lyon en Olympique de Marseille uit Marseille wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille op TV
  • 20:30 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Olympique Lyonnais-Olympique de Marseille op tv

  Alles over de Ligue 1 wedstrijd tussen Olympique Lyonnais en Olympique de Marseille:
  • Olympique Lyonnais staat op dit moment op plaats 7e in de Ligue 1.
  • Olympique de Marseille staat op dit moment op plaats 2e in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Olympique Lyonnais: “Parc Olympique Lyonnais” (59,186 toeschouwers).
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk
  • De aftrap is om 20:45 uur.
  Olympique Lyon – Olympique Marseille wordt ook wel de ` The Choc des Olympiques` genoemd. Dit betekent de Derby van de Olympqiues, verwijzend naar de naam van beide clubs. De laatste wedstrijd tussen beide clubs werd gewonnen door Marseille. Als we kijken naar de statistieken door de jaren heen dan kunnen we concluderen dat beide clubs erg aan elkaar gewaagd zijn. Het is dan ook lastig om een winnaar te voorspellen. De wedstrijd in de Franse competitie belooft in ieder geval heel spannend te worden.

  Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille op Ziggo Sport Voetbal

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Olympique Lyonnais en Olympique de Marseille is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Ligue 1 wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Olympique Lyonnais-Olympique de Marseille bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 20:30 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, Olympique Lyonnais -Olympique de Marseille LIVE
  • 22:45 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: De Franse competitie wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. In totaal zijn er zes kanalen bij Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo kijken bovendien gratis naar Ziggo Sport Select. Ook daar is regelmatig een mooie wedstrijd te zien. Om naar de wedstrijden te kijken op de verschillende zenders van Ziggo Sport heb je een abonnement nodig op Ziggo Sport Totaal.

  Ligue 1 op tv

  De match tussen Olympique Lyonnais en Olympique de Marseille is een wedstrijd in de Ligue 1 (De voetbalcompetitie in Frankrijk). De Ligue 1 is de hoogste voetbalcompetitie in Frankrijk. De competitive is zeker de moeite waard om naar te kijken. De competitie heet nu de Uber Eats Ligue 1, vanwege sponsorredenen. Een opvallend feitje uit de Ligue 1 is dat er drie clubs zijn die 10x kampioen zijn geworden: Saint-Etienne, PSG en Olympique Marseille.

  Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Olympique Lyonnais-Olympique de Marseille op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Olympique Lyonnais en Olympique de Marseille uit de Ligue 1 (Frankrijk) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Ligue 1. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Frankrijk op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille kijken

  Wil je gratis naar Olympique Lyonnais tegen Olympique de Marseille kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Olympique Lyonnais-Olympique de Marseille gratis te bekijken.

  Livestream Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Olympique Lyonnais en Olympique de Marseille via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille kijken

  De samenvatting van Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille kijken? Wil je de wedstrijd tussen Olympique Lyonnais en Olympique de Marseille nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Ligue 1 worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag op tv | Overzicht

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Olympique Lyonnais-Olympique de Marseille:
  Wanneer is Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille op tv?

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Olympique Lyonnais en Olympique de Marseille wordt gespeeld op zondag 23 april 2023.

  Hoe laat is Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Olympique Lyonnais en Olympique de Marseille is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Olympique Lyonnais (Lyon) en Olympique de Marseille (Marseille) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Olympique Lyonnais en Olympique de Marseille wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille kijken?

  Je kijkt Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Olympique Lyonnais en Olympique de Marseille op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille kunt kijken.

  Kan ik Olympique Lyonnais – Olympique de Marseille ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Olympique Lyonnais -Olympique de Marseille zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *