Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Newcastle United – West Ham United

Newcastle United – West Ham United

  Newcastle United – West Ham United op tv kijken? Op zaterdag 4 februari 2023 om 18:30 uur spelen Newcastle United en West Ham United tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Newcastle United: St. James’ Park. Wil je de wedstrijd Newcastle United – West Ham United live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 52,000 toeschouwers in het St. James’ Park nemen Newcastle United (Newcastle) en West Ham United (Londen) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Newcastle United – West Ham United op tv.
  • Wanneer: zaterdag 4 februari 2023.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: St. James’ Park, het stadion van Newcastle United.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Newcastle United - West Ham United op tv

  Newcastle United – West Ham United op tv

  Wil je Newcastle United – West Ham United op tv kijken? De wedstrijd tussen Newcastle United uit Newcastle en West Ham United uit Londen wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:35 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Newcastle United – West Ham United op TV
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : Newcastle United – West Ham United LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Newcastle United-West Ham United op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Newcastle United en West Ham United:

  • Newcastle United staat op dit moment op plaats 3e in de Premier League.
  • West Ham United staat op dit moment op plaats 16e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Newcastle United: “St. James’ Park” (52,000 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 18:30 uur.

  Newcastle-West Ham is een wedstrijd waarbij op papier Newcastle veel sterker lijkt. Toch is de wedstrijd lastig te voorspellen. Newcastle speelde namelijk afgelopen week nog voor de League Cup (EFL Cup) en haalde ook de finale. De wedstrijd daarvoor werd gelijkgespeeld tegen Crystal Palace. West Ham United lijkt weer een beetje uit de vormdip te komen. De ploeg won in de vierde ronde van de FA Cup en ook in de laatste competitiewedstrijd werd gewonnen van Everton. Newcastle-West Ham op tv is dus zeker het kijken waard.

  Newcastle United – West Ham United op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Newcastle United en West Ham United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Newcastle United-West Ham United bij Viaplay:

  • 18:15 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, Newcastle United -West Ham United LIVE
  • 20:35 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Viaplay:

  De uitzendrechten voor de Premier League zijn in handen van Viaplay. Bij Viaplay ben je dus aan het juiste adres voor alle wedstrijden uit de Engelse competitie. Omdat Viaplay meerdere kanalen heeft kunnen ze meerdere wedstrijden tegelijkertijd uitzenden. Dat geeft jou ook de mogelijkheid om te wisselen tussen wedstrijden in de Premier League die tegelijk gespeeld worden. Je kunt de Premier League op Viaplay onder andere kijken als Ziggo-abonnee, KPN-abonnee of als je een abonnement hebt bij een andere provider. Ook kun je een abonnement bij Viaplay zelf afsluiten.

  Premier League op tv

  De match tussen Newcastle United en West Ham United is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League wordt ook wel de beste voetbalcompetitie ter wereld genoemd. Dit komt natuurlijk door het aantal enorm grote clubs in Engeland. In de Premier League spelen veel bekende clubs die ook al veel grote prijzen hebben gewonnen. Bovendien is het voetbal van heel hoog niveau. De clubs behoren tot de rijkste clubs ter wereld en daarom spelen de beste spelers ter wereld ook vaak in de Engelse competitie. De Premier League op tv is misschien wel de mooiste competitie om te kijken.

  Newcastle United – West Ham United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Newcastle United-West Ham United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Newcastle United – West Ham United kijk je op Viaplay.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Newcastle United – West Ham United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Newcastle United en West Ham United uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Newcastle United – West Ham United kijken

  Wil je gratis naar Newcastle United tegen West Ham United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Newcastle United-West Ham United gratis te bekijken.

  Livestream Newcastle United – West Ham United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Newcastle United en West Ham United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Newcastle United – West Ham United kijken

  De samenvatting van Newcastle United – West Ham United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Newcastle United en West Ham United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Newcastle United-West Ham United:

  Wanneer is Newcastle United – West Ham United op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Newcastle United en West Ham United wordt gespeeld op zaterdag 4 februari 2023.

  Hoe laat is Newcastle United – West Ham United op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Newcastle United en West Ham United is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Newcastle United – West Ham United live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Newcastle United (Newcastle) en West Ham United (Londen) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Newcastle United – West Ham United uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Newcastle United en West Ham United wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Newcastle United – West Ham United kijken?

  Je kijkt Newcastle United – West Ham United op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Newcastle United en West Ham United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Newcastle United – West Ham United kunt kijken.

  Kan ik Newcastle United – West Ham United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Newcastle United -West Ham United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *