Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Nottingham Forest FC – Manchester United

Nottingham Forest FC – Manchester United

  Nottingham Forest FC – Manchester United op tv kijken? Op woensdag 25 januari 2023 om 21:00 uur spelen Nottingham Forest FC en Manchester United tegen elkaar in de EFL Cup. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Nottingham Forest FC: City Ground. Wil je de wedstrijd Nottingham Forest FC – Manchester United live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 30,445 toeschouwers in het City Ground nemen Nottingham Forest FC (Nottingham) en Manchester United (Manchester) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de EFL Cup.
  • Wie: Nottingham Forest FC – Manchester United op tv.
  • Wanneer: woensdag 25 januari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: City Ground, het stadion van Nottingham Forest FC.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Nottingham Forest FC - Manchester United op tv

  Nottingham Forest FC – Manchester United op tv

  Wil je Nottingham Forest FC – Manchester United op tv kijken? De wedstrijd tussen Nottingham Forest FC uit Nottingham en Manchester United uit Manchester wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Nottingham Forest FC – Manchester United op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Nottingham Forest FC – Manchester United LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Nottingham Forest FC-Manchester United op tv

  Alles over de EFL Cup wedstrijd tussen Nottingham Forest FC en Manchester United:
  • Nottingham Forest FC staat op dit moment op plaats 13e in de EFL Cup.
  • Manchester United staat op dit moment op plaats 4e in de EFL Cup.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Nottingham Forest FC: “City Ground” (30,445 toeschouwers).
  • Competitie: EFL Cup, Engeland
  • De aftrap is om 21:00 uur.
  In de League Cup gaat Manchester United op bezoek bij Nottingham Forest. Omdat de League Cup voor veel grote clubs niet zo van belang is, kunnen we veel talenten verwachten bij Manchester United. Zo is er een grote kans dat bijvoorbeeld Donny van de Beek weer eens speeltijd gaat krijgen. Misschien gaan we zelfs wel de eerste basisplek voor Wout Weghorst bij Manchester United zien. Wij gaan in ieder geval voor de buis zitten voor Nottingham Forest – Manchester United.

  Nottingham Forest FC – Manchester United op Viaplay

  De EFL Cup wedstrijd tussen Nottingham Forest FC en Manchester United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de EFL Cup wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Nottingham Forest FC-Manchester United bij Viaplay:
  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Nottingham Forest FC -Manchester United LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De EFL Cup kijk je net als de Engelse Premier League bij Viaplay. De EFL Cup wordt ook wel de League Cup genoemd. Dat is na de FA Cup het tweede bekertoernooi in Engeland. De wedstrijden van de League Cup in Engeland worden live uitgezonden op Viaplay. Die zender besteedt uitgebreid aandacht aan het Engelse bekervoetbal op tv. Bovendien kijk je naar de voor- en nabeschouwing van iedere wedstrijd. Ook is er natuurlijk ruimte voor analyses door goede analisten en worden de hoogtepunten van verschillende wedstrijden getoond. Tenslotte ben je ook voor de samenvatting van de League Cup bij Viaplay aan het juiste adres.

  EFL Cup op tv

  De match tussen Nottingham Forest FC en Manchester United is een wedstrijd in de EFL Cup (De voetbalcompetitie in Engeland). De EFL Cup is de English Footbal League Cup en wordt vaak ook afgekort tot alleen de “League Cup”. Na de FA Cup is de EFL Cup het tweede bekertoernooi in Engeland. Aan de EFL Cup doen alle 92 profclubs uit Engeland mee. Alle clubs uit de Premier League, Championship, League One en League Two doen mee aan de League Cup in Engeland. Dit betekent dat er veel mooie wedstrijden op het programma staan in de League Cup. De EFL Cup, of de League Cup, is dan ook zeker de moeite waard om op tv te kijken.

  Nottingham Forest FC – Manchester United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Nottingham Forest FC-Manchester United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Nottingham Forest FC – Manchester United kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Nottingham Forest FC – Manchester United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Nottingham Forest FC en Manchester United uit de EFL Cup (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de EFL Cup. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Nottingham Forest FC – Manchester United kijken

  Wil je gratis naar Nottingham Forest FC tegen Manchester United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Nottingham Forest FC-Manchester United gratis te bekijken.

  Livestream Nottingham Forest FC – Manchester United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Nottingham Forest FC en Manchester United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Nottingham Forest FC – Manchester United kijken

  De samenvatting van Nottingham Forest FC – Manchester United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Nottingham Forest FC en Manchester United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de EFL Cup worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Nottingham Forest FC-Manchester United:
  Wanneer is Nottingham Forest FC – Manchester United op tv?

  De EFL Cup wedstrijd tussen Nottingham Forest FC en Manchester United wordt gespeeld op woensdag 25 januari 2023.

  Hoe laat is Nottingham Forest FC – Manchester United op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Nottingham Forest FC en Manchester United is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Nottingham Forest FC – Manchester United live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Nottingham Forest FC (Nottingham) en Manchester United (Manchester) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Nottingham Forest FC – Manchester United uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Nottingham Forest FC en Manchester United wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Nottingham Forest FC – Manchester United kijken?

  Je kijkt Nottingham Forest FC – Manchester United op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Nottingham Forest FC en Manchester United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Nottingham Forest FC – Manchester United kunt kijken.

  Kan ik Nottingham Forest FC – Manchester United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Nottingham Forest FC -Manchester United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *