Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. op tv | Ligue 1

Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. op tv | Ligue 1

  Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. op tv kijken? Op zondag 26 februari 2023 om 20:45 uur spelen Olympique de Marseille en Paris Saint-Germain F.C. tegen elkaar in de Ligue 1. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Olympique de Marseille: Stade Vélodrome. Wil je de wedstrijd Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 67,000 toeschouwers in het Stade Vélodrome nemen Olympique de Marseille (Marseille) en Paris Saint-Germain F.C. (Parijs) het tegen elkaar op. De aftrap is om 20:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1.
  • Wie: Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. op tv.
  • Wanneer: zondag 26 februari 2023.
  • Tijd: 20:45 uur.
  • Waar: Stade Vélodrome, het stadion van Olympique de Marseille.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Olympique de Marseille - Paris Saint-Germain F.C. op tv

  Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. op tv

  Wil je Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. op tv kijken? De wedstrijd tussen Olympique de Marseille uit Marseille en Paris Saint-Germain F.C. uit Parijs wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Om 20:35 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 22:44 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. op TV
  • 20:35 uur, Voorbeschouwing
  • 20:45 uur : Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Olympique de Marseille-Paris Saint-Germain F.C. op tv

  Alles over de Ligue 1 wedstrijd tussen Olympique de Marseille en Paris Saint-Germain F.C.:
  • Olympique de Marseille staat op dit moment op plaats 2e in de Ligue 1.
  • Paris Saint-Germain F.C. staat op dit moment op plaats 1e in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Olympique de Marseille: “Stade Vélodrome” (67,000 toeschouwers).
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk
  • De aftrap is om 20:45 uur.

  Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. op Ziggo Sport

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Olympique de Marseille en Paris Saint-Germain F.C. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 20:45 uur. Voor de Ligue 1 wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Olympique de Marseille-Paris Saint-Germain F.C. bij Ziggo Sport:
  • 20:35 uur, voorbeschouwing.
  • 20:45 uur, Olympique de Marseille -Paris Saint-Germain F.C. LIVE
  • 22:44 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: De Franse competitie wordt live uitgezonden op Ziggo Sport. In totaal zijn er zes kanalen bij Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo kijken bovendien gratis naar Ziggo Sport Select. Ook daar is regelmatig een mooie wedstrijd te zien. Om naar de wedstrijden te kijken op de verschillende zenders van Ziggo Sport heb je een abonnement nodig op Ziggo Sport Totaal.

  Ligue 1 op tv

  De match tussen Olympique de Marseille en Paris Saint-Germain F.C. is een wedstrijd in de Ligue 1 (De voetbalcompetitie in Frankrijk). De Ligue 1 is de hoogste voetbalcompetitie in Frankrijk. De competitive is zeker de moeite waard om naar te kijken. De competitie heet nu de Uber Eats Ligue 1, vanwege sponsorredenen. Een opvallend feitje uit de Ligue 1 is dat er drie clubs zijn die 10x kampioen zijn geworden: Saint-Etienne, PSG en Olympique Marseille.

  Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Olympique de Marseille-Paris Saint-Germain F.C. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. kijk je op Ziggo Sport.

  Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Olympique de Marseille en Paris Saint-Germain F.C. uit de Ligue 1 (Frankrijk) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Ligue 1. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Frankrijk op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. kijken

  Wil je gratis naar Olympique de Marseille tegen Paris Saint-Germain F.C. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Olympique de Marseille-Paris Saint-Germain F.C. gratis te bekijken.

  Livestream Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Olympique de Marseille en Paris Saint-Germain F.C. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. kijken

  De samenvatting van Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. kijken? Wil je de wedstrijd tussen Olympique de Marseille en Paris Saint-Germain F.C. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Ligue 1 worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Olympique de Marseille-Paris Saint-Germain F.C.:
  Wanneer is Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. op tv?

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Olympique de Marseille en Paris Saint-Germain F.C. wordt gespeeld op zondag 26 februari 2023.

  Hoe laat is Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Olympique de Marseille en Paris Saint-Germain F.C. is om 20:45 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Olympique de Marseille (Marseille) en Paris Saint-Germain F.C. (Parijs) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Olympique de Marseille en Paris Saint-Germain F.C. wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. kijken?

  Je kijkt Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar Olympique de Marseille en Paris Saint-Germain F.C. op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. kunt kijken.

  Kan ik Olympique de Marseille – Paris Saint-Germain F.C. ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Olympique de Marseille -Paris Saint-Germain F.C. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *