Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Newcastle United – Manchester City op tv | Premier League

Newcastle United – Manchester City op tv | Premier League

  Newcastle United – Manchester City op tv kijken? Op zondag 21 augustus 2031 om 17:30 uur spelen Newcastle United en Manchester City tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Newcastle United: St. James Park. Wil je de wedstrijd Newcastle United – Manchester City live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 52,405 toeschouwers in het St. James Park nemen Newcastle United (Newcastle) en Manchester City (Manchester) het tegen elkaar op. De aftrap is om 17:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Newcastle United – Manchester City op tv.
  • Wanneer: zondag 21 augustus 2031.
  • Tijd: 17:30 uur.
  • Waar: St. James Park, het stadion van Newcastle United.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Newcastle United - Manchester City op tv

  Newcastle United – Manchester City op tv

  Wil je Newcastle United – Manchester City op tv kijken? De wedstrijd tussen Newcastle United uit Newcastle en Manchester City uit Manchester wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Om 17:20 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 19:25 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Newcastle United – Manchester City op TV
  • 17:20 uur, Voorbeschouwing
  • 17:30 uur : Newcastle United – Manchester City LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Newcastle United-Manchester City op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Newcastle United en Manchester City:
  • Newcastle United staat op dit momentvijfde in de Premier League.
  • Manchester City staat op dit moment eerste in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Newcastle United: “St. James Park” (52,405 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 17:30 uur.
  Newcastle is goed begonnen aan het seizoen 2022/2023. Ze staan op de vijfde plek. Nu komt echter het grote Man City op bezoek. Zij hebben al twee wedstrijden gewonnen en willen ook dit seizoen de Premier League titel weer veroveren. Kan Newcastle ook tegen Manchester City laten zien dat ze dit seizoen serieus meedoen?

  Newcastle United – Manchester City op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Newcastle United en Manchester City is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 17:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Newcastle United-Manchester City bij Viaplay:
  • 17:20 uur, voorbeschouwing.
  • 17:30 uur, Newcastle United -Manchester City LIVE
  • 19:25 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Premier League op tv

  De match tussen Newcastle United en Manchester City is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland).

  Newcastle United – Manchester City bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Newcastle United-Manchester City op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Newcastle United – Manchester City kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Newcastle United – Manchester City bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Newcastle United en Manchester City uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Newcastle United – Manchester City kijken

  Wil je gratis naar Newcastle United tegen Manchester City kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Newcastle United-Manchester City gratis te bekijken.

  Livestream Newcastle United – Manchester City (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Newcastle United en Manchester City via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Newcastle United – Manchester City kijken

  De samenvatting van Newcastle United – Manchester City kijken? Wil je de wedstrijd tussen Newcastle United en Manchester City nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Newcastle United-Manchester City:
  Wanneer is Newcastle United – Manchester City op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Newcastle United en Manchester City wordt gespeeld op zondag 21 augustus 2031.

  Hoe laat is Newcastle United – Manchester City op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Newcastle United en Manchester City is om 17:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Newcastle United – Manchester City live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Newcastle United (Newcastle) en Manchester City (Manchester) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Newcastle United – Manchester City uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Newcastle United en Manchester City wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Newcastle United – Manchester City kijken?

  Je kijkt Newcastle United – Manchester City op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Newcastle United en Manchester City op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Newcastle United – Manchester City kunt kijken.

  Kan ik Newcastle United – Manchester City ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Newcastle United -Manchester City zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *