Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Newcastle United – Southampton F.C.

Newcastle United – Southampton F.C.

  Newcastle United – Southampton F.C. op tv kijken? Op dinsdag 31 januari 2023 om 21:00 uur spelen Newcastle United en Southampton F.C. tegen elkaar in de EFL Cup. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Newcastle United: St. James’ Park. Wil je de wedstrijd Newcastle United – Southampton F.C. live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 52,405 toeschouwers in het St. James’ Park nemen Newcastle United (Newcastle) en Southampton F.C. (Southampton) het tegen elkaar op. De aftrap is om 21:00 uur.

  • Wat: Wedstrijd in de EFL Cup.
  • Wie: Newcastle United – Southampton F.C. op tv.
  • Wanneer: dinsdag 31 januari 2023.
  • Tijd: 21:00 uur.
  • Waar: St. James’ Park, het stadion van Newcastle United.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Newcastle United - Southampton F.C. op tv

  Newcastle United – Southampton F.C. op tv

  Wil je Newcastle United – Southampton F.C. op tv kijken? De wedstrijd tussen Newcastle United uit Newcastle en Southampton F.C. uit Southampton wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Om 20:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 23:00 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.

  • Newcastle United – Southampton F.C. op TV
  • 20:45 uur, Voorbeschouwing
  • 21:00 uur : Newcastle United – Southampton F.C. LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Newcastle United-Southampton F.C. op tv

  Alles over de EFL Cup wedstrijd tussen Newcastle United en Southampton F.C.:

  • Newcastle United staat op dit moment op plaats 3e in de Premier League.
  • Southampton F.C. staat op dit moment op plaats 20e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Newcastle United: “St. James’ Park” (52,405 toeschouwers).
  • Competitie: EFL Cup, Engeland
  • De aftrap is om 21:00 uur.

  Newcastle neemt het in eigen huis op tegen Southampton. Dit zou een wedstrijd kunnen zijn tussen twee ploegen die erg aan elkaar gewaagd zijn. Toch is niets minder waar. Waar Newcastle een droomseizoen beleeft, heeft Southampton een drama seizoen. Terwijl Southampton vecht voor lijfsbehoud in de Premier League, doet Newcastle serieus mee om de prijzen. Om de supporters toch nog een succes te geven zal Southampton alles op alles zetten om in de EFL Cup een succes te boeken. Gaat Newcastle, met onder andere Sven Botman, met grote cijfers winnen van Southampton? Het belooft in ieder geval een mooie bekerwedstrijd op tv te worden.

  Newcastle United – Southampton F.C. op Viaplay

  De EFL Cup wedstrijd tussen Newcastle United en Southampton F.C. is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 21:00 uur. Voor de EFL Cup wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing.

  Programma Newcastle United-Southampton F.C. bij Viaplay:

  • 20:45 uur, voorbeschouwing.
  • 21:00 uur, Newcastle United -Southampton F.C. LIVE
  • 23:00 uur, nabeschouwing

  Voetbal bij Viaplay:

  De tv-rechten voor de EFL Cup zijn in handen van Viaplay. Op één van de zenders van Viaplay kijk je de wedstrijden van de tweede Engelse beker live. Bovendien kijk je op Viaplay naar de voor- en nabeschouwing van de EFL Cup. Ook worden uiteraard de hoogtepunten van de wedstrijden getoond. Viaplay verzorgt haarscherp beeld en brengt de wedstrijden in de EFL Cup mooi in beeld.

  EFL Cup op tv

  De match tussen Newcastle United en Southampton F.C. is een wedstrijd in de EFL Cup (De voetbalcompetitie in Engeland). De EFL Cup is de andere benaming voor de League Cup. Het toernooi wordt in Engeland vaak niet heel serieus genomen omdat het andere bekertoernooi, de FA Cup, veel belangrijker is. Toch gaat de winnaar van de EFL Cup naar de kwalificatieronde van de Europa League. Omdat topclubs bovendien niet altijd met hun sterkste elftal aantreden in de League Cup biedt dit kleinere clubs een kans op Europees voetbal. Dat maakt de League Cup natuurlijk wel weer heel interessant.

  Newcastle United – Southampton F.C. bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Newcastle United-Southampton F.C. op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig.

  De wedstrijd Newcastle United – Southampton F.C. kijk je op Viaplay.

  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Newcastle United – Southampton F.C. bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Newcastle United en Southampton F.C. uit de EFL Cup (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de EFL Cup. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.

  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Newcastle United – Southampton F.C. kijken

  Wil je gratis naar Newcastle United tegen Southampton F.C. kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Newcastle United-Southampton F.C. gratis te bekijken.

  Livestream Newcastle United – Southampton F.C. (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Newcastle United en Southampton F.C. via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Newcastle United – Southampton F.C. kijken

  De samenvatting van Newcastle United – Southampton F.C. kijken? Wil je de wedstrijd tussen Newcastle United en Southampton F.C. nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de EFL Cup worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden.

  NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder:

  Providers:

  Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Newcastle United-Southampton F.C.:

  Wanneer is Newcastle United – Southampton F.C. op tv?

  De EFL Cup wedstrijd tussen Newcastle United en Southampton F.C. wordt gespeeld op dinsdag 31 januari 2023.

  Hoe laat is Newcastle United – Southampton F.C. op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Newcastle United en Southampton F.C. is om 21:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Newcastle United – Southampton F.C. live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Newcastle United (Newcastle) en Southampton F.C. (Southampton) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Newcastle United – Southampton F.C. uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Newcastle United en Southampton F.C. wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Newcastle United – Southampton F.C. kijken?

  Je kijkt Newcastle United – Southampton F.C. op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Newcastle United en Southampton F.C. op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Newcastle United – Southampton F.C. kunt kijken.

  Kan ik Newcastle United – Southampton F.C. ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Newcastle United -Southampton F.C. zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *