Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Oefenwedstrijd Nederlands Elftal  (Nederland – Denemarken 26 maart 2022)

Oefenwedstrijd Nederlands Elftal  (Nederland – Denemarken 26 maart 2022)

  Oefenwedstrijd Nederland – Denemarken; Het Nederlands Elftal speelt aanstaande zaterdag (26 maart 2022) een oefenwedstrijd tegen Denemarken. Naar aanloop van het WK in Qatar 2022 speelt het Nederlands elftal meerdere oefenwedstrijden. De eerste van dit jaar is aanstaande zaterdag tegen Denemarken.

  • Oefenwedstrijd Oranje
  • Nederland – Denemarken
  • Wanneer: Zaterdag 26 maart 2022
  • Tijd: 20:45 uur
  • Waar: Johan Cruijff ArenA
  Nederland EK 2021

  Oefenwedstrijd Nederlands Elftal  (Nederland – Denemarken 26 maart2022)

  De laatste keer dat Oranje tegen Denemarken speelde was op het EK 2012 is Polen en Oekraïne. Denemarken won toen met 0-1 van Oranje. Laten we hopen dat Oranje dat deze keer niet laat gebeuren. De wedstrijd is bovendien een goede test voor Oranje. In de aanloop naar het WK 2022 in Qatar is dit een goed moment om te kijken waar je als elftal staat.

  Tickets Nederland – Denemarken

  Wil je kaarten bestellen voor de oefenwedstrijd van Nederland tegen Denemarken op 26 maart 2022? Dan moet je er wel snel bij zijn. De wedstrijd is namelijk bijna uitverkocht. Kaarten voor Nederland – Denemarken bestel je hier.

  Nederlands Elftal live kijken

  De wedstrijden van het Nederlands Elftal kijk je bij de NPO (publieke omroep). De NPO zendt alle wedstrijden van het Nederlands Elftal live uit. Dit is gewoon gratis te bekijken. Bovendien kun je ook de voor- en nabeschouwing van Oranje zien bij de NPO. De wedstrijden van het Nederlands Elftal zijn te zien op NPO 1 of NPO 3. Dit is Nederland 1 of Nederland 3 (kanaal 1 of 3) op je tv.

  Nederland – Denemarken live kijken

  Wil je Nederland – Denemarken live kijken? De wedstrijd van aanstaande zaterdag tussen Nederland en Denemarken wordt uitgezonden op NPO 1. De voorbeschouwing begint om 20:26 uur en de wedstrijd wordt live uitgezonden vanaf 20:45 uur. Vanaf ongeveer 22:45 uur kun je terecht voor een nabeschouwing. Hierin wordt de wedstrijd vaak door (ex) voetballers of trainers geanalyseerd. Bovendien schuiven er geregeld sportjournalisten aan.

  • 20:26 uur – Voorbeschouwing
  • 20:45 uur – Nederland – Denemarken LIVE
  • 22:45 uur – Nabeschouwing

  Meest gestelde vragen over Nederland – Denemarken

  Op welke zender is Nederland – Denemarken?

  Het Nederlands Elftal tegen Denemarken is te zien op Nederland 1 (NPO 1).

  Hoe laat is Nederland – Denemarken?

  Het Nederlands Elftal tegen Denemarken begint om 20:45 uur (zaterdag 26 maart 2022). De voorbeschouwing begint om 20:26 uur.

  Waar wordt Nederland – Denemarken gespeeld?

  De oefeninterland van Oranje tegen Denemarken wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

  Kan ik kaarten bestellen voor Nederland – Denemarken?

  Ja tickets voor de oefenwedstrijd van Oranje tegen Denemarken bestel je hier.

  Christian Eriksen Nederland – Denemarken

  Zoals het er nu naar uitziet doet ook Chistian Eriksen weer mee bij Denemarken. De voormalig Ajaxcied speelt tegenwoordig voor Brentford (Engeland). Eriksen kreeg op 12 juni 2021 een hartstilstand. Tijdens EURO 2020 zakte de Deens International in elkaar tijdens de wedstrijd Denemarken – Finland. Sindsdien probeert Eriksen zijn voetbalcarrière weer op te pakken.

  Oranje op TV kijken

  Wil je alle wedstrijden van het Nederlands Elftal op TV kijken? Of ben je benieuwd naar welke voetbalwedstrijden er vandaag live op TV te zien zijn? Op onze pagina voetbal vandaag houden we jou iedere dag op de hoogte van ALLE livewedstrijden van vandaag.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *