Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » OGC Nice – Strasbourg op tv | Ligue 1

OGC Nice – Strasbourg op tv | Ligue 1

  OGC Nice – Strasbourg op tv kijken? Op zondag 14 augustus 2022 om 17:05 uur spelen OGC Nice en Strasbourg tegen elkaar in de Ligue 1. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van OGC Nice: Allianz Riviera. Wil je de wedstrijd OGC Nice – Strasbourg live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport. Voor het oog van 35,624 toeschouwers in het Allianz Riviera nemen OGC Nice (Nice) en Strasbourg (Straatsburg) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:05 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Ligue 1.
  • Wie: OGC Nice – Strasbourg op tv.
  • Wanneer: zondag 14 augustus 2022.
  • Tijd: 17:05 uur.
  • Waar: Allianz Riviera, het stadion van OGC Nice.
  • Uitgezonden op: Ziggo Sport
  OGC Nice - Strasbourg op tv

  OGC Nice – Strasbourg op tv

  Wil je OGC Nice – Strasbourg op tv kijken? De wedstrijd tussen OGC Nice uit Nice en Strasbourg uit Straatsburg wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 17:05 uur. Om 17:00 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 18:55 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • OGC Nice – Strasbourg op TV
  • 17:00 uur, Voorbeschouwing
  • 17:05 uur : OGC Nice – Strasbourg LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over OGC Nice-Strasbourg op tv

  Alles over de Ligue 1 wedstrijd tussen OGC Nice en Strasbourg:
  • OGC Nice staat op dit momenttiende in de Ligue 1.
  • Strasbourg staat op dit moment zestiende in de Ligue 1.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van OGC Nice: “Allianz Riviera” (35,624 toeschouwers).
  • Competitie: Ligue 1, Frankrijk
  • De aftrap is om 17:05 uur.

  OGC Nice – Strasbourg op Ziggo Sport

  De Ligue 1 wedstrijd tussen OGC Nice en Strasbourg is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Ziggo Sport. De aftrap van de wedstrijd is om 17:05 uur. Voor de Ligue 1 wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Ziggo Sport naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma OGC Nice-Strasbourg bij Ziggo Sport:
  • 17:00 uur, voorbeschouwing.
  • 17:05 uur, OGC Nice -Strasbourg LIVE
  • 18:55 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Ziggo Sport: Wil je de Franse competitie live op tv volgen? Ziggo Sport heeft de uitzendrechten voor de Franse voetbalcompetitie. Daar zie je verschillende sterren voetballen waaronder natuurlijk Messi en Neymar. Naast de Franse competitie kun je bij Ziggo Sport ook terecht voor de Spaanse en Italiaanse voetbalcompetities.

  Ligue 1 op tv

  De match tussen OGC Nice en Strasbourg is een wedstrijd in de Ligue 1 (De voetbalcompetitie in Frankrijk). In de Franse Ligue 1 komen steeds meer bekende spelers te spelen. Naast Messi, Mbappé en Neymar kiezen steeds meer topspelers voor de Franse voetbalcompetitie. Bovendien gaan er ook steeds meer Nederlandse spelers naar de Franse competitie. Genoeg redenen dus om de Franse competitie extra goed in de gaten te houden.

  OGC Nice – Strasbourg bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je OGC Nice-Strasbourg op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd OGC Nice – Strasbourg kijk je op Ziggo Sport.

  OGC Nice – Strasbourg bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen OGC Nice en Strasbourg uit de Ligue 1 (Frankrijk) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Ligue 1. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Frankrijk op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS OGC Nice – Strasbourg kijken

  Wil je gratis naar OGC Nice tegen Strasbourg kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om OGC Nice-Strasbourg gratis te bekijken.

  Livestream OGC Nice – Strasbourg (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen OGC Nice en Strasbourg via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting OGC Nice – Strasbourg kijken

  De samenvatting van OGC Nice – Strasbourg kijken? Wil je de wedstrijd tussen OGC Nice en Strasbourg nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Ligue 1 worden uitgezonden op Ziggo Sport. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd OGC Nice-Strasbourg:
  Wanneer is OGC Nice – Strasbourg op tv?

  De Ligue 1 wedstrijd tussen OGC Nice en Strasbourg wordt gespeeld op zondag 14 augustus 2022.

  Hoe laat is OGC Nice – Strasbourg op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen OGC Nice en Strasbourg is om 17:05 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt OGC Nice – Strasbourg live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen OGC Nice (Nice) en Strasbourg (Straatsburg) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt OGC Nice – Strasbourg uitgezonden?

  De wedstrijd tussen OGC Nice en Strasbourg wordt uitgezonden op Ziggo Sport.

  Op welke zender kan ik OGC Nice – Strasbourg kijken?

  Je kijkt OGC Nice – Strasbourg op Ziggo Sport.

  Kan ik gratis naar OGC Nice en Strasbourg op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Ziggo Sport in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar OGC Nice – Strasbourg kunt kijken.

  Kan ik OGC Nice – Strasbourg ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast OGC Nice -Strasbourg zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *