Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Nottingham Forest – Tottenham Hotspur op tv | zondag 28 augustus 2022

Nottingham Forest – Tottenham Hotspur op tv | zondag 28 augustus 2022

  Nottingham Forest – Tottenham Hotspur op tv kijken? Op zondag 28 augustus 2022 om 17:30 uur spelen Nottingham Forest en Tottenham Hotspur tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Nottingham Forest: City Ground. Wil je de wedstrijd Nottingham Forest – Tottenham Hotspur live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 30,602 toeschouwers in het City Ground nemen Nottingham Forest (Nottingham) en Tottenham Hotspur (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Nottingham Forest – Tottenham Hotspur op tv.
  • Wanneer: zondag 28 augustus 2022.
  • Tijd: 17:30 uur.
  • Waar: City Ground, het stadion van Nottingham Forest.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Nottingham Forest - Tottenham Hotspur op tv

  Nottingham Forest – Tottenham Hotspur op tv

  Wil je Nottingham Forest – Tottenham Hotspur op tv kijken? De wedstrijd tussen Nottingham Forest uit Nottingham en Tottenham Hotspur uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:20 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Nottingham Forest – Tottenham Hotspur op TV
  • 17:15 uur, Voorbeschouwing
  • 17:30 uur : Nottingham Forest – Tottenham Hotspur LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Nottingham Forest-Tottenham Hotspur op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Nottingham Forest en Tottenham Hotspur:
  • Nottingham Forest staat op dit momenttiende in de Premier League.
  • Tottenham Hotspur staat op dit moment vierde in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Nottingham Forest: “City Ground” (30,602 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 17:30 uur.
  Nottingham Forrest tegen de Spurs belooft een mooie wedstrijd te worden. Nottingham staat op een prima tiende plek en ook Tottenham is het seizoen uitstekend gestart. Zij staan vierde in de Engelse competitie.

  Nottingham Forest – Tottenham Hotspur op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Nottingham Forest en Tottenham Hotspur is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Nottingham Forest-Tottenham Hotspur bij Viaplay:
  • 17:15 uur, voorbeschouwing.
  • 17:30 uur, Nottingham Forest -Tottenham Hotspur LIVE
  • 19:20 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Bij Viaplay kijk je de Engelse Premier League helemaal live. Daarnaast kijk je ook naar de Duitse competitie, de Bundesliga. Verder is de Serie A (v) live te zien bij Viaplay. Je kent Viaplay misschien al wel van de Formule 1, maar nu gaan ze zich dus ook richten op het voetbal. Bovendien kun je bij Viaplay de wedstrijd van jouw keuze kijken. Met bovendien voor- en nabeschouwingen rondom de verschillende wedstrijden om jouw voetbaldag helemaal compleet te maken.

  Premier League op tv

  De match tussen Nottingham Forest en Tottenham Hotspur is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland).

  Nottingham Forest – Tottenham Hotspur bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Nottingham Forest-Tottenham Hotspur op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Nottingham Forest – Tottenham Hotspur kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Nottingham Forest – Tottenham Hotspur bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Nottingham Forest en Tottenham Hotspur uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Nottingham Forest – Tottenham Hotspur kijken

  Wil je gratis naar Nottingham Forest tegen Tottenham Hotspur kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Nottingham Forest-Tottenham Hotspur gratis te bekijken.

  Livestream Nottingham Forest – Tottenham Hotspur (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Nottingham Forest en Tottenham Hotspur via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Nottingham Forest – Tottenham Hotspur kijken

  De samenvatting van Nottingham Forest – Tottenham Hotspur kijken? Wil je de wedstrijd tussen Nottingham Forest en Tottenham Hotspur nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Nottingham Forest-Tottenham Hotspur:
  Wanneer is Nottingham Forest – Tottenham Hotspur op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Nottingham Forest en Tottenham Hotspur wordt gespeeld op zondag 28 augustus 2022.

  Hoe laat is Nottingham Forest – Tottenham Hotspur op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Nottingham Forest en Tottenham Hotspur is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Nottingham Forest – Tottenham Hotspur live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Nottingham Forest (Nottingham) en Tottenham Hotspur (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Nottingham Forest – Tottenham Hotspur uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Nottingham Forest en Tottenham Hotspur wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Nottingham Forest – Tottenham Hotspur kijken?

  Je kijkt Nottingham Forest – Tottenham Hotspur op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Nottingham Forest en Tottenham Hotspur op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Nottingham Forest – Tottenham Hotspur kunt kijken.

  Kan ik Nottingham Forest – Tottenham Hotspur ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Nottingham Forest -Tottenham Hotspur zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *