Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Nottingham Forest – Leicester City op tv | zaterdag 14 januari 2023

Nottingham Forest – Leicester City op tv | zaterdag 14 januari 2023

  Nottingham Forest – Leicester City op tv kijken? Op zaterdag 14 januari 2023 om 16:00 uur spelen Nottingham Forest en Leicester City tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Nottingham Forest: City Ground. Wil je de wedstrijd Nottingham Forest – Leicester City live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op VIAPLAY. Voor het oog van 30,602 toeschouwers in het City Ground nemen Nottingham Forest (Nottingham) en Leicester City (Leicester) het tegen elkaar op. De aftrap is om 16:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Nottingham Forest – Leicester City op tv.
  • Wanneer: zaterdag 14 januari 2023.
  • Tijd: 16:00 uur.
  • Waar: City Ground, het stadion van Nottingham Forest.
  • Uitgezonden op: VIAPLAY (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Nottingham Forest - Leicester City op tv

  Nottingham Forest – Leicester City op tv

  Wil je Nottingham Forest – Leicester City op tv kijken? De wedstrijd tussen Nottingham Forest uit Nottingham en Leicester City uit Leicester wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Om 15:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Nottingham Forest – Leicester City op TV
  • 15:45 uur, Voorbeschouwing
  • 16:00 uur : Nottingham Forest – Leicester City LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Nottingham Forest-Leicester City op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Nottingham Forest en Leicester City:
  • Nottingham Forest staat op dit moment op plaats 20 in de Premier League.
  • Leicester City staat op dit moment op plaats 17 in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Nottingham Forest: “City Ground” (30,602 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 16:00 uur.
  Nottingham Forest en Leicester City hebben ook een lange historie van wedstrijden tegen elkaar, met vele beladen ontmoetingen tussen de twee teams in de loop der jaren.

  Nottingham Forest – Leicester City op VIAPLAY

  De Premier League wedstrijd tussen Nottingham Forest en Leicester City is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om 16:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op VIAPLAY naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Nottingham Forest-Leicester City bij VIAPLAY:
  • 15:45 uur, voorbeschouwing.
  • 16:00 uur, Nottingham Forest -Leicester City LIVE
  • 17:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij VIAPLAY: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Premier League op tv

  De match tussen Nottingham Forest en Leicester City is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League is dit jaar ontzettend spannend! Het is een druk programma doordat we het winterse WK in Qatar hebben gehad. In Argentinie was het feestgedruis nauwelijks afgelopen of de voorbereiding van de competitie hervatting was alweer gestart. Door het overlijden van de Queen is er wat achterstand en daarom wordt er direct alweer gespeeld in Engeland. Voor velen is de Premier League de mooiste competitie die er is. Qua TV aandacht is het zeker de grootste competitie. Tot ver in Azie worden alle wedstrijden op de voet gevolgd. Dit weekend staat deze wedstrijd op het programma en je volgt hem gemakkelijk op TV via Viaplay.

  Nottingham Forest – Leicester City bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Nottingham Forest-Leicester City op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Nottingham Forest – Leicester City kijk je op VIAPLAY.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Nottingham Forest – Leicester City bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Nottingham Forest en Leicester City uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Nottingham Forest – Leicester City kijken

  Wil je gratis naar Nottingham Forest tegen Leicester City kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Nottingham Forest-Leicester City gratis te bekijken.

  Livestream Nottingham Forest – Leicester City (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Nottingham Forest en Leicester City via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Nottingham Forest – Leicester City kijken

  De samenvatting van Nottingham Forest – Leicester City kijken? Wil je de wedstrijd tussen Nottingham Forest en Leicester City nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op VIAPLAY. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Nottingham Forest-Leicester City:
  Wanneer is Nottingham Forest – Leicester City op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Nottingham Forest en Leicester City wordt gespeeld op zaterdag 14 januari 2023.

  Hoe laat is Nottingham Forest – Leicester City op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Nottingham Forest en Leicester City is om 16:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Nottingham Forest – Leicester City live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Nottingham Forest (Nottingham) en Leicester City (Leicester) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Nottingham Forest – Leicester City uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Nottingham Forest en Leicester City wordt uitgezonden op VIAPLAY.

  Op welke zender kan ik Nottingham Forest – Leicester City kijken?

  Je kijkt Nottingham Forest – Leicester City op VIAPLAY.

  Kan ik gratis naar Nottingham Forest en Leicester City op tv kijken?

  Bij sommige providers zit VIAPLAY in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Nottingham Forest – Leicester City kunt kijken.

  Kan ik Nottingham Forest – Leicester City ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Nottingham Forest -Leicester City zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *