Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Nottingham Forest – Manchester United op tv | Premier League

Nottingham Forest – Manchester United op tv | Premier League

  Nottingham Forest – Manchester United op tv kijken? Op zondag 16 april 2023 om 17:30 uur spelen Nottingham Forest en Manchester United tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Nottingham Forest: City Ground. Wil je de wedstrijd Nottingham Forest – Manchester United live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 30,445 toeschouwers in het City Ground nemen Nottingham Forest (Nottingham) en Manchester United (Manchester) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Nottingham Forest – Manchester United op tv.
  • Wanneer: zondag 16 april 2023.
  • Tijd: 17:30 uur.
  • Waar: City Ground, het stadion van Nottingham Forest.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Nottingham Forest - Manchester United op tv

  Nottingham Forest – Manchester United op tv

  Wil je Nottingham Forest – Manchester United op tv kijken? De wedstrijd tussen Nottingham Forest uit Nottingham en Manchester United uit Manchester wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:31 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Nottingham Forest – Manchester United op TV
  • 17:15 uur, Voorbeschouwing
  • 17:30 uur : Nottingham Forest – Manchester United LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Nottingham Forest-Manchester United op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Nottingham Forest en Manchester United:
  • Nottingham Forest staat op dit moment op plaats 18e in de Premier League.
  • Manchester United staat op dit moment op plaats 4e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Nottingham Forest: “City Ground” (30,445 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 17:30 uur.
  Het Manchester United van Erik ten Hag gaat op bezoek bij Nottingham Forest. Dit zou voor Man U een eenvoudige overwinning moeten opleveren. Forest verloor zijn laatste twee wedstrijden namelijk en speelde in de laatste vijf wedstrijden slechts één keer gelijk. De rest van de wedstrijden werden allemaal verloren. Manchester United daarentegen won alweer twee keer in eigen competitie. Toch speelde United afgelopen week in eigen huis in de Europa League gelijk tegen Sevilla. Hoewel Manchester United in de 83e minuut nog met 2-0 voorstond, wist Sevilla er toch nog een gelijkspel uit te slepen. Kan United deze klap verwerken en zich herpakken in de match tegen Nottingham Forest? Nottingham-Man U op tv belooft dan ook een leuke wedstrijd te worden.

  Nottingham Forest – Manchester United op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Nottingham Forest en Manchester United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Nottingham Forest-Manchester United bij Viaplay:
  • 17:15 uur, voorbeschouwing.
  • 17:30 uur, Nottingham Forest -Manchester United LIVE
  • 19:31 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Engelse competitie kijk je live op Viaplay. Naast onder andere de Bundesliga en de Formule 1 races kijk je ook naar de mooiste voetbalcompetitie bij Viaplay. De Premier League wordt live uitgezonden op Viaplay. Je kunt een abonnement op Viaplay afsluiten bij alle grote providers. Of je nou een abonnement hebt bij KPN, Ziggo, T-Mobile, T-Mobile of een andere grote provider, je kunt altijd een abonnement bij Viaplay afsluiten. Bovendien kun je er ook voor kiezen om een abonnement bij Viaplay zelf af te sluiten. Zo hoef je geen wedstrijd meer te missen en ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de Premier League.

  Premier League op tv

  De match tussen Nottingham Forest en Manchester United is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Engelse Premier League wordt gezien als de mooiste voetbalcompetitie ter wereld. Dit is natuurlijk niet voor niets. Je vindt er niet alleen veel topclubs, ook de beste spelers ter wereld voetballen veelal in de Premier League. Ook op speeldag 31 van de 38 belooft het weer een waar voetbalspektakel te worden. Met nog acht wedstrijden te spelen kan de Premier League nog alle kanten op. Naast de strijd om het landskampioenschap tussen Arsenal en Manchester City staat er nog veel meer op het spel. Ook de strijd om de tickets voor Europees voetbal ligt nog helemaal open. Tenslotte is het ook onderin hartstikke spannend. Het verschil tussen de nummer 20 en 13 is namelijk maar acht punten. De komende weken gaan in de Premier League dus allesbepalend zijn.

  Nottingham Forest – Manchester United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Nottingham Forest-Manchester United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Nottingham Forest – Manchester United kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Nottingham Forest – Manchester United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Nottingham Forest en Manchester United uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Nottingham Forest – Manchester United kijken

  Wil je gratis naar Nottingham Forest tegen Manchester United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Nottingham Forest-Manchester United gratis te bekijken.

  Livestream Nottingham Forest – Manchester United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Nottingham Forest en Manchester United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Nottingham Forest – Manchester United kijken

  De samenvatting van Nottingham Forest – Manchester United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Nottingham Forest en Manchester United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Nottingham Forest-Manchester United:
  Wanneer is Nottingham Forest – Manchester United op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Nottingham Forest en Manchester United wordt gespeeld op zondag 16 april 2023.

  Hoe laat is Nottingham Forest – Manchester United op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Nottingham Forest en Manchester United is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Nottingham Forest – Manchester United live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Nottingham Forest (Nottingham) en Manchester United (Manchester) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Nottingham Forest – Manchester United uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Nottingham Forest en Manchester United wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Nottingham Forest – Manchester United kijken?

  Je kijkt Nottingham Forest – Manchester United op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Nottingham Forest en Manchester United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Nottingham Forest – Manchester United kunt kijken.

  Kan ik Nottingham Forest – Manchester United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Nottingham Forest -Manchester United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *