Ga naar de inhoud
Home » Nieuws » Olympique de Marseille – AEK Athene op tv | Europa League

Olympique de Marseille – AEK Athene op tv | Europa League

  Olympique de Marseille – AEK Athene op tv kijken? Op donderdag 26 oktober 2023 om 18:45 uur spelen Olympique de Marseille en AEK Athene tegen elkaar in de Europa League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Olympique de Marseille: Stade Vélodrome. Wil je de wedstrijd Olympique de Marseille (Frankrijk) – AEK Athene (Griekenland) live kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op ESPN 3. De wedstrijd wordt gespeeld voor 67,000 toeschouwers. In het Stade Vélodrome nemen Olympique de Marseille (Frankrijk, Marseille) en AEK Athene (Griekenland, Athene) het tegen elkaar op. Daarnaast kan je ook Olympique de Marseille – AEK Athene via een livestream kijken. De aftrap is om 18:45 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Europa League.
  • Wie: Olympique de Marseille – AEK Athene op tv.
  • Wanneer: donderdag 26 oktober 2023.
  • Tijd: 18:45 uur.
  • Waar: Stade Vélodrome, het stadion van Olympique de Marseille.
  • Uitgezonden op: ESPN 3.
  • Kijk live: bij KPN | Ziggo | Odido (T-Mobile)
  Olympique de Marseille - AEK Athene op tv

  Olympique de Marseille – AEK Athene op tv

  Wil je Olympique de Marseille – AEK Athene op tv kijken? De wedstrijd tussen Olympique de Marseille uit Frankrijk en AEK Athene uit Griekenland wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voorafgaand van de wedstrijd is er op ESPN 3 een voorbeschouwing te zien. Na de wedstrijd zijn er analyses en interviews tijdens de nabeschouwing.
  • Olympique de Marseille – AEK Athene op TV
  • 18:15 uur: Voorbeschouwing Olympique de Marseille – AEK Athene
  • 18:45 uur : Olympique de Marseille – AEK Athene LIVE
  • 20:45 uur: Nabeschouwing Olympique de Marseille – AEK Athene

  Over Olympique de Marseille-AEK Athene Livestream

  Alles over de Europa League wedstrijd tussen Olympique de Marseille en AEK Athene:
  • Olympique de Marseille staat op dit moment8e in de Ligue 1.
  • AEK Athene staat op dit moment 3e in de Super League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Olympique de Marseille: “Stade Vélodrome” (67,000 toeschouwers).
  • De thuisclub is Olympique de Marseille uit Frankrijk. Olympique de Marseille komt uit Marseille in Frankrijk en speelt zijn competitiewedstrijden in de Ligue 1.
  • De uitclub is AEK Athene uit Griekenland. Olympique de Marseille komt uit Athene in Griekenland en speelt zijn competitiewedstrijden in de Super League.
  • Competitie: Europa League
  • De aftrap is om 18:45 uur.
  De andere wedstrijd in de poule van Ajax gaat tussen Olympique de Marseille en AEK Athene. Het is een duel om goed in de gaten te houden. De uitslag van Olympique Marseille – AEK kan namelijk ook heel interessant worden voor Ajax. Ook voor beide clubs is het een belangrijke wedstrijd. Het duel gaat namelijk tussen de nummers één en twee in de poule. Bij winst van AEK, slaan ze een gat met de achtervolgers. Marseille zal willen winnen om de koppositie over te nemen. Het belooft een leuke wedstrijd te worden om live te kijken.

  Olympique de Marseille – AEK Athene op ESPN 3

  De Europa League wedstrijd tussen Olympique de Marseille en AEK Athene is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op ESPN 3. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. Voor de Europa League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op ESPN 3 naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Olympique de Marseille-AEK Athene bij ESPN 3:
  • donderdag 26 oktober 2023
  • 18:45 uur, Olympique de Marseille -AEK Athene (LIVE)
  • Voor de wedstrijd kijk je een voorbeschouwing bij ESPN 3. Na afloop zijn er interviews en analyses op ESPN 3.
  Kijk Olympique de Marseille – AEK Athene in de Europa League live bij: Voetbal bij ESPN 3: De wedstrijden in de UEFA Europa Cup worden uitgezonden op ESPN. De andere wedstrijd uit de poule van Ajax is te zien op ESPN 3. Dat is het derde kanaal van de sportzender ESPN. Deze zender is niet gratis te bekijken. Je hebt een abonnement nodig om ESPN 3 te kijken. Het abonnement dat je nodig hebt is “ESPN Compleet”. Met dat abonnement kun je naast het gratis ESPN 1, ook ESPN 2, 3 en 4 kijken.

  Europa League op tv

  De match tussen Olympique de Marseille en AEK Athene is een wedstrijd in de Europa League. In poule B van de UEFA Europa League zitten Ajax, Olympique Marseille, AEK Athene en Brighton & Hove Albion. Het is een poule met clubs die wel eens heel erg aan elkaar gewaagd kunnen zijn. Dat is ook terug te zien in de stand. Er is pas één wedstrijd gewonnen in de poule. De rest van de duels in de poule van Ajax eindigden allemaal in een gelijkspel. Voor Ajax is het dus zaak zoveel mogelijk punten te pakken. De nummers één en twee gaan door in de Europa League, de nummer drie stroomt door naar de Conference League. Voor de nummer vier is het Europese avontuur er in 2023/2024 klaar.

  Europees voetbal op tv

  Op welke zenders kijk je dit seizoen Europees voetbal? De Europa League wordt onder andere uitgezonden op ESPN 3. Maar op welke zenders kijk je de andere Europese wedstrijden? Dat zie je in onderstaand overzicht:
  CompetitieZender(s)
  Conference LeagueESPN Veronica
  Europa LeagueESPN Veronica
  Champions LeagueRTL 7 Ziggo Sport
  De Europa League wedstrijd tussen Olympique de Marseille en AEK Athene is vanaf 18:45 uur live te zien op ESPN 3.

  Olympique de Marseille – AEK Athene bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Olympique de Marseille-AEK Athene op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor sommige competities heb je wel een extra abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je (soms) een abonnement nodig. De wedstrijd Olympique de Marseille – AEK Athene kijk je op ESPN 3.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  Olympique de Marseille – AEK Athene bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Olympique de Marseille en AEK Athene uit de Europa League () bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder voor de Europa League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).
  • Open net (GRATIS): NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL Z, Veronica, Eurosport, FOX, ESPN 1, SBS 6, BBC en meer…

  GRATIS Olympique de Marseille – AEK Athene kijken

  Wil je gratis naar Olympique de Marseille tegen AEK Athene kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Olympique de Marseille-AEK Athene gratis te bekijken. De wedstrijd tussen Olympique de Marseille en AEK Athene in de Europa League is te zien op ESPN 3.

  Livestream Olympique de Marseille – AEK Athene (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Olympique de Marseille en AEK Athene via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Olympique de Marseille – AEK Athene kijken

  De samenvatting van Olympique de Marseille – AEK Athene kijken? Wil je de wedstrijd tussen Olympique de Marseille en AEK Athene nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Europa League worden uitgezonden op ESPN 3. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Op welke zender is Olympique de Marseille – AEK Athene op tv?

  Op welke zender kijk je de Europa League wedstrijd tussen Olympique de Marseille – AEK Athene? De wedstrijd begint om 18:45 uur en wordt uitgezonden op ESPN 3. Je vindt de zender bij Ziggo of KPN op het volgende kanaal: Op welk kanaal is Olympique de Marseille – AEK Athene op tv?
  ZenderKanaal ZiggoKanaal KPN
  NPO 111
  NPO 222
  NPO 333
  RTL 444
  RTL 555
  SBS 666
  RTL 777
  Veronica89
  FOX1116
  RTL Z1211
  Ziggo Sport401233
  Ziggo Sport Select401233
  Ziggo Sport Voetbal402234
  Ziggo Sport Golf403235
  Ziggo Sport Racing404236
  Ziggo Sport Docu405237
  Ziggo Sport Tennis406238
  Eurosport2035
  Eurosport 241136
  ESPN42114 en 221
  ESPN 2422222
  ESPN 3423223
  ESPN 4424224
  ESPN UHD425
  Viaplay154225

  Alle voetbalcompetities op tv kijken?

  Wil je geen voetbalwedstrijd missen en alle voetbalcompetities op tv kijken? Je kijkt de wedstrijden live bij verschillende providers. Soms heb je een extra abonnement nodig. Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbal Livestreams vandaag

  Naast Olympique de Marseille vs AEK Athene zijn er ook nog andere voetbalwedstrijden vandaag die op tv worden uitgezonden. Om het je makkelijk te maken hebben we een online voetbal tv-gids gemaakt. Daarin zie je meteen welke wedstrijden er vandaag op tv uitgezonden worden. Ook zie je op welke zender je de wedstrijd live kunt kijken. Wil je alle voetbalwedstrijden vandaag op tv bekijken? Bekijk dan onze pagina voetbal vandaag op tv.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Olympique de Marseille-AEK Athene:
  Wanneer is de Olympique de Marseille – AEK Athene livestream?

  De Europa League wedstrijd tussen Olympique de Marseille en AEK Athene wordt gespeeld op donderdag 26 oktober 2023.

  Hoe laat is Olympique de Marseille – AEK Athene op tv?

  De wedstrijd tussen Olympique de Marseille en AEK Athene begint om 18:45 uur. Voor de match is er een voorbeschouwing te zien. Daarnaast kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Olympique de Marseille – AEK Athene live op tv uitgezonden?

  Ja, de wedstrijd tussen Olympique de Marseille uit Marseille, Frankrijk en AEK Athene (Athene), Griekenland wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Olympique de Marseille – AEK Athene via livestream uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Olympique de Marseille en AEK Athene wordt uitgezonden op ESPN 3.

  Op welke zender kan ik Olympique de Marseille – AEK Athene kijken?

  Je kijkt Olympique de Marseille – AEK Athene op ESPN 3.

  Kan ik gratis naar Olympique de Marseille en AEK Athene op tv kijken?

  Bij sommige providers zit ESPN 3 in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Olympique de Marseille – AEK Athene kunt kijken.

  Kan ik Olympique de Marseille – AEK Athene ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Olympique de Marseille -AEK Athene zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk alle voetbalwedstrijden vandaag op tv.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *