Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Newcastle United – Manchester United op tv | Premier League

Newcastle United – Manchester United op tv | Premier League

  Newcastle United – Manchester United op tv kijken? Op zondag 2 april 2023 om 17:30 uur spelen Newcastle United en Manchester United tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Newcastle United: St. James’ Park. Wil je de wedstrijd Newcastle United – Manchester United live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 52,000 toeschouwers in het St. James’ Park nemen Newcastle United (Newcastle) en Manchester United (Manchester) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Newcastle United – Manchester United op tv.
  • Wanneer: zondag 2 april 2023.
  • Tijd: 17:30 uur.
  • Waar: St. James’ Park, het stadion van Newcastle United.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Newcastle United - Manchester United op tv

  Newcastle United – Manchester United op tv

  Wil je Newcastle United – Manchester United op tv kijken? De wedstrijd tussen Newcastle United uit Newcastle en Manchester United uit Manchester wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:10 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Newcastle United – Manchester United op TV
  • 17:10 uur, Voorbeschouwing
  • 17:30 uur : Newcastle United – Manchester United LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Newcastle United-Manchester United op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Newcastle United en Manchester United:
  • Newcastle United staat op dit moment op plaats 5e in de Premier League.
  • Manchester United staat op dit moment op plaats 3e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Newcastle United: “St. James’ Park” (52,000 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 17:30 uur.

  Newcastle United – Manchester United op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Newcastle United en Manchester United is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Newcastle United-Manchester United bij Viaplay:
  • 17:10 uur, voorbeschouwing.
  • 17:30 uur, Newcastle United -Manchester United LIVE
  • 19:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: De Premier League kijk je live op Viaplay. Sinds dit seizoen worden alle Premier League wedstrijden live uitgezonden op Viaplay. Om de Engelse competitie op de voet te volgen ben je bij Viaplay dus aan het juiste adres. Je kunt Viaplay kijken bij onder andere KPN, Ziggo, T-Mobile en alle andere grote, bekende tv-aanbieders. Bovendien kun je de Premier League wedstrijden via een stream kijken met de Viaplay App. Daardoor kun je overal en altijd de wedstrijden uit de Engelse competitie live volgen.

  Premier League op tv

  De match tussen Newcastle United en Manchester United is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League wordt ook wel gezien als de allermooiste en allerbeste voetbalcompetitie ter wereld. Dit is natuurlijk niet zomaar. Veel van de grote clubs komen uit Engeland. De lijst van Engelse topclubs is enorm, zeker in vergelijking met andere competities. Dit maakt de Engelse Premier League dan ook hartstikke mooi om op te kijken. Omdat er zoveel topclubs zijn, zijn er ook veel topwedstrijden. Daarnaast heeft Engeland de meeste Europese tickets en zijn er ook nog eens twee bekertoernooien. Het speelschema voor Engelse clubs zit dus bomvol. Dit maakt de Premier League nóg interessanter.

  Newcastle United – Manchester United bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Newcastle United-Manchester United op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Newcastle United – Manchester United kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Newcastle United – Manchester United bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Newcastle United en Manchester United uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Newcastle United – Manchester United kijken

  Wil je gratis naar Newcastle United tegen Manchester United kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Newcastle United-Manchester United gratis te bekijken.

  Livestream Newcastle United – Manchester United (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Newcastle United en Manchester United via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Newcastle United – Manchester United kijken

  De samenvatting van Newcastle United – Manchester United kijken? Wil je de wedstrijd tussen Newcastle United en Manchester United nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Newcastle United-Manchester United:
  Wanneer is Newcastle United – Manchester United op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Newcastle United en Manchester United wordt gespeeld op zondag 2 april 2023.

  Hoe laat is Newcastle United – Manchester United op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Newcastle United en Manchester United is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Newcastle United – Manchester United live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Newcastle United (Newcastle) en Manchester United (Manchester) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Newcastle United – Manchester United uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Newcastle United en Manchester United wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Newcastle United – Manchester United kijken?

  Je kijkt Newcastle United – Manchester United op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Newcastle United en Manchester United op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Newcastle United – Manchester United kunt kijken.

  Kan ik Newcastle United – Manchester United ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Newcastle United -Manchester United zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *