Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » OH Leuven – Club Brugge KV op tv | Jupiler Pro League

OH Leuven – Club Brugge KV op tv | Jupiler Pro League

  OH Leuven – Club Brugge KV op tv kijken? Op zondag 14 augustus 2022 om 18:30 uur spelen OH Leuven en Club Brugge KV tegen elkaar in de Jupiler Pro League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van OH Leuven: King Power at Den Dreef stadion. Wil je de wedstrijd OH Leuven – Club Brugge KV live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Docu. Voor het oog van 10,020 toeschouwers in het King Power at Den Dreef stadion nemen OH Leuven (Leuven) en Club Brugge KV (Brugge) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Jupiler Pro League.
  • Wie: OH Leuven – Club Brugge KV op tv.
  • Wanneer: zondag 14 augustus 2022.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: King Power at Den Dreef stadion, het stadion van OH Leuven.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport Docu
  OH Leuven - Club Brugge KV op tv

  OH Leuven – Club Brugge KV op tv

  Wil je OH Leuven – Club Brugge KV op tv kijken? De wedstrijd tussen OH Leuven uit Leuven en Club Brugge KV uit Brugge wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:25 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • OH Leuven – Club Brugge KV op TV
  • 18:25 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : OH Leuven – Club Brugge KV LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over OH Leuven-Club Brugge KV op tv

  Alles over de Jupiler Pro League wedstrijd tussen OH Leuven en Club Brugge KV:
  • OH Leuven staat op dit momentvijfde in de Jupiler Pro League.
  • Club Brugge KV staat op dit moment achtste in de Jupiler Pro League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van OH Leuven: “King Power at Den Dreef stadion” (10,020 toeschouwers).
  • Competitie: Jupiler Pro League, België
  • De aftrap is om 18:30 uur.

  OH Leuven – Club Brugge KV op Ziggo Sport Docu

  De Jupiler Pro League wedstrijd tussen OH Leuven en Club Brugge KV is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport Docu. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Jupiler Pro League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport Docu naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma OH Leuven-Club Brugge KV bij Ziggo Sport Docu:
  • 18:25 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, OH Leuven -Club Brugge KV LIVE
  • 20:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport Docu: Wil je wedstrijden uit de Belgische voetbalcompetitie live op tv kijken? Ziggo Sport heeft de uitzendrechten voor het Belgisch voetbal. Daardoor kijk je veel wedstrijden uit de Jupiler Pro League live op Ziggo Sport. Naast Belgisch voetbal kun je bij Ziggo Sport ook terecht voor Frans, Italiaans en Spaans voetbal.

  Jupiler Pro League op tv

  De match tussen OH Leuven en Club Brugge KV is een wedstrijd in de Jupiler Pro League (De voetbalcompetitie in België). De Belgische Jupiler Pro League is de hoogste voetbalcompetitie van België. Een goede reden om naar de Belgische voetbalcompetitie te kijken zijn de vele Nederlandse spelers en trainers die daar aan het werk zijn. Daarnaast is het natuurlijk altijd goed om het niveau van onze zuiderburen in de gaten te blijven houden. Wie weet komt er ooit een gezamenlijke competitie…

  OH Leuven – Club Brugge KV bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je OH Leuven-Club Brugge KV op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd OH Leuven – Club Brugge KV kijk je op Ziggo Sport Docu.

  OH Leuven – Club Brugge KV bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen OH Leuven en Club Brugge KV uit de Jupiler Pro League (België) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Jupiler Pro League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit België op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS OH Leuven – Club Brugge KV kijken

  Wil je gratis naar OH Leuven tegen Club Brugge KV kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om OH Leuven-Club Brugge KV gratis te bekijken.

  Livestream OH Leuven – Club Brugge KV (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen OH Leuven en Club Brugge KV via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting OH Leuven – Club Brugge KV kijken

  De samenvatting van OH Leuven – Club Brugge KV kijken? Wil je de wedstrijd tussen OH Leuven en Club Brugge KV nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Jupiler Pro League worden uitgezonden op Ziggo Sport Docu. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd OH Leuven-Club Brugge KV:
  Wanneer is OH Leuven – Club Brugge KV op tv?

  De Jupiler Pro League wedstrijd tussen OH Leuven en Club Brugge KV wordt gespeeld op zondag 14 augustus 2022.

  Hoe laat is OH Leuven – Club Brugge KV op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen OH Leuven en Club Brugge KV is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt OH Leuven – Club Brugge KV live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen OH Leuven (Leuven) en Club Brugge KV (Brugge) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt OH Leuven – Club Brugge KV uitgezonden?

  De wedstrijd tussen OH Leuven en Club Brugge KV wordt uitgezonden op Ziggo Sport Docu.

  Op welke zender kan ik OH Leuven – Club Brugge KV kijken?

  Je kijkt OH Leuven – Club Brugge KV op Ziggo Sport Docu.

  Kan ik gratis naar OH Leuven en Club Brugge KV op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport Docu in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar OH Leuven – Club Brugge KV kunt kijken.

  Kan ik OH Leuven – Club Brugge KV ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast OH Leuven -Club Brugge KV zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *