Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Newcastle United – Nottingham Forest op TV (zaterdag 6 augustus 2022)

Newcastle United – Nottingham Forest op TV (zaterdag 6 augustus 2022)

  Newcastle United – Nottingham Forest op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Newcastle United en Nottingham Forest live op TV kijken? De wedstrijd uit de Premier League wordt live uitgezonden op viaplay. De Premier League wedstrijd wordt gespeeld in Newcastle United stadion, het stadion van Newcastle United. De wedstrijd begint om 16:00 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League (Engeland)
  • Wie: Newcastle United – Nottingham Forest
  • Wanneer: zaterdag 6 augustus 2022
  • Tijd: 16:00 uur.
  • Waar: Newcastle United stadion (Stadion van Newcastle United)
  • Op TV: viaplay
  Newcastle United - Nottingham Forest op TV

  Newcastle United – Nottingham Forest op TV

  De wedstrijd Newcastle United – Nottingham Forest in de Premier League wordt gespeeld op zaterdag 6 augustus 2022. De wedstrijd begint om 16:00 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Newcastle United – Nottingham Forest op TV
  • 15:30: Voorbeschouwing
  • 16:00 uur : Newcastle United – Nottingham Forest LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Newcastle United – Nottingham Forest

  Alles over Newcastle United – Nottingham Forest:
  • Newcastle United staat op dit moment gedeeld eerste in de Premier League.
  • Nottingham Forest staat op dit moment gedeeld eerste in de Premier League.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Newcastle United, Newcastle United stadion.
  • Competitie: Premier League, Engeland.
  Newcastle heeft in de zomer goede zaken gedaan. Met de nieuwe coach aan het roer staat er een sterk team dat kampioen wil worden.

  Newcastle United – Nottingham Forest bij viaplay

  Newcastle United – Nottingham Forest kijk je bij viaplay. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Premier League op TV

  In het seizoen 22/23 kan je terecht bij VIAPLAY voor alle wedstrijden van de Premier League. De clubs hebben deze zomer niet stilgezeten en er zijn veel versterkingen in de Premier League. Hoe zal Erik ten Hag het gaan doen met Manchester United? En gaat Martinez ook slagen na zijn Transfer van Ajax naar Manchester United? Het belooft een waanzinnig spannende Engelse Competitie te worden. Wordt Haaland ook in het shirt van Manchester City topscorer?

  Newcastle United – Nottingham Forest GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook zonder extra kosten kijken. Zo hebben sommige klanten al viaplay in hun pakket om Formule 1 te kijken. Je kijkt dan weliswaar niet gratis naar Newcastle United – Nottingham Forest, maar je hoeft geen nieuw abonnement af te sluiten.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Samenvatting Newcastle United – Nottingham Forest

  Samenvatting Newcastle United-Nottingham Forest kijken? Wil je de wedstrijd Newcastle United – Nottingham Forest van zaterdag 6 augustus 2022 nog eens rustig op je gemak terugkijken? De samenvattingen van de Premier League zijn te zien bij viaplay. In de samenvatting van Newcastle United tegen Nottingham Forest zie je alle hoogtepunten, doelpunten en andere mooie momenten uit de wedstrijd. Bovendien zie je na afloop soms interviews met de spelers.

  Samenvattingen Eredivisie

  Daarnaast worden samenvattingen ook vaak uitgezonden op de NPO (Nederland 1, 2 of 3). Zo kijk je bij NOS Studio Sport Eredivisie alle wedstrijden uit de Eredivisie. Dit is natuurlijk iedere zondag om 19:00 uur. Bij doordeweekse wedstrijden is er ‘s avonds laat ook een NOS Studio Eredivisie.

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er wordt vandaag gevoetbald in de Bundesliga, Premier League, Liga BBVA, de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. De openingswedstrijden van het seizoen staan op het programma. Deze wedstrijden zijn de start voor elke ploeg en naast Newcastle United en Nottingham Forest willen ook alle andere ploegen uit de Eredivisie een goede start maken.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *