Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Nottingham Forest – West Ham United op tv | Premier League

Nottingham Forest – West Ham United op tv | Premier League

  Nottingham Forest – West Ham United op tv kijken? Op zondag 14 augustus 2022 om 15:00 uur spelen Nottingham Forest en West Ham United tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Nottingham Forest: The City Ground. Wil je de wedstrijd Nottingham Forest – West Ham United live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 30,445 toeschouwers in het The City Ground nemen Nottingham Forest (Nottingham) en West Ham United (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 15:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Nottingham Forest – West Ham United op tv.
  • Wanneer: zondag 14 augustus 2022.
  • Tijd: 15:00 uur.
  • Waar: The City Ground, het stadion van Nottingham Forest.
  • Uitgezonden op: Viaplay
  Nottingham Forest - West Ham United op tv

  Nottingham Forest – West Ham United op tv

  Wil je Nottingham Forest – West Ham United op tv kijken? De wedstrijd tussen Nottingham Forest uit Nottingham en West Ham United uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00 uur. Om 14:50 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 16:25 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Nottingham Forest – West Ham United op TV
  • 14:50 uur, Voorbeschouwing
  • 15:00 uur : Nottingham Forest – West Ham United LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Nottingham Forest-West Ham United op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Nottingham Forest en West Ham United:
  • Nottingham Forest staat op dit momentachttiende in de Premier League.
  • West Ham United staat op dit moment negentiende in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Nottingham Forest: “The City Ground” (30,445 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 15:00 uur.

  Nottingham Forest – West Ham United op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Nottingham Forest en West Ham United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 15:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Nottingham Forest-West Ham United bij Viaplay:
  • 14:50 uur, voorbeschouwing.
  • 15:00 uur, Nottingham Forest -West Ham United LIVE
  • 16:25 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Engelse Premier League kijk je dit seizoen bij Viaplay. Viaplay was in Nederland vooral bekend vanwege de Formule 1 en de Duitse Bundesliga. Daar komt vanaf dit seizoen dus ook de Engelse Premier League bij. Kies je voor Viaplay dan heb je dus niet alleen de Formule 1 races, maar ook topvoetbal uit de Duitse en de Engelse competitie.

  Premier League op tv

  De match tussen Nottingham Forest en West Ham United is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Engelse voetbalcompetitie is natuurlijk dé grootste en meest bekende voetbalcompetitie ter wereld. Er zijn bijna geen kleine clubs en het niveau ligt waanzinnig hoog. Vandaar ook dat de wedstrijden uit de Premier League bijna allemaal de moeite waard zijn om op tv te kijken. Het tempo ligt waanzinnig hoog, er wordt om iedere bal gestreden en het niveau is vaak van wereldklasse. Redenen genoeg dus om naar de Engelse Premier League te kijken.

  Nottingham Forest – West Ham United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Nottingham Forest-West Ham United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Nottingham Forest – West Ham United kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Nottingham Forest – West Ham United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Nottingham Forest en West Ham United uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Nottingham Forest – West Ham United kijken

  Wil je gratis naar Nottingham Forest tegen West Ham United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Nottingham Forest-West Ham United gratis te bekijken.

  Livestream Nottingham Forest – West Ham United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Nottingham Forest en West Ham United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Nottingham Forest – West Ham United kijken

  De samenvatting van Nottingham Forest – West Ham United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Nottingham Forest en West Ham United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Nottingham Forest-West Ham United:
  Wanneer is Nottingham Forest – West Ham United op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Nottingham Forest en West Ham United wordt gespeeld op zondag 14 augustus 2022.

  Hoe laat is Nottingham Forest – West Ham United op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Nottingham Forest en West Ham United is om 15:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Nottingham Forest – West Ham United live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Nottingham Forest (Nottingham) en West Ham United (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Nottingham Forest – West Ham United uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Nottingham Forest en West Ham United wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Nottingham Forest – West Ham United kijken?

  Je kijkt Nottingham Forest – West Ham United op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Nottingham Forest en West Ham United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Nottingham Forest – West Ham United kunt kijken.

  Kan ik Nottingham Forest – West Ham United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Nottingham Forest -West Ham United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *