Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Newcastle United – Aston Villa op tv | zaterdag 29 oktober 2022

Newcastle United – Aston Villa op tv | zaterdag 29 oktober 2022

  Newcastle United – Aston Villa op tv kijken? Op zaterdag 29 oktober 2022 om [$]16:00 uur spelen Newcastle United en Aston Villa tegen elkaar in de Premier League. De wedstrijd wordt gespeeld in het stadion van Newcastle United: St. James Park. Wil je de wedstrijd Newcastle United – Aston Villa live op tv kijken? Dat kan! De wedstrijd wordt live op tv uitgezonden. De wedstrijd is te zien op VIAPLAY. Voor het oog van 52,405 toeschouwers in het St. James Park nemen Newcastle United (Newcastle) en Aston Villa (Birmingham) het tegen elkaar op. De aftrap is om [$]16:00 uur.
  • Wat: Wedstrijd in de Premier League.
  • Wie: Newcastle United – Aston Villa op tv.
  • Wanneer: zaterdag 29 oktober 2022.
  • Tijd: [$]16:00 uur.
  • Waar: St. James Park, het stadion van Newcastle United.
  • Uitgezonden op: VIAPLAY (Kijk bij KPN | Kijk bij Ziggo|
  Newcastle United - Aston Villa op tv

  Newcastle United – Aston Villa op tv

  Wil je Newcastle United – Aston Villa op tv kijken? De wedstrijd tussen Newcastle United uit Newcastle en Aston Villa uit Birmingham wordt namelijk live op tv uitgezonden. De wedstrijd is live te zien op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om [$]16:00 uur. Om 15:45 uur is er een voorbeschouwing. Vanaf 17:50 uur is er een nabeschouwing met daarin analyses, hoogtepunten en interviews.
  • Newcastle United – Aston Villa op TV
  • 15:45 uur, Voorbeschouwing
  • [$]16:00 uur : Newcastle United – Aston Villa LIVE
  • Na de wedstrijd volgt een nabeschouwing van de wedstrijd.

  Over Newcastle United-Aston Villa op tv

  Alles over de Premier League wedstrijd tussen Newcastle United en Aston Villa:
  • Newcastle United staat op dit moment op plaats 5 in de Premier League.
  • Aston Villa staat op dit moment op plaats 15 in de Premier League.
  • De match wordt gespeeld in het stadion van Newcastle United: “St. James Park” (52,405 toeschouwers).
  • Competitie: Premier League, Engeland
  • De aftrap is om [$]16:00 uur.

  Newcastle United – Aston Villa op VIAPLAY

  De Premier League wedstrijd tussen Newcastle United en Aston Villa is live op tv te zien. Je kijkt de wedstrijd op VIAPLAY. De aftrap van de wedstrijd is om [$]16:00 uur. Voor de Premier League wedstrijd is er een voorbeschouwing te zien. Na afloop van de wedstrijd kijk je op VIAPLAY naar een uitgebreide analyse, hoogtepunten en interviews. Dit gebeurt tijdens de nabeschouwing. Programma Newcastle United-Aston Villa bij VIAPLAY:
  • 15:45 uur, voorbeschouwing.
  • [$]16:00 uur, Newcastle United -Aston Villa LIVE
  • 17:50 uur, nabeschouwing
  Voetbal bij VIAPLAY: Viaplay is een relatief nieuwe aabieder van voetbal. Wellicht dat je ze al kent van de Formule 1, waar ze ook de uitzendrechten op hebben. Viaplay heeft ook de rechten op de Duitse voetbalcompetitie. Je ziet daar dus de mooiste Bundesliga wedstrijden. Rondom de wedstrijden is een uitgebreide voor- en nabeschouwing te zien op Viaplay. Naast de Bundesliga kun je bij Viaplay ook terecht voor de Engelse competitie, de Premier League. Viaplay heeft dus een uitgebreid aanbod aan wedstrijden.

  Premier League op tv

  De match tussen Newcastle United en Aston Villa is een wedstrijd in de Premier League (De voetbalcompetitie in Engeland). De Engelse Premierleague heeft het drukste programma in jaren. Doordat het WK in de winter is moeten er veel wedstrijden afgewerkt worden voor November. Door het overlijden van de koningin van Engeland is er reeds 1 volledige speelronde afgelast. Daarnaast worden er door een gebrek aan politie agenten nog meer wedstrijden uitgesteld. De hoogste Engelse voetbalcompetitie is de Premier League. Deze competitie wordt ook wel gezien als de mooiste en beste voetbalcompetitie ter wereld. Het is dan ook niet voor niets de best bekeken voetbalcompetitie op tv. In de Engelse Premier League zijn eigenlijk geen kleine clubs. Alle clubs beschikken over een groot stadion en een groot transferbudget. Daardoor zijn er heel veel topspelers te zien in de Premier League. Bovendien zijn de clubs die kans maken op het landskampioenschap niet op één hand te tellen. Redenen te meer om de Premier League op tv te kijken.

  Newcastle United – Aston Villa bij KPN

  Heb je een abonnement bij KPN en wil je Newcastle United-Aston Villa op tv kijken? Dat kan! Bij KPN heb je toegang tot alle competities. Voor verschillende competities heb je wel een abonnement nodig. Je hebt voor ESPN 1 geen abonnement nodig. Bij deze zender kijk je namelijk gratis bij KPN. Je vindt de gratis ESPN zender bij KPN op kanaal 14. Wil je een wedstrijd op een ander kanaal kijken? Ook dat kan. Daarvoor heb je wel een abonnement nodig. De wedstrijd Newcastle United – Aston Villa kijk je op VIAPLAY.
  • ESPN Compleet bij KPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij KPN: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij KPN: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Newcastle United – Aston Villa bij Ziggo

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Newcastle United en Aston Villa uit de Premier League (Engeland) bij Ziggo kijken? Als je een abonnement hebt bij Ziggo kun je verschillende voetbalabonnementen afsluiten waaronder de Premier League. Daardoor kijk je dus alle competitiewedstrijden uit Engeland op tv. Daarnaast kun je bij Ziggo ook abonnementen afsluiten op alle andere competities.
  • ESPN Compleet bij Ziggo: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League.
  • Ziggo Sport Totaal bij Ziggo: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker.
  • Viaplay bij Ziggo: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  GRATIS Newcastle United – Aston Villa kijken

  Wil je gratis naar Newcastle United tegen Aston Villa kijken? Ook dat kan! Er zijn verschillende manieren om de wedstrijd gratis te kijken. Zo kan het zo zijn dat je al een abonnement hebt op een betaalde zender. Bijvoorbeeld om series, films of andere sporten te volgen. Daarnaast is bij steeds meer providers ESPN 1 gratis te bekijken vanuit het basispakket. Ook is de wedstrijd soms te zien op het open net. Keuze zat dus om Newcastle United-Aston Villa gratis te bekijken.

  Livestream Newcastle United – Aston Villa (Online kijken)

  Wil je de voetbalwedstrijd tussen Newcastle United en Aston Villa via een livestream kijken? Bijvoorbeeld op je telefoon, tablet of laptop? Dan heb je verschillende opties. Ziggo en KPN klanten kunnen de wedstrijd via een app kijken. Daarnaast zijn meerdere matches de laatste jaren op Social Media te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld al wedstrijden te zien op TikTok en YouTube.

  Samenvatting Newcastle United – Aston Villa kijken

  De samenvatting van Newcastle United – Aston Villa kijken? Wil je de wedstrijd tussen Newcastle United en Aston Villa nog eens rustig terugkijken? Dat kan! De samenvattingen van wedstrijden uit de Premier League worden uitgezonden op VIAPLAY. Ben je op zoek naar andere samenvattingen? Dan kun je in onderstaand overzicht kijken op welke zender je de samenvattingen kunt vinden. Daarnaast zijn de samenvattingen van veel wedstrijden na afloop van het duel op YouTube te vinden. NOS Studio Sport: Eredivisie ESPN: Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Major Soccer League, Europa League en de UEFA Conference League. Ziggo Sport: La Liga, Serie A, Champions League, Nations League, WK-kwalificiatie wedstrijden en de Spaanse en Italiaanse beker. Viaplay: Premier League, Bundesliga, Carabao Cup, EFL Championship, Zweedse competitie voor vrouwen en de Serie A (vrouwen).

  Alle voetbalcompetities kijken?

  Wil je alle voetbalwedstrijden op TV kijken? Je vindt een overzicht van alle providers en voetbal pakketten hieronder: Providers: Voetbal pakketten:

  Voetbalwedstrijden vandaag

  Er zijn natuurlijk vaak meerdere voetbalwedstrijden op een dag. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waarin je in één oogopslag kunt zien welke voetbalwedstrijden er vandaag op tv zijn. Bovendien zie je meteen op welke zender je de wedstrijd kunt kijken. Dit is natuurlijk super handig! Ben je benieuwd naar het overzicht van alle voetbalwedstrijden vandaag op tv? Bekijk dan onze voetbal tv gids.

  Meest gestelde vragen

  Een overzicht van de meest gestelde vragen over de wedstrijd Newcastle United-Aston Villa:
  Wanneer is Newcastle United – Aston Villa op tv?

  De Premier League wedstrijd tussen Newcastle United en Aston Villa wordt gespeeld op zaterdag 29 oktober 2022.

  Hoe laat is Newcastle United – Aston Villa op tv?

  De aftrap van de wedstrijd tussen Newcastle United en Aston Villa is om [$]16:00 uur. Voor de match is er daarnaast een voorbeschouwing te zien. Bovendien kijk je na de wedstrijd naar een uitgebreide analyse, interviews en nabeschouwing.

  Wordt Newcastle United – Aston Villa live op tv uitgezonden?

  Ja de wedstrijd tussen Newcastle United (Newcastle) en Aston Villa (Birmingham) wordt live op tv uitgezonden. Daarnaast kun je de wedstrijd ook online kijken.

  Waar wordt Newcastle United – Aston Villa uitgezonden?

  De wedstrijd tussen Newcastle United en Aston Villa wordt uitgezonden op VIAPLAY.

  Op welke zender kan ik Newcastle United – Aston Villa kijken?

  Je kijkt Newcastle United – Aston Villa op VIAPLAY.

  Kan ik gratis naar Newcastle United en Aston Villa op tv kijken?

  Bij sommige providers zit VIAPLAY in het basispakket. Je kunt dit controleren door naar de zender te gaan en te kijken of je een abonnement hebt. Zo kom je er achter of je gratis naar Newcastle United – Aston Villa kunt kijken.

  Kan ik Newcastle United – Aston Villa ook online kijken?

  Ja, je kunt de wedstrijd ook online kijken. Op je smartphone, tablet, pc of laptop kijk je de wedstrijd bij KPN hier en bij Ziggo hier.

  Welke wedstrijden zijn er vandaag nog meer op tv?

  Naast Newcastle United -Aston Villa zijn er nog meer wedstrijden op tv vandaag. Bekijk het volledige overzicht.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *