Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Newcastle United – Liverpool op tv | Premier League

Newcastle United – Liverpool op tv | Premier League

  Newcastle United – Liverpool op tv kijken? Op zaterdag 18 februari 2023 om 18:30 uur spelen Newcastle United en Liverpool tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Newcastle United: St. James’ Park. Wil je de wedstrijd Newcastle United – Liverpool live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op Viaplay. Voor het oog van 52,000 toeschouwers in het St. James’ Park nemen Newcastle United (Newcastle) en Liverpool (Liverpool) het tegen elkaar op. De aftrap is om 18:30 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Newcastle United – Liverpool op tv.
  • Wanneer: zaterdag 18 februari 2023.
  • Tijd: 18:30 uur.
  • Waar: St. James’ Park, het stadion van Newcastle United.
  • Uitgezonden op: Viaplay (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo | Kijk bij T-Mobile
  Newcastle United - Liverpool op tv

  Newcastle United – Liverpool op tv

  Wil je Newcastle United – Liverpool op tv kijken? De wedstrijd tussen Newcastle United uit Newcastle en Liverpool uit Liverpool wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Om 18:15 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 20:30 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Newcastle United – Liverpool op TV
  • 18:15 uur, Voorbeschouwing
  • 18:30 uur : Newcastle United – Liverpool LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Newcastle United-Liverpool op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Newcastle United en Liverpool:
  • Newcastle United staat op dit moment op plaats 4e in de Premier League.
  • Liverpool staat op dit moment op plaats 9e in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Newcastle United: “St. James’ Park” (52,000 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om 18:30 uur.
  Eén van de topwedstrijden dit weekend in de Premier League is Newcastle-Liverpool. Hoewel Newcastle op de ranglijst maar liefst negen punten voor staat op Liverpool is dit voor Liverpool natuurlijk een goede kans om weer aansluiting bij de subtop te vinden. Newcastle is de laatste weken koning in het gelijkspelen. Van de laatste vijf wedstrijden werd er maar liefst vier keer gelijkgespeeld. Bij Liverpool zijn de resultaten nog steeds wisselvallig al werd er vorige week eindelijk weer eens gewonnen na een slechte reeks. Kan Liverpool die lijn doorzetten of is Newcastle toch een maatje te groot? Newcastle-Liverpool op tv belooft een mooie wedstrijd te worden.

  Newcastle United – Liverpool op Viaplay

  De Premier League wedstrijd tussen Newcastle United en Liverpool is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op Viaplay. De aftrap van de wedstrijd is om 18:30 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op Viaplay naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Newcastle United-Liverpool bij Viaplay:
  • 18:15 uur, voorbeschouwing.
  • 18:30 uur, Newcastle United -Liverpool LIVE
  • 20:30 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij Viaplay: Viaplay heeft de tv-rechten op de Engelse Premier League. Daardoor kun je de mooiste voetbalcompetitie ter wereld live kijken op één van de kanalen van Viaplay. De competitie wordt prachtig in beeld gebracht. Bovendien is er een uitgebreide voor- en nabeschouwing van de Premier League te zien op Viaplay. Omdat jij als voetbalfan natuurlijk geen moment wilt missen van de mooiste competitie, kun je bij Viaplay op meerdere kanalen de wedstrijden volgen. Je kunt dit op tv doen, maar ook via een livestream.

  Premier League op tv

  De match tussen Newcastle United en Liverpool is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Premier League is de hoogste voetbalcompetitie in Engeland. Bovendien is het de competitie waarnaar de meeste mensen op tv kijken. Dat is natuurlijk niet zomaar. In Engeland spelen namelijk zóveel goede clubs dat bijna iedere wedstrijd een topwedstrijd is. Vrijwel elke wedstrijd kan alle kanten op en ook dat maakt de Premier League zo interessant. De beste spelers en het mooiste voetbal maken de competitie ook voor de neutrale kijker heel interessant. Harde duels, veel passie en inzet is waar de Champions League bekend om staat.

  Newcastle United – Liverpool bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Newcastle United-Liverpool op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Newcastle United – Liverpool kijk je op Viaplay.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Newcastle United – Liverpool bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Newcastle United en Liverpool uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Newcastle United – Liverpool kijken

  Wil je gratis naar Newcastle United tegen Liverpool kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Newcastle United-Liverpool gratis te bekijken.

  Livestream Newcastle United – Liverpool (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Newcastle United en Liverpool via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Newcastle United – Liverpool kijken

  De samenvatting van Newcastle United – Liverpool kijken? Wil je de wedstrijd tussen Newcastle United en Liverpool nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op Viaplay. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je weten waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Newcastle United-Liverpool:
  Wanneer is Newcastle United – Liverpool op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Newcastle United en Liverpool wordt gespeeld op zaterdag 18 februari 2023.

  Hoe laat is Newcastle United – Liverpool op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Newcastle United en Liverpool is om 18:30 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Newcastle United – Liverpool live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Newcastle United (Newcastle) en Liverpool (Liverpool) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Newcastle United – Liverpool uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Newcastle United en Liverpool wordt uitgezonden op Viaplay.

  Op welke zender kan ik Newcastle United – Liverpool kijken?

  Je kijkt Newcastle United – Liverpool op Viaplay.

  Kan ik gratis naar Newcastle United en Liverpool op tv kijken?

  Bij sommige providers zit Viaplay in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Newcastle United – Liverpool kunt kijken.

  Kan ik Newcastle United – Liverpool ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Newcastle United -Liverpool zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *