Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Olympique de Marseille – AS Monaco

Olympique de Marseille – AS Monaco

  Olympique de Marseille – AS Monaco op tv kijken? Op zaterdag 28 januari 2023 om 21:00 uur spelen Olympique de Marseille en AS Monaco tegen elkaar in de Ligue 1. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Olympique de Marseille: Stade Vélodrome. Wil je de wedstrijd Olympique de Marseille – AS Monaco live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Voetbal. Voor het oog van 67,394 toeschouwers in het Stade Vélodrome nemen Olympique de Marseille (Marseille) en AS Monaco (Monaco) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1.
  • Wie: Olympique de Marseille – AS Monaco op tv.
  • Wanneer: zaterdag 28 januari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: Stade Vélodrome, het stadion van Olympique de Marseille.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Voetbal (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Olympique de Marseille - AS Monaco op tv

  Olympique de Marseille – AS Monaco op tv

  Wil je Olympique de Marseille – AS Monaco op tv kijken? De wedstrijd tussen Olympique de Marseille uit Marseille en AS Monaco uit Monaco wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Olympique de Marseille – AS Monaco op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Olympique de Marseille – AS Monaco LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Olympique de Marseille-AS Monaco op tv

  Alles over de Ligue 1 wedstrijd tussen Olympique de Marseille en AS Monaco:
  • Olympique de Marseille staat op dit moment op plaats 3e in de Ligue 1.
  • AS Monaco staat op dit moment op plaats 4e in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Olympique de Marseille: “Stade Vélodrome” (67,394 toeschouwers).
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  Olympique Marseille – Monaco was een tijd geleden een echte topwedstrijd in de Ligue 1. Ook nu doen beide clubs nog vaak bovenin de Franse competitie mee. Bij Monaco zien we onder andere Myron Boadu in actie. De voormalig AZ-speler speelt nu voor AS Monaco. Bij Olympique Marseille zijn Alexis Sanchez en Dimitri Payet de grote namen. Het wordt de mooiste wedstrijd in de Franse competitie van dit weekend. Het is een duel tussen de nummer drie en vier in de Ligue 1. Kan Marseille de aansluiting bij PSG houden?

  Olympique de Marseille – AS Monaco op Ziggo Sport Voetbal

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Olympique de Marseille en AS Monaco is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Voetbal. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de Ligue 1 wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Voetbal naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Olympique de Marseille-AS Monaco bij Ziggo Sport Voetbal:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Olympique de Marseille -AS Monaco LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Voetbal: Met een abonnement op Ziggo Sport kun je alle wedstrijden van de hoogste Franse voetbalcompetitie live op tv kijken. Je kijkt live naar veel van de wedstrijden uit de Franse Ligue 1. Natuurlijk is er ook veel aandacht voor het “dreamteam” van Paris Saint-Germain. Dan zie je op Ziggo Sport onder andere Lionel Messi, Neymar en Mbappé in actie komen. Een goede reden dus om de Franse voetbalcompetitie op Ziggo Sport te kijken.

  Ligue 1 op tv

  De match tussen Olympique de Marseille en AS Monaco is een wedstrijd in de Ligue 1 (De voetbalcompetitie in Frankrijk). De Franse Ligue 1 is een interessante competitie. Natuurlijk heb je het grote PSG, met absolute wereldsterren. Toch zijn er nog veel meer clubs in de Franse competitie die interessant zijn om live op tv te volgen. Olympique Lyon, Marseille en Monaco zijn clubs die ook regelmatig in de grote Europese competities te zien zijn. Ook kun je Lionel Messi natuurlijk nog in actie zien in de Franse competitie. Dat alleen al is een goede reden om het Franse voetbal live op tv te kijken.

  Olympique de Marseille – AS Monaco bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Olympique de Marseille-AS Monaco op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Olympique de Marseille – AS Monaco kijk je op Ziggo Sport Voetbal.

  Olympique de Marseille – AS Monaco bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Olympique de Marseille en AS Monaco uit de Ligue 1 (Frankrijk) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Ligue 1. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Frankrijk op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Olympique de Marseille – AS Monaco kijken

  Wil je gratis naar Olympique de Marseille tegen AS Monaco kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Olympique de Marseille-AS Monaco gratis te bekijken.

  Livestream Olympique de Marseille – AS Monaco (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Olympique de Marseille en AS Monaco via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Olympique de Marseille – AS Monaco kijken

  De samenvatting van Olympique de Marseille – AS Monaco kijken? Wil je de wedstrijd tussen Olympique de Marseille en AS Monaco nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Ligue 1 worden uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Olympique de Marseille-AS Monaco:
  Wanneer is Olympique de Marseille – AS Monaco op tv?

  De Ligue 1 wedstrijd tussen Olympique de Marseille en AS Monaco wordt gespeeld op zaterdag 28 januari 2023.

  Hoe laat is Olympique de Marseille – AS Monaco op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Olympique de Marseille en AS Monaco is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Olympique de Marseille – AS Monaco live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Olympique de Marseille (Marseille) en AS Monaco (Monaco) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Olympique de Marseille – AS Monaco uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Olympique de Marseille en AS Monaco wordt uitgezonden op Ziggo Sport Voetbal.

  Op welke zender kan ik Olympique de Marseille – AS Monaco kijken?

  Je kijkt Olympique de Marseille – AS Monaco op Ziggo Sport Voetbal.

  Kan ik gratis naar Olympique de Marseille en AS Monaco op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Voetbal in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Olympique de Marseille – AS Monaco kunt kijken.

  Kan ik Olympique de Marseille – AS Monaco ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Olympique de Marseille -AS Monaco zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *