Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Newcastle United – Liverpool op TV (zaterdag 30 april 2022)

Newcastle United – Liverpool op TV (zaterdag 30 april 2022)

  Newcastle United – Liverpool op TV kijken? Wil je de wedstrijd tussen Newcastle United en Liverpool live op TV kijken? De wedstrijd uit de Premier League wordt live uitgezonden op Ziggo Sport Select. De Premier League wedstrijd wordt gespeeld in St. James Park, het stadion van Newcastle United. De wedstrijd begint om 13:30 uur.  
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League ()
  • Wie: Newcastle United – Liverpool
  • Wanneer: zaterdag 30 april 2022
  • Tijd: 13:30 uur.
  • Waar: St. James Park (Stadion van Newcastle United)
  • Op TV: Ziggo Sport Select
  Newcastle United - Liverpool op TV

  Newcastle United – Liverpool op TV

  De wedstrijd Newcastle United – Liverpool in de Premier League wordt gespeeld op zaterdag 30 april 2022. De wedstrijd begint om 13:30 uur. Voor die tijd zal er een voorbeschouwing van de wedstrijd zijn. Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing en analyse van de wedstrijd.
  • Newcastle United – Liverpool op TV
  • 13:05 uur: Voorbeschouwing
  • 13:30 uur : Newcastle United – Liverpool LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Newcastle United – Liverpool

  Alles over Newcastle United – Liverpool:
  • Newcastle United staat op dit moment negende in de Premier League.
  • Liverpool staat op dit moment tweede in de Premier League.
  • De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Newcastle United, St. James Park.
  • Competitie: Premier League, .

  Newcastle United – Liverpool bij Ziggo Sport Select

  Newcastle United – Liverpool kijk je bij Ziggo Sport Select. Je kijkt de wedstrijd hier:

  Premier League op TV

  De Premier League is de hoogste Engelse voetbalcompetitie. Daarin spelen veel grote clubs als Arsenal, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Chelsea en Tottenham Hotspur. Er zijn dus haast geen kleine wedstrijden meer in de Premier League. Hierdoor kijk je wekelijks wel naar een mooie wedstrijd op tv. De Premier League wordt niet voor niets als de mooiste voetbalcompetitie ter wereld gezien. Met veel grote sterren, veel Nederlandse Internationals, mooie stadions en een uitzinnig publiek. De Premier League op tv kijken is dus echt de moeite waard.

  Newcastle United – Liverpool GRATIS kijken

  Je kunt de wedstrijd soms ook gratis kijken. Zo hebben Ziggo klanten gratis ESPN 1 en Ziggo kanaal 14 in hun pakket. KPN abonnees hebben gratis ESPN 1 in hun pakket. Op deze manier kun je dus gratis naar Newcastle United – Liverpool kijken.

  Voetbal op TV kijken

  Wil je weten waar je alle voetbalcompetities op TV kunt kijken? Wij hebben voor jou uitgezocht waar je alle voetbalwedstrijden op TV kunt kijken. Per provider en per competitie. Bekijk het overzicht: Providers Voetbal pakketten

  Voetbal op TV vandaag (live)

  Wil je weten welke wedstrijden er dit weekend nog meer live op TV te zien zijn? Dit weekend komen onder andere Ajax, PSV en Feyenoord in actie. Maar ook de Twentse derby Heracles-Twente is live op TV te zien. Bekijk alle Eredivisie wedstrijden live vandaag. Naast de Nederlandse Eredivisie wordt er dit weekend ook in het buitenland volop gevoetbald. Zo is de Champions League voor vrouwen te zien, maar ook andere topteams zoals Real Madrid, Manchester City en FC Barcelona. Bekijk het overzicht van alle buitenlandse voetbalwedstrijden vandaag. Je kijkt voetbalwedstrijden onder andere live bij ESPN, Ziggo Sport en Viaplay.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *