Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Noorwegen – Noord-Ierland op tv | EK 2022 Vrouwen | donderdag 7 juli 2022

Noorwegen – Noord-Ierland op tv | EK 2022 Vrouwen | donderdag 7 juli 2022

  Noorwegen – Noord-Ierland op tv kijken? Wil je de wedstrijd tussen Noorwegen (v) – Noord-Ierland (v) live op tv kijken? De wedstrijd op het EK 2022 voor vrouwen wordt live uitgezonden op NPO 3. Op NPO 3 (Nederland 3) kijk je de wedstrijd in de groepsfase van het EK voor vrouwen 2022 (EURO 2021) live. Bovendien is er een uitgebreide voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kun je kijken naar een uitgebreide analyse. De wedstrijd tussen de vrouwen van Noorwegen en Noord-Ierland begint om 21:00 uur (Nederlandse tijd). De wedstrijd in de groepsfase van het EK 2022 wordt gespeeld in het St. Mary’s Stadium in Southampton. De scheidsrechter is Lina Lehtovaara.
  • Wat: Poulefase EK 2022 (EURO 2021)
  • Wie: Noorwegen (v) – Noord-Ierland (v)
  • Wanneer: donderdag 7 juli 2022
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: St. Mary’s Stadium in Southampton (32,384 toeschouwers)
  • Uitgezonden op: NPO 3 (Nederland 3)
  Noorwegen - Noord-Ierland op TV

  Noorwegen – Noord-Ierland op TV

  De wedstrijd Noorwegen – Noord-Ierland in de groepsfase van het EK 2022 voor vrouwen wordt gespeeld op donderdag 7 juli 2022. De wedstrijd begint om 21:00 u. urVoor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Poulefase EK 2022 (EURO 2021)
  • Noorwegen – Noord-Ierland op TV
  • 20:20 uur: Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Noorwegen – Noord-Ierland LIVE
  • 22:55 uur: Nabeschouwing en analyse

  Over Noorwegen – Noord-Ierland

  Alles over Noorwegen – Noord-Ierland:
  • Noorwegen staat op dit moment 11e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • Noord-Ierland staat op dit moment 47e op de FIFA World Ranking voor vrouwen.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het St. Mary’s Stadium in Southampton. Er kunnen in totaal 32,384 toeschouwers bij de wedstrijd aanwezig zijn. Het St. Mary’s Stadium is één van de 9 stadions tijdens dit EK voor vrouwen.
  • De wedstrijd Noorwegen-Noord-Ierland kijk je dit EK live op tv.
  • Onze voorspelling van Noorwegen – Noord-Ierland: 5-0.
  Noorwegen en Noord-Ierland speelden ook tegen elkaar in de kwalificatie. Toen wist Noorwegen twee keer met 6-0 te winnen. Uiteraard spelen er op een EK eindronde allerlei andere zaken mee. Zo spelen de zenuwen natuurlijk ook een rol. Ondanks dat Noorwegen de grote favoriet is bij deze wedstrijd, kunnen de vrouwen van Noord-Ierland wellicht verrassen.

  Poule A EK 2022 | Poulefase EK 2022 (EURO 2021)

  De wedstrijd tussen Noorwegen en Noord-Ierland is een EK-wedstrijd in Poule A. In Poule A zitten:
  1. Noorwegen
  2. Noord-Ierland
  3. Engeland
  4. Oostenrijk
  In iedere poule zitten vier landen. De nummer één en twee in iedere poule gaan door naar de kwartfinales van het EK 2022. De kwartfinales volgen direct op de groepsfase.  

  Noorwegen – Noord-Ierland bij NPO 3 (Nederland 3)

  Noorwegen – Noord-Ierland kijk je bij NPO 3 (Nederland 3). Je kijkt de wedstrijd hier: Wil je weten wanneer de Oranje Leeuwinnen in actie komen tijdens dit EK? Bekijk dan het speelschema van de Oranje Leeuwinnen. Ook kun je de poule van de Oranje Leeuwinnen bekijken. Op zoek naar de poule en speelschema van België? Bekijk dan de poule en speelschema van de Red Flames.

  EK vrouwen op TV

  Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK vrouwenvoetbal 2022. Noorwegen en Noord-Ierland zitten in Poule A tijdens het EK 2022. De overige twee landen zijn Engeland en Oostenrijk. In iedere poule gaan de nummers één en twee door naar de knock-outfase van het EK. De andere twee teams liggen eruit en keren huiswaarts. Na de poulefase gaat het EK 2022 verder met de kwartfinale. Wil je geen wedstrijd missen dit EK? Bekijk dan onze pagina EK vrouwen 2022 op tv. Daar lees je onder meer hoe je de wedstrijd Noorwegen vrouwen – Noord-Ierland vrouwen kunt kijken:
  • Op tv
  • Online
  • Livestream
  • Vanuit het buitenland
  • Op je mobiel of tablet
  • Met een app
  Bovendien vind je allerlei informatie over uitzendingen rondom het EK 2022 voor vrouwen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar NOS Sport Studio Engeland.

  Samenvatting Noorwegen – Noord-Ierland | EK 2022 vrouwen in Engeland

  Wil je de wedstrijd tussen Noorwegen en Noord-Ierland in Poule A van het EK 2022 in Engeland terugkijken? Bekijk dan snel hoe je elke samenvatting van het EK 2022 in Engeland kunt kijken. Vlak na afloop van de wedstrijd komt de samenvatting van Noorwegen – Noord-Ierland online te staan. Dit zal ongeveer rond 22:55 uur zijn op donderdag 7 juli 2022.

  Noorwegen-Noord-Ierland | Poulefase EK 2022 (EURO 2021)

  De wedstrijd tussen Noorwegen en Noord-Ierland wordt uitgezonden op NPO 3. Bij de meeste providers vind je die zender gewoon op de zender Nederland 3. Omdat de wedstrijd in de groepsfase van het EK 2022 gewoon op het open net te zien is, kijk je de wedstrijd dus helemaal gratis. Meer over de wedstrijd: Over Noorwegen: Noorwegen is al twee keer Europees Kampioen geworden bij het vrouwenvoetbal. Bovendien beschikt Noorwegen over aanvalster Caroline Graham Hansen. Zij wist in de laatste vier ontmoetingen tussen Noord-Ierland en Noorwegen te scoren. Daarnaast wist ze 10x te scoren in de EK-Kwalificatie. Daarom is het belangrijk om de speelster van FC Barcelona goed in de gaten te houden. Andere belangrijke speelsters voor Noorwegen zijn onder andere Ada Hegerberg en Guro Reiten. Over Noord-Ierland: Noord-Ierland is één van de outsiders dit EK. Wel beschikt de ploeg over de ervaren Julie Nelson. De 37-jarige centrale verdedigster brengt natuurlijk een bak aan ervaring met haar mee. Bovendien speelt ze al sinds haar 18e voor de Nationale ploeg van Noord-Ierland. De belangrijkste speelster is misschien wel Rachel Furness. De 34-jarige speelster van Liverpool is één van de sterke speelsters op het Noord-Ierse middenveld.

  EK vrouwen op TV kijken

  Wil je weten welke wedstrijden er vandaag gespeeld worden op het EK voor vrouwen? Bekijk dan het volledige speelschema EK vrouwen 2022. Ook kun je onze pagina voetbal vandaag bekijken. Daar zie je precies welke voetbalwedstrijden er vandaag op welke zender uitgezonden worden. Daarnaast vertellen we je alles over waar je het EK vrouwenvoetbal op tv kunt kijken.

  EK vrouwenvoetbal in Engeland

  Het EK vrouwenvoetbal van 2022 duurt van 6 juli 2022 t/m 31 juli 2022. Op 31 juli wordt de finale van het EK 2022 gespeeld. Er doen in totaal 16 landen mee aan het EK 2022. De wedstrijd van tussen Noorwegen en  Noord-Ierland is een wedstrijd in Poule A. In totaal zijn er vier poules: De meeste tickets voor het EK in Engeland zijn al verkocht, maar er zijn nog wat kaarten beschikbaar. Wil je het EK 2022 in Engeland bezoeken? Bekijk dan alle tickets voor het EK 2022 (EURO 2021).

  Al het voetbal op tv

  Wil je daarnaast weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *