Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Olympique Lyonnais – Lens | Ligue 1

Olympique Lyonnais – Lens | Ligue 1

  Olympique Lyonnais – Lens op tv kijken? Op zondag 12 februari 2023 om 20:45 uur spelen Olympique Lyonnais en Lens tegen elkaar in de Ligue 1. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Olympique Lyonnais: Parc Olympique Lyonnais. Wil je de wedstrijd Olympique Lyonnais – Lens live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Docu. Voor het oog van 59,186 toeschouwers in het Parc Olympique Lyonnais nemen Olympique Lyonnais (Lyon) en Lens (Lens) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1.
  • Wie: Olympique Lyonnais – Lens op tv.
  • Wanneer: zondag 12 februari 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Parc Olympique Lyonnais, het stadion van Olympique Lyonnais.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Docu (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Olympique Lyonnais - Lens op tv

  Olympique Lyonnais – Lens op tv

  Wil je Olympique Lyonnais – Lens op tv kijken? De wedstrijd tussen Olympique Lyonnais uit Lyon en Lens uit Lens wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:30 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:45 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Olympique Lyonnais – Lens op TV
  • 20:30 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Olympique Lyonnais – Lens LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Olympique Lyonnais-Lens op tv

  Alles over de Ligue 1 wedstrijd tussen Olympique Lyonnais en Lens:
  • Olympique Lyonnais staat op dit moment op plaats 9e in de Ligue 1.
  • Lens staat op dit moment op plaats 3e in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Olympique Lyonnais: “Parc Olympique Lyonnais” (59,186 toeschouwers).
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk
  • De aftrap is om 20:45 uur.
  Olympique Lyon – Lens is een wedstrijd om van te smullen. Lens doet het dit seizoen namelijk uitstekend en staat op de derde plek. Dat kan niet gezegd worden van Olympique Lyon. Die ploeg staat namelijk negende. Hoewel Olympique Lyon op papier natuurlijk de veel sterkere selectie heeft is Lens de ploeg in vorm. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden.

  Olympique Lyonnais – Lens op Ziggo Sport Docu

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Olympique Lyonnais en Lens is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Ligue 1 wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Docu naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Olympique Lyonnais-Lens bij Ziggo Sport Docu:
  • 20:30 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, Olympique Lyonnais -Lens LIVE
  • 22:45 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Docu: De Franse competitie, Ligue 1, kijk je live op Ziggo Sport. Met maar liefst zes kanalen kun je op Ziggo Sport veel wedstrijden uit de Franse voetbalcompetitie live op tv kijken. Natuurlijk besteedt Ziggo Sport extra veel aandacht aan de topploegen als Paris Saint-Germain, Olympique Lyon, Marseille en Monaco. Ook is er extra veel aandacht voor clubs waar Nederlandse spelers actief zijn. Bovendien zie je voor de wedstrijd een voorbeschouwing en na afloop van het duel kijk je naar een uitgebreide samenvatting op Ziggo Sport.

  Ligue 1 op tv

  De match tussen Olympique Lyonnais en Lens is een wedstrijd in de Ligue 1 (De voetbalcompetitie in Frankrijk). De voetbalcompetitie van Frankrijk is Ligue 1. Het is de hoogste competitie van Frankrijk. Met veel mooie clubs en aantrekkelijk voetbal is de Franse voetbalcompetitie een leuke competitie om op tv te volgen. Natuurlijk is het altijd de moeite waard om naar wereldclub PSG te kijken, maar ook andere teams zijn zeker de moeite waard.

  Olympique Lyonnais – Lens bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Olympique Lyonnais-Lens op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Olympique Lyonnais – Lens kijk je op Ziggo Sport Docu.

  Olympique Lyonnais – Lens bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Olympique Lyonnais en Lens uit de Ligue 1 (Frankrijk) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Ligue 1. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Frankrijk op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Olympique Lyonnais – Lens kijken

  Wil je gratis naar Olympique Lyonnais tegen Lens kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Olympique Lyonnais-Lens gratis te bekijken.

  Livestream Olympique Lyonnais – Lens (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Olympique Lyonnais en Lens via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Olympique Lyonnais – Lens kijken

  De samenvatting van Olympique Lyonnais – Lens kijken? Wil je de wedstrijd tussen Olympique Lyonnais en Lens nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Ligue 1 worden uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Olympique Lyonnais-Lens:
  Wanneer is Olympique Lyonnais – Lens op tv?

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Olympique Lyonnais en Lens wordt gespeeld op zondag 12 februari 2023.

  Hoe laat is Olympique Lyonnais – Lens op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Olympique Lyonnais en Lens is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Olympique Lyonnais – Lens live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Olympique Lyonnais (Lyon) en Lens (Lens) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Olympique Lyonnais – Lens uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Olympique Lyonnais en Lens wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu.

  Op welke zender kan ik Olympique Lyonnais – Lens kijken?

  Je kijkt Olympique Lyonnais – Lens op Ziggo Sport Docu.

  Kan ik gratis naar Olympique Lyonnais en Lens op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Docu in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Olympique Lyonnais – Lens kunt kijken.

  Kan ik Olympique Lyonnais – Lens ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Olympique Lyonnais -Lens zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *